Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - ocena nowy temat Serdecznie polecam Panią Katarzynę Roman-Gańczak, najlepszy instruktor z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 25 kwietnia 2025

Piotr Kłosiński - ocena nowy temat Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Pan Stanisław jest świetnym...
~Piotr Kłosiński
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Bartosz - ocena nowy temat Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Zawsze dostawałem odpowiedź na...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Krystian Krupiński - ocena nowy temat Serdecznie polecam, Pan Stanisław bardzo dobrze uczy :)
~Krystian Krupiński
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 kwietnia 2025

FILIP - ocena nowy temat Zawziętość, szczerość ale jednocześnie profesjonalne podejście do kursanta to...
~FILIP
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 20 kwietnia 2025

julia - ocena Bardzo polecam tę szkółkę! Moja instruktorka- Pani Wioleta była po prostu...
~julia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 kwietnia 2025

Julia - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy i szczególnie mojego instruktora - Krzysztofa...
~Julia
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Iza - ocena Bardzo polecam, zdane bezstresowo za pierwszym razem, a jazdy z Panem...
~Iza
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Denys - ocena Bardzo jest fajna szkoła Delta, jest fajny instruktor Rafał, jest przyjemny,...
~Denys
-

dodano: 16 kwietnia 2025

Antonia - ocena Jeździłam z Panem Arturem i nie ma złej rzeczy, którą mogłabym o nim...
~Antonia
-

dodano: 16 kwietnia 2025

Sławomir Załuska - ocena Panie Romanie moje nazwisko Sławomir Załuska. Chciałem poinformować iż dziś...
~Sławomir Załuska
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Oliwia - ocena Super szkoła jazdy, dzięki Panu Maciejowi G. zdałam egzamin za pierwszym...
~Oliwia
-

Marzena Milewska - ocena Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Pokazywał najmniejsze błędy...
~Marzena Milewska
-

Natalia - ocena Z całego serca polecam instruktora Michała Cieplińskiego, dzięki niemu...
~Natalia
-

dodano: 13 kwietnia 2025

Kaja - ocena Pan Zbyszek jest bardzo dobrym instruktorem, polecam bardzo!!
~Kaja
-

Adrianna - ocena Polecam Pana Michała Cieplińskiego ! Świetny instruktor, miałam trudności ze...
~Adrianna
-

Magdalena - ocena Bardzoo polecam Panią Iwonkę najlepszy instruktor niesamowitym podejściem...
~Magdalena
-

dodano: 12 kwietnia 2025

Violetta K. - ocena Z przyjemnością polecam osk speed. do osk speed przeszłam z innego ośrodka na...
~Violetta K.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 kwietnia 2025

Marek - ocena Pełen profesjonalizm instruktorów i egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo...
~Marek
-

M.W - ocena Pan Janusz Piotrowski przygotował mnie do egzaminu bez zarzutu. Profesjonalne...
~M.W
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33021

29542

wątków

do góry