Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - ocena nowy temat Egzaminatorka Pani Magdalena Zamorska bardzo sympatyczna ,ciepla osoba...
~Ania
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 3 lutego 2026

Maria - ocena nowy temat Serdecznie polecam szkółkę. Kontakt i z biurem i z instruktorem byl bardzo...
~Maria
1

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 3 lutego 2026

Julia - ocena nowy temat Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 2 lutego 2026

Julia - ocena nowy temat Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza...
~Julia
-

Kicus - ocena nowy temat Szkółka warta polecenia. Trafiłem na nia z polecenja i nie zawiodłem sie....
~Kicus
-

Hanna Timchenko - ocena nowy temat Bardzo polecam Pana Marka! W poprzedniej szkole jazdy nauczyłam się bardzo...
~Hanna Timchenko
1

Sandra - ocena nowy temat Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie dobrze wspominam jazdy z...
~Sandra
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 lutego 2026

Damien - ocena nowy temat Całym sobą polecam. Przygotowanie do egzaminu i kultury na drodze przez Panią...
~Damien
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 31 stycznia 2026

Alex - ocena nowy temat Jest super, bardzo szybko skończył jazdy. Jeździł z panem Robertem Menesem...
~Alex
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 stycznia 2026

Aga - ocena nowy temat Polecam z całego serca. Świetna szkoła i profesjonalna kadra
~Aga
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 stycznia 2026

Antek - ocena nowy temat Prawo jazdy kat.B zdane za pierwszym razem polecam wszystkim instruktorkę z...
~Antek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 stycznia 2026

Onyshchak Lukiia - ocena nowy temat Z całego serca polecam tę szkołę jazdy ️ Od początku jeździłam głównie z...
~Onyshchak Lukiia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 stycznia 2026

Jakub - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z nauki jazdy z Panem Krzysztofem na kategorię B....
~Jakub
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 stycznia 2026

Tymon - ocena nowy temat Świetna szkoła jazdy! Z polecenia trafiłem na pana Pawła Anastaziaka i po...
~Tymon
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Asia - ocena nowy temat Bardzo polecam szkołę el-prawko. Szczególnie Pana Krzysztofa u którego miałam...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Anika Grabińska - ocena nowy temat Bardzo polecam szkółkę , cudowne podejście , elastyczne godziny jazd i super...
~Anika Grabińska
-

dodano: 26 stycznia 2026

Dominika - ocena Bardzo polecam Deltę, szczególnie mojego instruktora Pana Rafała, który...
~Dominika
1

dodano: 25 stycznia 2026

Konrad - ocena Fajni instruktorzy
~Konrad
-

N - ocena Bardzo polecam, instruktorzy są super i fajna atmosfera
~N
-

Jakub Grunt - ocena Bardzo polecam szkółkę i instruktora Jakuba Kunowskiego, który w niej uczy ma...
~Jakub Grunt
-

dodano: 23 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33242

29670

wątków

do góry