Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zuzanna - ocena Jestem bardzo zadowolona z kursu. Pan Andrzej to wspaniały człowiek z...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 1 października 2025

Beata - ocena Kategorycznie odradzam, chociaż niestety w Gdańsku bardzo ciężko jest o...
~Beata
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Mario - ocena Profesjonalna nauka jazdy motocyklem. Zdane za pierwszym razem. Podziękowania...
~Mario
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Paulina - ocena Najlepsza szkółka w Gdańsku! Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu...
~Paulina
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Darek - ocena Bardzo dobre szkolenie wszystko jasno wytłumaczone, instruktorzy z ogromnym...
~Darek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 30 września 2025

Julia Wisińska - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Goauto, właśnie za pierwszym...
~Julia Wisińska
-

Mateusz - ocena Z całego serca polecam tę firmę! Moje doświadczenie z kursem było na...
~Mateusz
-

Dominika Adas - ocena Bardzo dziękuję za wszystko..,szkoła na jak najwyższym poziomie.Począwszy od...
~Dominika Adas
-

Lena - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy Gdprawko. Zajęcia z mijały bardzo szybko i z...
~Lena
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 27 września 2025

Julia - ocena Akademia Prawa Jazdy to zdecydowanie najlepsza szkoła! Egzamin zdałam za...
~Julia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 września 2025

Kamil - ocena Do Euromoto trafiłem z polecenia i to była najlepsza decyzja w sprawie...
~Kamil
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 26 września 2025

Marlena - ocena Super szkoła, bardzo miła pani w biurze, tak samo instruktorzy cierpliwi i...
~Marlena
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 25 września 2025

Anna Gier - ocena OSK Mateos to szkoła na najwyższym poziomie. Instruktor Maciej ma wspaniałe...
~Anna Gier
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Kateryna - ocena Bardzo polecam tę szkołę i instruktora Jarka! Zawsze cierpliwy, spokojny i...
~Kateryna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Jan - ocena Serdecznie polecam. Ukończyłem kurs na kat. B, a potem zdałem za pierwszym...
~Jan
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Julia - ocena Szkoła jazdy pełna profesjonalizmu i niosąca pomoc na każdym kroku. Pan Rafał...
~Julia
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 września 2025

Patrycja - ocena Bardzo polecam instruktora Pana Radka. Nie tylko wie jak przygotować kursanta...
~Patrycja
-

dodano: 24 września 2025

Karol - ocena Janusz Piotrowski polecam bardzo dobry instruktor. Zawsze jest pomocny,...
~Karol
-

dodano: 23 września 2025

Dawid C. - ocena Miałem przyjemność mieć instruktora Krzysztofa Grądalewskiego. Bardzo dobrze...
~Dawid C.
-

dodano: 22 września 2025

Daniel - ocena Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy każdemu komu zależy na szybkim...
~Daniel
-

dodano: 22 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33040

29542

wątków

do góry