Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Artur - ocena Rewelacja! Fachowo i z zaangażowaniem. Polecam każdemu, kto chce zdać bez stresu
~Artur
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 listopada 2025

Dobrochna Nowak - ocena Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności mojego instruktora...
~Dobrochna Nowak
-

dodano: 8 listopada 2025

Joanna - ocena Instruktorzy rewelacyjni, a egzamin zdany bez problemu. Polecam z całego serca!
~Joanna
1

dodano: 7 listopada 2025

Zuzanna Monkiewicz - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Od samego początku zostałam...
~Zuzanna Monkiewicz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Paulina S - ocena Z całego serca polecam szkołę jazdy ARTOM! Instruktor Krzysztof to wspaniały...
~Paulina S
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Anita - ocena Świetna szkola a Pan Maciej jest po prostu genialny polecam dla ciężkich...
~Anita
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Paweł - ocena Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku. Mili ludzie i świetni instruktorzy...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 6 listopada 2025

Emilia - ocena Egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dziękuję panu Tomaszowi za wszystkie...
~Emilia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 6 listopada 2025

Jakub Prostak - ocena Polecam jazdy z Panem Tomkiem. Po jego przygotowaniu zdanie egzaminu to...
~Jakub Prostak
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 5 listopada 2025

Igor - ocena Wykłady zwięzłe i na temat, dobry kontakt z biurem, daświadczeni wykładowcy....
~Igor
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 listopada 2025

Paulina - ocena Świetna szkoła jazdy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i przyjemna...
~Paulina
1

ostatnia odp. 5 dni temu

Hlib Pokhylyi - ocena Drodzy kursanci, Gorąco polecam instruktora Pana Łukasza Oleksiaka. Pan...
~Hlib Pokhylyi
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Pavlo - ocena Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję...
~Pavlo
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Pavlo - ocena Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję...
~Pavlo
-

ostatnia odp. 5 dni temu

~Pavlo
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Olena Zavada - ocena Świetni instruktorzy, bardzo profesjonalni, zawsze dokładnie informują, w...
~Olena Zavada
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 3 listopada 2025

Daria - ocena polecam serdecznie! Czuję, że naprawdę nauczyłam się jeździć, dzięki czemu...
~Daria
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Katarzyna - ocena Pełny profesjonalizm, bardzo dobrzy instruktorzy, fantastyczne podejście do...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Kaja - ocena Z całego serca polecam! Znakomita szkoła jazdy. Dzięki niej udało mi się...
~Kaja
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 listopada 2025

mineley - ocena Serdecznie polecam, zdane za pierwszym razem bardzo dobrzy instruktorzy...
~mineley
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33074

29532

wątków

do góry