Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kacper - ocena nowy temat Szkoła warta polecania, a zwłaszcza instruktor Pan Artur. Super spędzony...
~Kacper
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Krzysztof. - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony, profesjonalne podejście Bartka jak i Piotra od...
~Krzysztof.
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Bartek - ocena nowy temat Rewelacja, wykłady dobrze poprowadzone, wszystko świetnie wytłumaczone,...
~Bartek
1

ostatnia odp. 8 godzin temu

Halina - ocena nowy temat Polecam z całego serca szkółkę Obelix,instruktor Tomek to cudowny człowiek...
~Halina
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Kinga - ocena nowy temat Najlepsza instruktorka! Jazdy dodatkowe z Panią Alicją to była czysta...
~Kinga
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 20 kwietnia 2026

Marta - ocena nowy temat Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta, a w szczególności instruktora Pana...
~Marta
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 19 kwietnia 2026

Anna Ładzik - ocena nowy temat Polecam tą szkołę jazdy z całego serduszka.️ Bardzo cierpliwy pan Bartek...
~Anna Ładzik
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 17 kwietnia 2026

Mieszko - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam naukę w ośrodku Artom, głównie ze względu na podejscie...
~Mieszko
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Nadia - ocena nowy temat Pan egzaminator Wiesław Kojtek!! Serdecznie dziękuję za rzetelne i wspaniałe...
~Nadia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Szymon - ocena nowy temat Bardzo mi się podobało . byłem w potrzebie ponieważ za 2 dni miałem egzamin ....
~Szymon
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Weronika - ocena nowy temat Z całego serca polecam Deltę! Od samego początku każdy nauczyciel był...
~Weronika
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Jakub - ocena nowy temat Doba komunikacja i edukacja z przygotowaniem do jazdy nie tylko na egzamin...
~Jakub
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Krystian - ocena nowy temat Świetna szkoła jazdy którą mogę polecić każdemu. Dzięki nauce w niej zdałem...
~Krystian
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 16 kwietnia 2026

Dmytro Ivanushko - ocena nowy temat Bardzo fajnie szkolenie, bardzo ciekawe wykładanie materiału. Super jazdy z...
~Dmytro Ivanushko
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Wojciech - ocena nowy temat Serdecznie polecam szkole jazdy Osk Alfa, w szczególności Panią Anię,...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Szymon - ocena nowy temat Z usług Delty i instruktora Rafała korzystałem naprawdę długo - prawie rok! W...
~Szymon
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 15 kwietnia 2026

Wojtek - ocena nowy temat Wykupiłem dla syna w ASie dodatkowe jazdy przed egzaminem praktycznym. Już w...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Oskar - ocena nowy temat Bardzo dobra szkółka, teoria zrobiona bardzo szybko. Instruktorzy też świetni...
~Oskar
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Majeczka - ocena nowy temat Polecam z całego serca jazdy z Panem Adamem ! Podczas kursu dużo się...
~Majeczka
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Joachim - ocena Świetny ośrodek polecam wszystkim, panie w biurze miłe i pomocne. Kurs...
~Joachim
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33423

29827

wątków

do góry