Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sophie - ocena nowy temat Bardzo polecam naukę jazdy z panem Łukaszem
~Sophie
1

ostatnia odp. 19 godzin temu

dodano: 26 sierpnia 2025

Julia - ocena nowy temat Nauka jazdy z p. Arturem to czysta przyjemność i z całego serca mogę go...
~Julia
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Mateusz - ocena nowy temat Super sie uczyć w Akademii Prawa Jazdy. Jestem na etapie jazd i szczerze...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Tomek - ocena nowy temat Świetna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Instruktorzy...
~Tomek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 sierpnia 2025

Kalina - ocena nowy temat Naprawdę bardzo dobra szkółka, lepiej nie mogłam trafić. Egzamin zdany za...
~Kalina
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 22 sierpnia 2025

Tomek - ocena nowy temat Świetna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Instruktorzy...
~Tomek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Paulina - ocena nowy temat Na początku stresowałam się pierwszymi jazdami, ale całe szczęście trafiłam...
~Paulina
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Iza - ocena nowy temat Do Pani Dari trafiłam z polecenia, i zdecydowanie nie żałuje. Była to...
~Iza
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Michal - ocena nowy temat Szkoła bardzo fajna super kontakt z dyrekcją Pan Radek świetny instruktor....
~Michal
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 21 sierpnia 2025

Zbyszek - ocena nowy temat Polecam.. miła atmosfera .
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Wiktoria - ocena nowy temat Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego, przygotował mnie do...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Gabi - ocena Pan Artur Zamorski - cudowny egzaminator, spokojny cierpliwy. Naprawdę tworzy...
~Gabi
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 sierpnia 2025

Mikołaj - ocena Jestem bardzo zadowolony z kursu prawa jazdy odbywającego się w tej szkółce....
~Mikołaj
-

dodano: 20 sierpnia 2025

Karol - ocena Zdane za pierwszym razem!!! Co jak mówiła mi moja instruktorka graniczyło z...
~Karol
-

dodano: 19 sierpnia 2025

Joanna - ocena Najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne szkolenia, najlepsi instruktorzy....
~Joanna
-

B.C - ocena Bardzo fajna szkoła, dobrze tłumaczone i bezpieczne jazdy pod okiem fajnych...
~B.C
-

Klaudia - ocena Z całego serca polecam instruktora OSK Alpina -Krzyśka!! Ten koleś to jakaś...
~Klaudia
-

dodano: 18 sierpnia 2025

Anonim - ocena Teoria zdana na 100%, praktyka za pierwszym razem. Wszystko dobrze...
~Anonim
1

dodano: 11 czerwca 2025

Dominika - ocena Wspaniała szkoła! Teoria u Pana Wojtka przekazywana w taki sposób, że zasady...
~Dominika
1

dodano: 4 lipca 2025

Yelyzaveta - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na...
~Yelyzaveta
1

dodano: 22 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32983

29491

wątków

do góry