Widok

Kurtki, kombinezon, spodnie śniegowe (firmówki) + gratisy! 1,5-2,5 roku.

Sprzedam Śródmieście Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tym razem mam do zaoferowania odzież wierzchnią zimową.

Odbiór w Gdyni śródmieściu (w godzinach późnopopłudniowych i wieczornych) lub w Redłowie (w godz. 8-16). Możliwa wysyłka pocztą.

Kontakt: zuzka_jr@poczta.onet.pl, GG: 9499627 - odpowiadam w godzinach wieczornych.

1/ KURTKA ZIMOWA SZWEDZKIEJ FIRMY LINDEX + CZAPKA C&A GRATIS

rozmiar 98 (2-3l.), może być zarówno dla chłopca jaki i dla dziewczynki

Lekka, dobrze wykonana na podszewce polarowej, bardzo twarzowa. Rękawki ma niezbyt grube, więc nadaje się na łagodniejszą zimę (czyli na niewielkie mrozy).

Niestety nie ma kaptura, ale mi osobiście to nie przeszkadzało.

Stan oceniam na db+, gdyż białe wstawki niestety łapią brud i niestety nie udało mi się ich do końca doczyścić. Naszywka na rękawie jest nieco zmechacona, a poza tym żadnych innych defektów, polarek jest w idealnym stanie.

Dokładne wymiary:

Długość przodu od ramion: 43 cm,
Długość tyłu od ramion: 44 cm,
Szerokość pod paszkami: 40 cm,
Rękaw od pachy: 24 cm,
Rękaw od szyi: 40 cm.

GRATIS DOKŁADAM POLAROWĄ CZAPKĘ Z KUBUSIEM PUCHATKIEM FIRMY C&A r. 52.

CENA: 35 zł

image
image
image

2/ KURTKA ZIMOWA H&M + 2 CZAPKI GRATIS

rozmiar 86 (1,5-2,5l.), tą kurteczkę użytkowaliśmy dwie zimy, równolegle z w/w kurteczką. Wymiary mają bardzo podobne, ale ta ma krótsze rękawki.

Niestety nie ma kaptura. Kolory: brudna czerwień, wstawki czarne w białe kropeczki (przez co wydają się być grafitowe), wewnątrz beżowo - żółta.
Posiada bardzo praktyczną regulację w pasie, dzięki czemu można ją dopasować odpowiednio do sylwetki dziecka oraz ściągacze na dole. Dodatkowo w rękawkach ma wewnątrz ściągacze.

Stan oceniam na db, widoczne są ślady użytkowania, ale posłuży jeszcze jednemu maluchowi (np. jako dodatkowa kurteczka do tarzania się w śniegu ;))

Dokładne wymiary:

Długość przodu od ramion: 43 cm,
Długość tyłu od ramion: 44 cm,
Szerokość pod paszkami: 40 cm,
Rękaw od pachy: 19 cm,
Rękaw od szyi: 36 cm.

GRATIS DOKŁADAM CZAPKĘ PILOTKĘ (wewnątrz polarowa, na zewnątrz ortalion) R. 50 I DRUGĄ DZIANINOWĄ R. 48-50

CENA: 25 zł

image
image

3/ SPODNIE ŚNIEGOWE ARCTIC KIDS

Rozmiar z metki to 80, ale są większe (1,5-3l.), także używaliśmy dwa sezony.

Świetnie pasują do powyższych kurteczek. Mają regulację w pasie, zapinane są na zatrzask i suwak, dodatkowo zabezpieczony rzepem.

Nogawki od zewnętrznej strony do połowy długości mają rozpinany rzep, a wewnątrz dodatkową membranę, którą można umieścić w bucie, aby zabezpieczyć przed śniegiem.

Kolor: granatowy.

Stan idealny.

Dokładne wymiary:

Długość całowita: 46 cm,
Długość nogawki od kroku: 25 cm.

cena 15 zł

image
image

4/ Kombinezon COOL CLUB

Rozmiar 98 (2-3l.)

świetny, bardzo ciepły kombinezon jednoczęściowy w kolorze (ciężko go określić) khaki z czarnymi i białymi wstawkami. Rozpinany do kroku suwakiem.

