Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joachim - ocena Świetny ośrodek polecam wszystkim, panie w biurze miłe i pomocne. Kurs...
~Joachim
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 14 kwietnia 2026

Paulina - ocena Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy GDprawko! Profesjonalne podejście,...
~Paulina
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

dodano: 14 kwietnia 2026

Michał - ocena Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Moim zdaniem to najlepsza szkoła...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 13 kwietnia 2026

Michał - ocena Świetna szkółka. Perfekcyjnie mnie przygotowała na egzamin.
~Michał
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 13 kwietnia 2026

Franciszkę - ocena W niecały miesiąc zdane za pierwszym. Profesjonalni i doświadczeni...
~Franciszkę
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 kwietnia 2026

Patryk T - ocena Pragnę podziękować Panu Maciejowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu,...
~Patryk T
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 kwietnia 2026

Wiktoria - ocena Naprawdę warta polecenia! Życzliwość, wyrozumiałość i cierpliwość.
~Wiktoria
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 2 kwietnia 2026

Adam - ocena Oceniam ośrodek szkolenia kierowców Zielony Listek na 6 gwiazdek. Szkolenie...
~Adam
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 kwietnia 2026

Milena - ocena Bardzo dobra współpraca od początku do końca. Kurs teoretyczny był prowadzony...
~Milena
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 kwietnia 2026

Dawid - ocena zostałem bardzo dobrze przygotowanydo egzaminu, zdałem go za pierwszym razem,...
~Dawid
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 31 marca 2026

Karolina - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy Delta! Z całego serca rekomenduję instruktora...
~Karolina
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 9 kwietnia 2026

Monika - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Pani Kasi za ogromne wsparcie i...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Karolina - ocena Super szkółka, zdane za drugim razem, polecam instruktora Pana Jakuba...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Mr M - ocena Polecam wspaniałych fachowców robiłem u Nich kilka kategorii. Wszystko...
~Mr M
-

ostatnia odp. 5 dni temu

łukasz - ocena Egzamin zdany za pierwszym razem
~łukasz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Aleksander - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić szkółkę Piąty bieg, rzetelne przygotowanie...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Relobusowicz - ocena Miałem okazję robić u nich kurs na kat D (autobus) z racji tego, że było...
~Relobusowicz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Agnieszka - ocena Polecam Akademię - bardzo fajnie prowadzony kurs teoretyczny. Instruktor...
~Agnieszka
-

dodano: 3 kwietnia 2026

Oleksandr - ocena Świetna szkoła jazdy! Teoria była bardzo ciekawa Pan instruktor Radek jest...
~Oleksandr
-

dodano: 3 kwietnia 2026

Wiktor Mróz - ocena Z czystym sumieniem polecam jazdy z panem Rafałem każdemu, komu zależy na...
~Wiktor Mróz
1

dodano: 1 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33403

29810

wątków

do góry