Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia K. - ocena nowy temat Profesjonalne podejscie do nauki, z Panem Stanistawem nauczytam sie wiece na...
~Natalia K.
1

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 20 listopada 2024

MT - ocena nowy temat Mega polecam! Zdany egzamin w PORD za 1 razem.
~MT
1

ostatnia odp. 1 godzina temu

Amelia - ocena nowy temat Chciałabym serdecznie polecić Pana Artura jako instruktora jazdy! Jego...
~Amelia
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 27 listopada 2024

Michał B - ocena nowy temat Bardzo polecam:) Profesjonalni i przyjaźni instruktorzy wprowadzają świetną...
~Michał B
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 27 listopada 2024

Zuza - ocena nowy temat super komunikacja z instruktorem jazdy, bardzo miła atmosfera i świetne...
~Zuza
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 26 listopada 2024

KK - ocena nowy temat Profesjonalne podejście, cierpliwosc, analiza tras egzaminacyjnych,...
~KK
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 25 listopada 2024

Emilka - opinia nowy temat Serdecznie polecam, Pani Alicja oraz Pan Sławek doskonale przygotowali mnie...
~Emilka
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 13 lutego 2023

Krzysiek - ocena nowy temat Można wiele się nauczyć od Delty na Zaspie, super szkolenia z jazd, polecam.
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 listopada 2024

Maks Kołodziejczyk - ocena nowy temat Świetna szkoła jazdy tłumaczy krok po kroku egzamin zdany za 1 razem
~Maks Kołodziejczyk
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 23 listopada 2024

AW - ocena nowy temat Świetna szkoła, profesjonalne podejście, uczą jeździć, a nie tylko zdać....
~AW
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 listopada 2024

Magda - ocena nowy temat Dzięki Panu Zbyszkowi zdałam egzamin na prawo jazdy kategorii B. Przygotował...
~Magda
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 22 listopada 2024

Chojnacki Dawid - ocena Jestem w pełni zadowolony z kursu w Rondobis w Wejherowie. Uczyłem się u pana...
~Chojnacki Dawid
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 listopada 2024

Marta - ocena Świetna szkółka, bardzo polecam! Dzięki Łukaszowi i Adzie zdałam egzamin...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Alan - ocena Polecam serdecznie szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem. Mój instruktor...
~Alan
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Karolina - ocena Polecam jak najbardziej osk delta gdańsk. pan Rafał wspaniały instruktor....
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 listopada 2024

Justyna - ocena Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, profesjonalne podejście...
~Justyna
-

dodano: 19 listopada 2024

Joanna - ocena Do Nauki Jazdy Zbyszek trafiłam z polecenia i nie żałuję! Jazdy miałami z...
~Joanna
-

dodano: 16 listopada 2024

Maciej - ocena Polecam panią Kasię, widać że robi to z pasją, dzięki jej wskazówkom egzamin...
~Maciej
-

Anna - ocena Bardzo polecam szkołę. Jestem zadowolona, egzamin zdany. Instruktorzy w...
~Anna
-

Ada B - ocena Polecam OSK Mateos. Dziękuję instruktorowi Maćkowi, egzamin zdany za...
~Ada B
-

dodano: 15 listopada 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32697

29235

wątków

do góry