Posiada od dołu odpinane nogawki, a wewnątrz dodatkową membranę, którą można umieścić w bucie, aby zabezpieczyć przed śniegiem.

Kapturek posiada ściągacze i zapięcię na dwie napy, dzięki czemu nie spada podczas śnieżnej zamieci. Istenieje możliwość odpicia go.
Pasek pełni raczej rolę ozdoby, ale pod nim znajduje się gumka, dopasowująca kombinezon do sylwetki.

Stan idealny.

Dokładne wymiary:

Długość całkowita: 87 cm,
Szerokość pod pachami: 38 cm,
Rękaw od szyi: 39 cm,
Rękaw od pachy: 25 cm,
Długość nogawki od kroku: 35 cm.

Cena: 65 zł.

image
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rezerwuje kombinezon:)dam znac wieczorem czy wymiary pasują na młodego:)
Jakby Anita zrezygowała - ustawiam sie w kolejce po kombinezon
ok, zapraszam na przymiarki :)
a mi sie kurtka nr 1 podoba tylko daleko mi po nia
Aa bywasz czasem w gdansku?
image

image
niestety nie bywam, ale jakby nie bylo innych chetnych na nia to moze kogos z pracy bym poprosila aby dostarczyl.
Kombinezon sprzedany.

andaminka - czy jesteś nadal zainteresowana kurteczką? Jeśli tak to proszę o kontakt mailowy.
jutro zmierze mlodego na spokojnie to dam ci znac okej
image

image
wstępnie rezerwuje spodnie
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
ja bym była zainteresowana drugą kurtką, jeśli byłaby możliwość odebrania w gdańsku
Do Gdańska nie jeżdżę. Mogę wysłać pocztą. Koszt wysyłki jednej rzeczy - 11 zł, bo to będzie musiała być paczka. W jakich dzielnicach dziewczyny mieszkacie? Może się jakoś umówicie, wysłałabym jednej, byłyby niższe koszty.
ja chełm, jak jeszcze któraś chętna z gdańska do dajcie znać
Jeżeli kurtka 1 jest jeszcze aktualna to jestem chętna. mogę odebrać w redłowie.
image
image
Kurta 1 jest aktualna, bo nie padły żadne konkretne deklaracje ze strony pozostałych Pań. Kto pierwszy ten lepszy ;) W jaki dzień pasuje Tobie odbiór? Poproszę o info na PW.

A wczoraj miałam niespodziewany kurs do Gdańska, gdybyśmy były konkretnie domówione, to bym przywiozła. Mój brat dużo jeździ po Trójmieście, więc może zechce mi wyświadczyć przysługę i podrzuci te rzeczy do Gdańska, tylko poproszę jeszcze o info w jakich godzinach jesteście dostępne. Możemy być w kontakcie telefonicznym i jak on będzie miał zlecenie do Gdańska to dam Wam znać.
Poszerzam ofertę:

5/ Spodenki ocieplane H&M

Rozmiar: 86.

Nieprzemakalne, na polarowej podszewce. W pasie gumka. Posiadają ściagacze przy nogawkach. Ciepłe, a zarazem wygodne, do codziennego noszenia.
Nadają się na ładgodniejsze temperatury.

Dokładne wymiary:

Długość całowita: 48 cm,
Długość nogawki od kroku: 26 cm.

image
image

Cena: 10 zł
Wstępnie rezerwuję dam znać rano.

Oczywiście chodziło mi o ostatnie spodenki :)

Zwalniam :)

Zamówione ;) Kiedy chcesz odebrać? Napisz na PW.
Wszystkie rzeczy są nadal do wzięcia.

amoruccia - co z kurteczką?
Kurteczka nr 2 jest zarezerwowana ale reszta nadal czeka na nowych właścicieli.
kurteczka LINDEX i kombinezon sprzedane. Zapraszam do zakupu pozostałych ciuszków.

Inne tematy z forum Redłowo

Alvarium (35 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie przy głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, co zapewni dobrą komunikację...

MiłoSza (6 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji MiłoSza zlokalizowane będą w centrum dzielnicy Redłowo. Odnajdą się tu...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

do góry