Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Godna polecenia wątek zamknięty Doręczyli kwiaty do Wejherowa. Wszystko zgodnie z naszymi dezyderatami.
~Adam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 marca 2019

Piękne bukiety wątek zamknięty Bardzo piękne bukiety, ciekawie ułożone i fajny surowy styl... Bardzo na...
~Kama
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lutego 2018

Idealny bukiet - dobra cena wątek zamknięty Zamawiałam bukiet na ślub, butonierki i kwiaty do włosów. Wszystko wytrzymało...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

polecam !!! wątek zamknięty obsługa super , duży asortyment , kupiłam 4 bukiety a weszłam po 1 - nie...
~Alicja Pranga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 października 2015

super wątek zamknięty polecam! :) bukiet który kupilam w tej pracowni byl cudowny i dlugo utrzymał...
~Julka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 października 2015

slub wątek zamknięty Dziękuje za najpiekniejszy i wymarzony bukiet ślubny, jak również wszystkie...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 października 2015

polecam wątek zamknięty Pierwszy raz zamawiałam kwiaty na odległość, skorzystałam więc z...
~marta lipka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 maja 2015

katalogi to nie wszystko wątek zamknięty I co z tego, że Panie pokazuja katalogi.Wybraliśmy wieńce, a otrzymaliśmy na...
~Rodzina po smutnej ceremonii
2

dodano: 8 sierpnia 2014

stroiki swiateczne wątek zamknięty Przejezdzajac przez centrum wpadla mi w oko piekna wystawa kwiaciarni. Nie...
~Natalia
-

dodano: 13 grudnia 2014

POLECAM!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wyboru kwiaciarni ktora robila mi wiazanke slubna...
~julka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 lipca 2012

Bukiet na slub wątek zamknięty Ciekawa mieszana kompozycja z pastelowych kwiatow.Polecam!!
~Domcia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 września 2011

:) wątek zamknięty Ładne i nowoczesne bukiety na każdą okazję:)
~Klementyna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 czerwca 2011

Szybko i skutecznie wątek zamknięty Polecam serdecznie kwiaciarnie narcyz. Wysłałam kwiaty z ich sklepu...
~andzia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry