Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karol - opinia wątek zamknięty Ostatnio zapomniałem o ważnej rocznicy , ale z opresji wyratowała mnie pani z...
~Karol
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 października 2012

Raczej nie... wątek zamknięty Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo każdy kto zna tą kwiaciarnie widzi co się...
~Jacek
-

dodano: 16 maja 2012

Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście wątek zamknięty Polecam wszystkim tę kwiaciarnię - przemiła , profesjonalna obsługa , duży...
~Magda
-

dodano: 2 marca 2012

Fajne pomysły wątek zamknięty Witam Wszystkich. Byłem w tej kwiaciarni już kilka razy. Zawsze uśmiechnięte...
~Prawie stały klient
-

dodano: 28 lutego 2012

Zadowolony wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z kwiatów kupowanych w kwiaciarni Marakaz....
~kisli
-

dodano: 27 lutego 2012

Gorąco polecam!!!!!!!!! wątek zamknięty Wyjątkowo ciekawe kompozycje kwiatowe,Panie tam pracujące mają dusze...
~Wiola
-

dodano: 27 lutego 2012

nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Nie dość że drogo to kwiaty padły mi już tego samego dnia wieczorem!!!!!A...
~m.k
1

dodano: 13 listopada 2011

drożyzna wątek zamknięty Kwiaciania istotnie posiada bogaty asortyment, panie są miłę, chociaż...
~wierny/niewierny
-

dodano: 23 lutego 2012

Naprawde warto wątek zamknięty Naprawdę warto zajrzeć do tej kwiaciarni,wiele razy tam kupowałem i zawsze...
~danwas
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lipca 2011

Marek N. - opinia wątek zamknięty Przemiła obsługa i ciekawe kompozycje. Serdecznie polecam tą kwiaciarnię ;)
~Marek N.
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 lipca 2010

Mirek - opinia wątek zamknięty Kupuje tam kwiatki i nie tylko na przeróżne okazje,mieszkam na Jasieniu i mam...
~Mirek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry