Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patryk - ocena Szkoła jazdy okazała się świetnym wyborem profesjonalna, dobrze zorganizowana...
~Patryk
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

dodano: 30 listopada 2025

Dominika - ocena Polecam!! Moim instruktorem był Kuba Kunowski - i dzięki jego pracy ,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

Jakub - ocena Szanowni Państwo, jeśli dotarliście do tej opinii i wciąż się zastanawiacie...
~Jakub
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

Patrycja - ocena Rewelacja Pani Amanda kompetentna znajaca swoj fach, potrafi dotrzeć fo...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 29 listopada 2025

Piotr - ocena Bardzo polecam osk mateos! Szczególnie Instruktora Macieja za profesjonalizm,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 28 listopada 2025

Dominik - ocena polecam super szkółka, instruktor Maciej nauczyl mnie perfekcyjnie dzieki...
~Dominik
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Hubert Fostacz - ocena Delta Osk bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu na prawo jazdy!...
~Hubert Fostacz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Wiktoria - ocena Nie mogłam trafić lepiej, egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dziękuję...
~Wiktoria
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 27 listopada 2025

Olaf - ocena Serdecznie polecam! -instruktor Rafał to świetny nauczyciel jazdy od...
~Olaf
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 27 listopada 2025

Joanna - ocena Bardzo polecam Akademię prawa jazdy w Gdyni. Jeździłam z panem instruktorem...
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 26 listopada 2025

Katrzyna - ocena Jestem oczarowana! Dzięki Wam zdałam egzamin bez problemu.
~Katrzyna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Szymon - ocena Moim zdaniem bezprecedensowo najlepsza szkoła jazdy. Miałem wykupiony kurs...
~Szymon
1

ostatnia odp. 4 dni temu

. - ocena Najlepsza szkółka w gdansku polecam z całego serca instruktora Pana Marka!
~.
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Igor Wroński - ocena Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy. Miałem jazdy z Panem Januszem...
~Igor Wroński
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Agnieszka Partyka - ocena Polecam szkołę i każdemu, kto sądzi, że nie umie jeździć autem, zachęcam do...
~Agnieszka Partyka
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Artur Brynski - ocena Moim instruktorem był Krzysztof Chejmanowski. Punktualny, zawsze pełna klasa...
~Artur Brynski
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 6 listopada 2025

Kaszubowski - ocena Najlepszy nauczyciel Łukasz Oleksiak. Bardzo przyjemnie wspominam czas...
~Kaszubowski
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 października 2025

Chiara - ocena Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! ️ Szczególnie instruktora Pana...
~Chiara
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 listopada 2025

Hlib Pokhylyi - ocena Drodzy kursanci, Gorąco polecam instruktora Pana Łukasza Oleksiaka. Pan...
~Hlib Pokhylyi
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 listopada 2025

Dobrochna Nowak - ocena Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności mojego instruktora...
~Dobrochna Nowak
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 8 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33128

29574

wątków

do góry