Widok

Kurs Manicure Hybrydowy gdzie??

Witam, czy ktoś moze mi polecić szkołę,lub miejsce gdzie najlepiej zrobić kurs na manicure hybrydowy? oraz cene.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio firma opi organizowała darmowy pokaz w gdańsku wraz z certyfikatem. możesz do nich zadzwonić i się dowiedzieć
super sprawa ,dziekuje za odpowiedz;)

a czy ktoś jeszcze ma godny polecenia kurs/szkolenie?
W tego typu kursach specjalizuje się Europejskie Centrum Kształcenia w Pruszczu Gdańskim wejdź na ich stronę i poczytaj eck.edu.pl wszystko tam jest wyjaśnione
Polecam kursy manicure w europejskiej akademii szkoleniowej w koszalinie. Zrobiłam tam kurs, dostałam certyfikat i teraz praktykuje sobie póki co ale planuje pracować w salonie :)

Powiem Wam szczerze, że ja jestem już po jednym kursie, ale nie jestem zadowolona, a moja wiedza zbytnio się nie powiększyła, dlatego wybieram się na kolejny kurs. Tym razem wybrałam miejsce w Szczecinie, na ul. Modrej i jest to Beauty Room, jak się nie mylę.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

sucha skóra (73 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry