Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja K. - ocena Niezwykle dobra szkoła jazdy, podejście do kursanta jest bardzo profesjonalne...
~Alicja K.
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 27 lutego 2026

Andrii Bylnyk - ocena Wielkie podziękowania dla pana Radka za świetną naukę i jego cierpliwość :)
~Andrii Bylnyk
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

Wiktoria Marczak - ocena Najlepsza szkółka jaka istnieje. Zabawni instruktorzy, z podejściem do...
~Wiktoria Marczak
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

Oksana Ruzhylenko - ocena Jestem bardzo wdzięczna szkole nauki jazdy Andrzeja, szczególnie...
~Oksana Ruzhylenko
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 26 lutego 2026

Lillianna - ocena Serdecznie polecam! Jeździłam z instruktorem Rafałem, który świetnie...
~Lillianna
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 26 lutego 2026

Lena - ocena bardzo polecam, cały kurs przebiegł sprawnie i przyjemne w towarzystwie...
~Lena
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 25 lutego 2026

Antoni Brzoskowski - ocena Super szkółka, Polecam serdecznie
~Antoni Brzoskowski
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kornelia - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy osk delta! Już od pierwszego kontaktu w biurze...
~Kornelia
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Magdalena Górska - ocena Jak najbardziej polecam szkołę PioCar Instruktor Pan Piotr wszystko bardzo...
~Magdalena Górska
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 24 lutego 2026

Zuzia - ocena Super polecam każdemu, podczas dodatkowych dwóch godzin jazd dostałam masę...
~Zuzia
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Jan - ocena Super szkółka. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktor Jakub...
~Jan
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Paulina S. - ocena Bardzo polecam Pana Marcina! Instruktor z powołania. Bardzo dobrze i...
~Paulina S.
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 lutego 2026

Daria - ocena Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy. To miejsce gdzie profesjonalizm...
~Daria
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 lutego 2026

A - ocena Jazdy przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze, a z każdej lekcji...
~A
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 21 lutego 2026

Szymon - ocena Polecam instruktora Piotra Brylowskiego
~Szymon
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 lutego 2026

Wiktoria Gz - ocena całego serca polecam szkółkę OSK Delta! Największe podziękowania kieruję do...
~Wiktoria Gz
1

dodano: 20 lutego 2026

Oliwier - ocena Teoria: 70/74 Praktyka: 100% Trafiłem na Klaudię, instruktorka dobrze uczy....
~Oliwier
-

dodano: 19 lutego 2026

Klaudia - ocena Bardzo polecam ten kurs nauki jazdy. Instruktor jest cierpliwy i pomocny,...
~Klaudia
-

dodano: 19 lutego 2026

Olha Suprunenko - ocena Bardzo dziękuję całej szkole jazdy Elka School w Gdyni za spełnienie mojego...
~Olha Suprunenko
-

dodano: 18 lutego 2026

Karolina - ocena Polecam z całego serca! Większość jazd miałam z Panem Zbyszkiem -...
~Karolina
-

dodano: 17 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33310

29728

wątków

do góry