Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Najlepsza szkoła jazdy, jaką mogłam wybrać! ️ Ogromne podziękowania dla...
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

dodano: 25 lipca 2026

Anna - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy! Mam porównanie z inną gdyńską...
~Anna
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Jakub - ocena Super organizacja, duza dyspozycja na jazdy ze strony instruktorów. Jazdy...
~Jakub
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Anastasiia Hron - ocena Z całego serca polecam tę szkołę jazdy i mojego instruktora Pawła...
~Anastasiia Hron
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 24 lipca 2026

Radosław S. - ocena Bardzo dobra szkółka. Dzięki niej zdałem za 1. razem. Bardzo fajne jest to,...
~Radosław S.
-

Michał - ocena Ośrodek MarL w pełni mnie przygotował do egzaminu na kat. B. Zdałem za...
~Michał
-

Snizhana - ocena Bardzo polecam OSK Delta jako wybór szkoły nauki jazdy, a w szczególności...
~Snizhana
1

Olivier - ocena Swietna szkółka polecam każdemu teoria rewelacja wiele sie nauczyłem, jazdy z...
~Olivier
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 lipca 2026

Katarzyna - ocena Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Dzięki profesjonalnemu podejściu,...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 lipca 2026

Ola - ocena Bardzo polecam szkółkę, zależało mi na szybkim zrobieniu prawa jazdy i udało...
~Ola
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 lipca 2026

Dominik - ocena Jeździłem z Arturem na kursie jak i na jazdach dodatkowych. Na jazdach zawsze...
~Dominik
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Maria Sz. - ocena Serdecznie polecam! Instruktor jazdy Andrzej wykazywał się wyjątkową...
~Maria Sz.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

La_ra - ocena Bardzo polecam zdane za 1!!!!
~La_ra
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Hanna Zagozdzon - ocena Jeździłam z Panią Żanetą i były to bardzo przyjemne lekcje, wyćwiczyłam błędy...
~Hanna Zagozdzon
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 21 lipca 2026

Marian - ocena Serdecznie polecam szkołę jazdy GDprawko! Od samego początku panowała bardzo...
~Marian
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 21 lipca 2026

Jan - ocena Polecam Rondobis i instruktora Janusza. Szybkie terminy jazd, miła atmosfera...
~Jan
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 lipca 2026

Jakub - ocena Polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego. Bardzo dobre podejście i...
~Jakub
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 lipca 2026

Tymon - ocena Bardzo polecam OSK Delta jako wybór szkółki do nauki jazdy, a w szczególności...
~Tymon
1

Emilia - ocena Instruktor Artur to najbardziej profesjonalny, cierpliwy i genialnie...
~Emilia
-

Kornelia - ocena Bardzo polecam, Pan Michał Ciepliński najlepszy instruktor dzięki niemu...
~Kornelia
-

dodano: 15 lipca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33602

29985

wątków

do góry