Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - ocena nowy temat Polecam serdecznie ten ośrodek szkoleniowy, po latach przerwy udało mi się...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 minut temu

dodano: 6 maja 2026

Maria - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy delta. Cała obsługa, zaczynając od biura, a...
~Maria
1

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 5 maja 2026

Tomus - ocena Pan Zbyszek instruktor pierwsza klasa. Zdane wszystko za pierwszym razem.
~Tomus
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 5 maja 2026

Klaudia - ocena Z pełnym przekonaniem polecam instruktora prawa jazdy Pana Piotra. To osoba o...
~Klaudia
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 4 maja 2026

Ewelina - ocena Pani Żaneta, Żaneta i tylko Żaneta !!! Mega dobra instruktorka! Na luzie,...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 3 maja 2026

Natalia - ocena Polecam przemiła atmosfera p.Piotr właściciel super instruktor cierpliwy...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 30 kwietnia 2026

Anna - ocena Bardzo polecam Cudowni instruktorzy Duża cierpliwość i wyrozumiałość...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 kwietnia 2026

Dawid - ocena Bardzo serdecznie polecam instruktora pana Janusza Piotrowskiego. Egzamin zdany
~Dawid
-

dodano: 28 kwietnia 2026

Kamil Pawlak - ocena Trafiłem do GD prawko z polecenia i jestem w 100% zadowolony . Wykłady bardzo...
~Kamil Pawlak
-

dodano: 27 kwietnia 2026

Oliwia Koszlaga - ocena Bardzo polecam Pana Marcina podchodzi profesjonalnie do swojej pracy :D
~Oliwia Koszlaga
1

dodano: 25 kwietnia 2026

Maja - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, miła atmosfera i pełen...
~Maja
-

dodano: 24 kwietnia 2026

Michał Tkacz - ocena Wykłady bardzo wyczerpujące, jestem zadowolony z jazd, Pan Radek nauczył mnie...
~Michał Tkacz
-

dodano: 24 kwietnia 2026

Tadeusz Baranowski - ocena Polecam serdecznie Pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Zdane za 1 razem.
~Tadeusz Baranowski
-

dodano: 23 kwietnia 2026

Wiktoria - ocena Polecam, instruktorzy bardzo pomocni
~Wiktoria
1

dodano: 22 kwietnia 2026

Filip - ocena Teoria fajnie zrobiona online. W aucie miła, luźna atmosfera. Nudy nie ma...
~Filip
-

Ł - ocena Polecam! Bardzo profesjonalne podejście i zdane za 1 razem
-

Kacper - ocena Szkoła warta polecania, a zwłaszcza instruktor Pan Artur. Super spędzony...
~Kacper
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Krzysztof. - ocena Jestem bardzo zadowolony, profesjonalne podejście Bartka jak i Piotra od...
~Krzysztof.
-

Bartek - ocena Rewelacja, wykłady dobrze poprowadzone, wszystko świetnie wytłumaczone,...
~Bartek
1

Halina - ocena Polecam z całego serca szkółkę Obelix,instruktor Tomek to cudowny człowiek...
~Halina
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33444

29844

wątków

do góry