Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ola - ocena Z całego serca polecam ten OSK!! Nauka jazdy była dla mnie czystą...
~Ola
1

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 8 października 2025

Martyna - ocena Z całego serca polecam egzaminatora Sebastiana Garstkę. Profesjonalizm,...
~Martyna
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

dodano: 9 października 2025

Natalia - ocena Serdecznie polecam Panią instruktorkę Katarzynę Roman-Gańczak, Pani Kasia...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Dawid - ocena Szkółka GDPrawko zasługuje na solidne 6 gwiazdek! Profesjonalne podejście,...
~Dawid
-

Lena - ocena Absolutnie najlepsza szkoła prawa jazdy! 10/10, polecam instruktora Pana...
~Lena
-

A. K. - ocena Z całego serca polecam szkołę jazdy SPEED w Gdańsku! Świetna organizacja,...
~A. K.
-

Maja - ocena Mój syn uczył się w Artomie i zdał egzamin za pierwszym razem, więc polecam.
~Maja
-

Mateusz Morawiec - ocena Jestem bardzo zadowolony z wykupionych jazd dodatkowych z instruktorem...
~Mateusz Morawiec
1

Blanka - ocena Bardzo polecam akademię prawa jazdy, szczególnie Pana Janusza Piotrowskiego....
~Blanka
-

Daniel - ocena Super szkółka, bardzo dobre przygotowanie i cenne rady dzięki czemu egzamin...
~Daniel
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 października 2025

Tymek - ocena Super, najlepsze osk w gdańsku
~Tymek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Bartek - ocena Szkoła godna polecenia. Bardzo dobrzy instruktorzy. Cierpliwi. Dzięki nim,...
~Bartek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Krystian - ocena Super szkoła jazdy profesjonalne podejście i guma instruktorzy polecam
~Krystian
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 6 października 2025

Dorota - ocena Nie ma lepszej szkoły!!! Myśl o jeździe samochodem to zawsze był dla mnie...
~Dorota
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 6 października 2025

Maja - ocena Profesjonalne wykłady, jazdy i przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym...
~Maja
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 5 października 2025

Alicja - ocena Cieszę się, że miałam możliwość realizować swój kurs w Delcie. Zostałam...
~Alicja
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 października 2025

Szymon K - ocena Egzamin zaliczony za pierwszym razem, a moim nauczycielem był pan Krzysztof...
~Szymon K
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Tomasz - ocena Teoria dobrze przedstawiana, kontakt z biurem bardzo dobry. Kierownik kursu...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Kornel - ocena Kurs naprawdę dobrze przygotowuje. Pan Andrzej to niezwykle charyzmatyczny...
~Kornel
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 października 2025

Adrian Rompa - ocena Z wielką przyjemnością polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności...
~Adrian Rompa
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33063

29567

wątków

do góry