Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Łukasz - ocena Super wszystko wytłumaczone, dużo dostarczonej wiedzy, polecam
~Łukasz
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

dodano: 28 lipca 2025

Jagoda - ocena Serdecznie polecam i dziękuję Panu instruktorowi Michałowi Cieplińskiemu za...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 27 lipca 2025

bartosz - ocena Szczerze polecam! Na zrobienie prawa jazdy zdecydowałem się dość późno, bo w...
~bartosz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 lipca 2025

Laura - ocena Wszystko na miejscu (badania itp), instruktor Pan Radek najlepszy. Uczą...
~Laura
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 25 lipca 2025

Rafał - ocena Polecam OSK Morena! Zgłosiłem się na jazdy doszkalające po 9-letniej przerwie...
~Rafał
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 25 lipca 2025

Amelia Wójtowicz - ocena Serdecznie polecam kurs Rondobis w Rumii. Miałam przyjemność jeździć z...
~Amelia Wójtowicz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 24 lipca 2025

Weronika - ocena Ciesze sie ze wybrałam akurat tą szkołe jazdy!! Stresowałam sie przed...
~Weronika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 23 lipca 2025

Tetiana Kaplia - ocena Polecam Pana Sławomir Pecko jako instruktora. Jest na Trójmieście naprawdę...
~Tetiana Kaplia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 23 lipca 2025

Yelyzaveta - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na...
~Yelyzaveta
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 22 lipca 2025

Marlena - ocena Mogę polecić z czystym sumieniem Alfę. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem....
~Marlena
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Oliwia - ocena Fajna luźna atmosfera podczas jazd,dobre wskazówki co do egzaminu...
~Oliwia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Kasia - ocena Świetna szkółka jazdy. Instruktor Pan Marcin cierpliwy i wyrozumiały. Dobrze...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 21 lipca 2025

Mateo JnK - ocena Z " Nauka Jazdy Zbyszek " zdajesz na bank ! serdeczne pozdrowienia dla całej...
~Mateo JnK
-

Karol - ocena Bardzo dobra szkoła, instruktorzy którzy uczą dobrych nawyków na drodze,...
~Karol
-

Agata - ocena Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Pan Łukasz to instruktor z ogromną...
~Agata
1

dodano: 20 lipca 2025

Gosia - ocena super podejscie do kursanta i ogrom cierpliwości
~Gosia
-

Filip B - ocena Chciałbym serdecznie polecić Pana Marka z którym jeździło mi się...
~Filip B
-

Laura - ocena Polecam każdemu kto zastanawia się nad wybrameniem odpowiedniej szkoły nauki...
~Laura
-

Marcin - ocena Po kilku godzinach spędzonych w aucie z Maćkiem zrozumiałem, że naprawdę...
~Marcin
-

dodano: 19 lipca 2025

Andrzej - ocena Chyba jestem najdłuższym kursantem tej firmy bo 7 lat. Po zapisaniu się i...
~Andrzej
-

dodano: 18 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32954

29480

wątków

do góry