Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Hlib Pokhylyi - ocena nowy temat Drodzy kursanci, Gorąco polecam instruktora Pana Łukasza Oleksiaka. Pan...
~Hlib Pokhylyi
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 4 listopada 2025

Pavlo - ocena nowy temat Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję...
~Pavlo
-

Pavlo - ocena nowy temat Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję...
~Pavlo
-

~Pavlo
-

Olena Zavada - ocena Świetni instruktorzy, bardzo profesjonalni, zawsze dokładnie informują, w...
~Olena Zavada
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

dodano: 3 listopada 2025

Daria - ocena polecam serdecznie! Czuję, że naprawdę nauczyłam się jeździć, dzięki czemu...
~Daria
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Katarzyna - ocena Pełny profesjonalizm, bardzo dobrzy instruktorzy, fantastyczne podejście do...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

Kaja - ocena Z całego serca polecam! Znakomita szkoła jazdy. Dzięki niej udało mi się...
~Kaja
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 2 listopada 2025

mineley - ocena Serdecznie polecam, zdane za pierwszym razem bardzo dobrzy instruktorzy...
~mineley
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Sebastian - ocena Ostatni zdajacy w tym roku na A, za pierwszym podejsciem dzieki Piotrowi....
~Sebastian
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Emil - ocena Rewelacyjna szkółka! profesjonalni instruktorzy, super atmosfera i nauka...
~Emil
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 listopada 2025

Natalia - ocena "Ogromne podziękowania dla szkółki jazdy OSK Mateos! Dzięki profesjonalnemu...
~Natalia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 1 listopada 2025

Jadwiga - ocena Serdecznie polecam. Kurs z Panem Maciejem był przyjemnością:) Merytoryczna...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 31 października 2025

Ola - ocena Bardzo Polecam kursy na kat B z p. Tadeuszem Sz. Kurs przebiegł szybko i w...
~Ola
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 30 października 2025

Marek Z. - ocena Polecam bardzo Pana Rafała. Egzamin na kat. A zdany za pierwszym podejściem a...
~Marek Z.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 października 2025

Arek - ocena Bardzo polecam ta szkoła jazdy! Zdałem za pierwszym razem. Bardzo pomocni!
~Arek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 października 2025

annak - ocena Dokupiłam dodatkowe godziny,dobrze że tylko raz Pierwszy raz w tej szkole....
~annak
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 października 2025

SzymonŻ - ocena Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam pana Krzysztofa Ch, profesjonalne i...
~SzymonŻ
-

Patryk - ocena Bardzo dobrze wyszkolona kadra. Bardzo szybko wyrobiłem wszystkie jazdy....
~Patryk
-

Patryk - ocena Bardzo dobrze wyszkolona kadra. Bardzo szybko wyrobiłem wszystkie jazdy....
~Patryk
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33118

29617

wątków

do góry