Bardzo dobrze oceniam zajęcia teoretyczne. Niestety z perspektywy czasu nie mogę równie dobrze ocenić zajęć praktycznych. Jazdy odbywały się głównie po trasach egzaminacyjnych, co jest z jednej strony plusem, z drugiej jednak nie czuję abym została dobrze przygotowana do codziennej jazdy. Przykładem jest parkowanie, którego byłam uczona w miejscach w których nie było dużo pojazdów i było dużo miejsca do manewrowania, co w efekcie sprawiło, że po zdanym egzaminie zaparkowanie w bardziej zatłoczonych miejscach (np. na parkingu pod sklepem lub blokami) było dla mnie ogromnym wyzwaniem i stresem. Podobnie z parkowaniem równoległym. Na moje prośby o ćwiczenie tego typu parkowania, instruktorka odpowiadała, że woli się na nim nie skupiać, bo rzadko zdarza się na egzaminie. Na kursie nigdy nie parkowałam równolegle w sytuacji, które w codziennej jeździe zdarzają się najczęściej- gdy jest wolne tylko jedno miejsce parkingowe. Na minus oceniam też częstotliwość jazd, które miałam raz, czasami dwa razy w tygodniu. Podsumowując, z perspektywy czasu jestem rozczarowana częścią praktyczną kursu. Oczekiwałabym więcej praktycznej wiedzy, która jest cenna w codziennej jeździe