Widok

Kurtka zimowa - męska parka

Hej, mam problem z zakupem(o dziwo jak by się mogło wydawać) męskiej kurtki parki.
Nigdzie już takich nie ma w sklepach, mieszkam w Gdyni. Na hali targowej bardzo marny wybór, a nachalność kupców sprawia, że człowiek ucieka stamtąd po 20 minutach.

Chodzi mi o klasyczną parkę wyglądającą naturalnie, nie jakiś pikowany nowoczesny krój.
Najlepiej taką oliwkową albo brązową, ciemnobrązową.
Męską, dość długą, bez zbędnych naszywek i przesadnie pododawanych kieszeni. I żeby kaptur się nieźle trzymał postawiony, anie jakiś oklapły z tyłu.
Wie ktoś może gdzie można kupić w Trójmieście taką normalną, ciepłą kurtkę , w której chodzi może 1/3 ludzi na ulicy?
Bo ja już nie mam pomysłu,w galeriach też same nowości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj w Fashion Housie... a w Reserved patrzałeś?
Są same badziewia dla modnisiów. Ja szukam naprawdę prostej i naturalnie wyglądającej kurtki, a nie pikowanego, pseudo-puchowego gayowskiego płaszczyka, tyle ze z kapturem z futerkiem.
wiem o co Ci chodzi, dlatego pisałam -tradycyjne parki w FH powinieneś znależć...
Dziękuję, poszukam w tygodniu.
A w Gdyni gdzie można kupić? Bo fashion house to za daleko jednak dla mnie.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry