Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Cały kurs wspominam naprawdę dobrze zarówno...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 sierpnia 2025

Jan - ocena Mega polecam szkole jazdy szybko profesjonalnie i z humorem
~Jan
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 sierpnia 2025

Piotr - ocena CPC zdane za pierwszym razem dzięki konkretnemu i rzeczowemu szkoleniu....
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 31 lipca 2025

Ivanka - ocena Z całego serca polecam szkołę jazdy OSK "Alfa"! Trafiłam tam z dużym stresem...
~Ivanka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 lipca 2025

Rafał - ocena Kontakt ze szkołą szybki i przyjemny. Moim instruktorem był Janusz...
~Rafał
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 lipca 2025

Łukasz - ocena Super wszystko wytłumaczone, dużo dostarczonej wiedzy, polecam
~Łukasz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 28 lipca 2025

Michał - ocena Świetne podejście do kursanta i dużo cennych wskazówek. Byłem kursantem Pana...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 lipca 2025

Jagoda - ocena Serdecznie polecam i dziękuję Panu instruktorowi Michałowi Cieplińskiemu za...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 lipca 2025

bartosz - ocena Szczerze polecam! Na zrobienie prawa jazdy zdecydowałem się dość późno, bo w...
~bartosz
-

dodano: 26 lipca 2025

Laura - ocena Wszystko na miejscu (badania itp), instruktor Pan Radek najlepszy. Uczą...
~Laura
-

dodano: 25 lipca 2025

Rafał - ocena Polecam OSK Morena! Zgłosiłem się na jazdy doszkalające po 9-letniej przerwie...
~Rafał
1

dodano: 25 lipca 2025

Amelia Wójtowicz - ocena Serdecznie polecam kurs Rondobis w Rumii. Miałam przyjemność jeździć z...
~Amelia Wójtowicz
-

dodano: 24 lipca 2025

Weronika - ocena Ciesze sie ze wybrałam akurat tą szkołe jazdy!! Stresowałam sie przed...
~Weronika
-

dodano: 23 lipca 2025

Tetiana Kaplia - ocena Polecam Pana Sławomir Pecko jako instruktora. Jest na Trójmieście naprawdę...
~Tetiana Kaplia
-

dodano: 23 lipca 2025

Yelyzaveta - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na...
~Yelyzaveta
-

dodano: 22 lipca 2025

Marlena - ocena Mogę polecić z czystym sumieniem Alfę. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem....
~Marlena
-

Oliwia - ocena Fajna luźna atmosfera podczas jazd,dobre wskazówki co do egzaminu...
~Oliwia
-

Kasia - ocena Świetna szkółka jazdy. Instruktor Pan Marcin cierpliwy i wyrozumiały. Dobrze...
~Kasia
-

dodano: 21 lipca 2025

Mateo JnK - ocena Z " Nauka Jazdy Zbyszek " zdajesz na bank ! serdeczne pozdrowienia dla całej...
~Mateo JnK
-

Karol - ocena Bardzo dobra szkoła, instruktorzy którzy uczą dobrych nawyków na drodze,...
~Karol
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32961

29484

wątków

do góry