Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Samanta :) - ocena nowy temat Szkoła jazdy Go Auto w Gdańsku to miejsce, w którym nie tylko uczysz się...
~Samanta :)
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 17 maja 2025

Andrzej - ocena nowy temat Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Motoliga! Instruktor Szymon świetnie...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 16 maja 2025

Maria K - ocena nowy temat Na całym etapie kurs prawa jazdy przebiegał profesjonalnie, rzetelność i...
~Maria K
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 maja 2025

Ania - ocena nowy temat Robiłam w Oliwce kurs na kat. A - egzamin zdałam za pierwszym podejściem....
~Ania
-

ostatnia odp. 2 dni temu

UlubionaKierowczyniRajdowa - ocena nowy temat Jak najbardziej polecam szkole jazdy jak i przede wszystkim jazdy z panem...
~UlubionaKierowczyniRajdowa
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Alicja - ocena nowy temat Zapisując się na kurs prawa jazdy nie wierzyłam, że uda mi się go skończyć i...
~Alicja
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 14 maja 2025

Natka - ocena nowy temat Maciej złoty człowiek, nauczył mnie jeździć :) Profesjonalne podejście do...
~Natka
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Bartek - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam! Dobra szkółka, a przede wszystkim instruktor Krzysztof...
~Bartek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Agnieszka - ocena nowy temat Elita wśród szkół :profesjonalizm, kultura, wiedza, organizacja, umiejętność...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 13 maja 2025

. - ocena nowy temat Szybka i przyjemna nauka jazdy. Dobre przygotowanie i wspaniałe wsparcie.
~.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 13 maja 2025

Agata Piotrowska - ocena nowy temat Z całego serca polecam szkołę jazdy OSK Mateos! Świetne przygotowanie nie...
~Agata Piotrowska
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 11 maja 2025

Dominika - ocena Polecam Nauka Jazdy Zbyszek. Pan Zbyszek super instruktor, cierpliwy i...
~Dominika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 maja 2025

Stanisław - ocena Świetna szkoła jazdy, super przygotowanie i atmosfera. Polecam!
~Stanisław
-

dodano: 8 maja 2025

Jan - ocena Miałem przyjemność bycia szkolonym przez Pana Marcina rewelacyjny i cierpliwy...
~Jan
-

Anna Kaczmarek - ocena Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem. ️Instruktor wyrozumiały, wspierający i...
~Anna Kaczmarek
-

Sandra Lell - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście,...
~Sandra Lell
-

Jakub - ocena Wszystko super i sprawnie, polecam
~Jakub
-

dodano: 7 maja 2025

Emilia - ocena Odradzam wykupienia jakiejkolwiek godziny u Pana Jarka. Okropnie wredny,...
~Emilia
-

dodano: 6 maja 2025

Zuzia - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana...
~Zuzia
-

dodano: 4 maja 2025

Dawid - ocena Pani Ania jest super, bardzo konkretna, profesjonalna instruktorka. Dzięki...
~Dawid
-

dodano: 4 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33046

29570

wątków

do góry