Widok

Kwiaciarnia 'Ogród Cudów'

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny :o)
nie długo będę wybierać wiązankę ślubną :O) zastanawiam się co myślicie o kwiaciarni 'Ogród Cudów' w Oliwie?
Wizytówkę dostalam w salonie sukien ślubnych...

proszę o opinie ;o)

Anulka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny pls ... napiszcie coś :O)

hej Anulka ja tam zamówiłąm wiązankę , pojedz tam i obejrzyj sobie jakiego typu wiązanki tam robią .ja uwazam ze panie się bardzi przykłądają i są pomysłowe.....:) Zamówiłąm tam też bukiety dla rodziców i butonierkę.....:)

image
image
image
Sabra, serdeczne dzięki za odpowiedż :o)
W połowie czerwca mam zamiar się tam wybrać i zobaczyć na własne oczy ogórd cudów :O)

pozdrówka,
Anulka

..cudów sie nie spodziewaj... moja wiązanka ze storczyków zaczeła rozpadać się jeszcze zanim doszłam do koscioła...a do pleneru nie dotrwała bo zwiedła...
hmmm..monka .piszesz serio czy ...tak sobie to napisałąś??? W każdym razie Anulka myślę ,że to nie prawda ,widziałąm te wiązanki ,a poza tym mój rat zawsze tam kupuje wiązanki i to on mi polecił..Dlatego ja się zdecydowałąm :) więc Anulka idz i się sama przekonaj;)

image
image
image
Tak, jest Sabra :O)

:o)
Anulka

nie nie tak sobie napisałam, fakt ze było ciepło ale wiazanka tego typu ze storczykami powinna byc na mokrym oazisie zeby wszystko nie więdło..i wypadało..
Monka jesteś za bardzo wtajemniczona co do fachowych nazw sztuki florystycznej.
Gosia i jej dziewczyny robią fajne rzeczy, podobnie jak ja.
Przede wszystkim idziemy do przodu i nie oglądamy się za siebie.
Liczy się pomysłowość tzw. wena, a nie plagiat tego co już było.
Nie spodobała mi się wypowiedż mojej poprzedniczki-pewnie jest z konkurencji! Ja też jestem ale nie obczerniam koleżanek po fachu.
Kwiaciary górą!!!
Pozdrawiam
Cześć!
Panie w tej kwiaciarni robią cudeńka. Nie raz zamawiałam tam bukieciki na różne okazje. Ale muszę zaznaczyć, że są to troszke "inne" bukiety i nie każdemu się podobają (bo udziwnione) - najlepiej sama sprawdź. Ja w każdym razie polecam;-))
Anka
Dzięki za opinie ;)

w poniedziałek złożyłam zamównienie na wiązankę dla mnie, świadkowej i kwiatki do butonierek.... czuję,że będę zadowolona ;)

plusem jest to,ze dowożą do domu...

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry