Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wojtek - ocena nowy temat Mega bardzo dobrzy nauczyciele wszystko za pierwszym
~Wojtek
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 10 lutego 2025

Kamil - ocena nowy temat Bardzo dobra szkola mimo ze na prawko zostałem namawiany przez kolezanke bo...
~Kamil
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 10 lutego 2025

Bartłomiej - ocena nowy temat w osk poldek zrobiłem kategorie C, D oraz przyczepy E, oprócz tego...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 9 lutego 2025

Ihor , Hanna - ocena nowy temat Gorąco polecamy szkołę osk speed. egzaminy zdaliśmy za pierwszym razem,...
~Ihor , Hanna
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 9 lutego 2025

Yuliia - ocena nowy temat Polecam szkołę GDPrawko. Teoretyczne zajęcia prowadził Pan Artur, bardzo...
~Yuliia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 lutego 2025

Patryk - ocena nowy temat Super profesjonalizm, świetne przygotowanie. Krystian to mistrz kierownicy i...
~Patryk
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 lutego 2025

Liliia - ocena Serdecznie polecam pana Rafała! Bez przesady najlepszy instruktor na świecie!...
~Liliia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 6 lutego 2025

Marta Busz - ocena Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Bardzo cierpliwe i...
~Marta Busz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 5 lutego 2025

Jakub - ocena Super szkółka, terminów pełno i super instruktorzy niczego nie brakuje.
~Jakub
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aneta Krauze - ocena Z wielką przyjemnością wystawiam tę opinię. Świetny ośrodek szkoleniowy....
~Aneta Krauze
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Marcel - ocena Bardzo dobra szkoła jazdy, dobrzy i otwarci instruktorzy. Polecam
~Marcel
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 3 lutego 2025

Paulina - ocena U Pana Zbyszka miałam jazdy doszkalające. Wielokrotnie ćwiczyliśmy manewry,...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 lutego 2025

Adam - ocena Witam wszystkich bardzo polecam instruktora pana Janusza literskiego
~Adam
1

dodano: 31 stycznia 2025

Jessica Stachecka - ocena Lekcja wykładowa z pierwszej pomocy z Panem Wojtkiem , coś świetnego....
~Jessica Stachecka
-

dodano: 30 stycznia 2025

Baldwib - ocena Daje 6/6 gdyż szkoła godna polecenia, a w szczególności pan Marek pomógł mi...
~Baldwib
-

dodano: 30 stycznia 2025

Rafał Kaznowski - ocena Żetelne szkolenie w szkole jak i jazda z instruktorem . Wielu rzeczy nie...
~Rafał Kaznowski
-

dodano: 29 stycznia 2025

Ruslana Haraninova - ocena Elka School to świetna szkoła nauki jazdy, w której miałam przyjemność uczyć...
~Ruslana Haraninova
-

Jakub - ocena Pan Marek świetnie przygotował do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem....
~Jakub
-

Bartosz - ocena Wspaniała szkoła jazdy
~Bartosz
-

dodano: 28 stycznia 2025

Lilian Grumeza - ocena Bardzo polecam Naukę Jazdy Zbyszek. Moim instruktorem był Pan Zbyszek który...
~Lilian Grumeza
-

dodano: 28 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32841

29371

wątków

do góry