Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny ja będę z samego rana w Lidlu bo chcę kupić dla siebie i dziecka, jeśli ktoś nie będzie mógł być rano mogę kupić dla kogoś.
mawina@op.pl
mamaalanka nie wiem na jakie temperatury jest, ale moi chodzili w nich jak mocno wialo, późna jesień, wczesna zima, pod spodem mieli albo bluzy, albo sweterek i mowili ze im cieplo wiec dzialaja ;)
dla mojego męża to nawet na zimę ;) ale tym bym się nie sugerowała
Moja córa to przy chłodniejszej jesieni dostawała polar pod spód.

Powiem wam, że mam z decathlonu bluzę - NIEsoftshell, tylko taka wiatroochronną. I będąc na przejażdżce rower w lesie, to przy chłodnym wieczorze, ale przy takiej mocniejszej jeździe to było mi w niej gorąco. A ta bluza jest cienka.

Taki softshel ma od wewnątrz taki meszek.
Wielokrotnie się już przekonałam, że to już nie te czasy by patrzec na grubość a na funkcjonalność. I że współczesne materiały sportowo-turystyczne są rewelacyjne. Załóżmy śpiwór - nie musi być gruby by był ciepły... i tak można mnożyć przykłady.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mjakmama a do jakiej temperatury one sa? na cieplejsza jesien? Chlodniejsza?
mamaalanka tak one sa na wiatr i na deszcz i jest w nich cieplo mimo, ze grube nie sa - sa rewelacyjne, ale wolalam dopłacic i kupilam w hm niz przepychac sie z dzikim tłumem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale to sa takie kurtki ze mimo ze cienkie to cieple? Jakos to do mnie nie przemawia, a bardzo mi sie podobaja dla synka.
Na pewno będzie szał. Jak kupowałam w zeszłym roku to o 9 była dostępna 1 sztuka:). Tak jak poprzedniczka bardzo polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy tez jest taki szal w Lidl'u na te kurtki czy moge spokojnie popoludniu po nie jechac?

dziekuje za informacje :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W zeszłym roku kupiłam córce i mężowi. Oboje zadowoleni. Mąż twierdził, że w tym roku kupi sobie drugą i będzie mieć na zmianę.
Córce chyba też w tym roku kupię, bo z zeszłorocznej wyrosła.
Córa nosiła bluzę do późnej jesieni, nawet gdy były te poranne przymrozki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry