Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kornelia - ocena nowy temat Bardzo polecam tę szkołę jazdy osk delta! Już od pierwszego kontaktu w biurze...
~Kornelia
1

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 25 lutego 2026

Magdalena Górska - ocena nowy temat Jak najbardziej polecam szkołę PioCar Instruktor Pan Piotr wszystko bardzo...
~Magdalena Górska
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 24 lutego 2026

Zuzia - ocena nowy temat Super polecam każdemu, podczas dodatkowych dwóch godzin jazd dostałam masę...
~Zuzia
1

ostatnia odp. 20 godzin temu

Jan - ocena nowy temat Super szkółka. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktor Jakub...
~Jan
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Paulina S. - ocena nowy temat Bardzo polecam Pana Marcina! Instruktor z powołania. Bardzo dobrze i...
~Paulina S.
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 lutego 2026

Daria - ocena nowy temat Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy. To miejsce gdzie profesjonalizm...
~Daria
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 lutego 2026

A - ocena nowy temat Jazdy przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze, a z każdej lekcji...
~A
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 21 lutego 2026

Szymon - ocena nowy temat Polecam instruktora Piotra Brylowskiego
~Szymon
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 lutego 2026

Wiktoria Gz - ocena nowy temat całego serca polecam szkółkę OSK Delta! Największe podziękowania kieruję do...
~Wiktoria Gz
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 lutego 2026

Oliwier - ocena nowy temat Teoria: 70/74 Praktyka: 100% Trafiłem na Klaudię, instruktorka dobrze uczy....
~Oliwier
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 19 lutego 2026

Olha Suprunenko - ocena Bardzo dziękuję całej szkole jazdy Elka School w Gdyni za spełnienie mojego...
~Olha Suprunenko
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 lutego 2026

Karolina - ocena Polecam z całego serca! Większość jazd miałam z Panem Zbyszkiem -...
~Karolina
-

dodano: 17 lutego 2026

W. Nylec - ocena Z najczystszym sumieniem polecam tą szkółkę oraz Pana Krzysztofa. Całość...
~W. Nylec
-

Lukasz - ocena Polecam, dzięki jazdom ze świetnym instruktorem Piotrem, po powrocie do...
~Lukasz
-

Kamil M - ocena Zrobienie prawa jazdy w Akademii Prawa Jazdy było bardzo dobrą decyzją....
~Kamil M
-

Maja - ocena Serdecznie polecam. Miałam dodatkowe jazdy z Panem Patrykiem i po ostatniej...
~Maja
-

Jagoda - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, duża wiedza i...
~Jagoda
-

dodano: 16 lutego 2026

Natalia Wiśniewska - ocena z całego serce polecam osk delta, a zwłaszcza pana instruktora rafała! jest...
~Natalia Wiśniewska
1

dodano: 16 lutego 2026

Paulina - ocena Serdecznie polecam szkółkę jazdy Delta. Szczególne podziękowania dla mojego...
~Paulina
1

dodano: 15 lutego 2026

Olena V - ocena Gorąco polecam L-ka OSK Gdynia, a w szczególności mojego instruktora Pana...
~Olena V
-

dodano: 15 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33298

29719

wątków

do góry