Widok

Kwiaciarnia Rumia

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kobietki, możecie mi polecić jakąś dobrą kwiaciarnie w Rumi?

Wybrałam sobie taką wiązankę:
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Większe:

image
image
image
Polecam kwiaciarnię Asia na ul. Starowiejskiej, na przeciw parku przy ul. Starowiejskiej :) Wszystkie kwiaty tam kupujemy.
kwiaciarnia Asia :) piekne bukiety tam robia :) ja tez bede stamtad miala
image
gorąco polecam kwiaciarnię w Janowie, ale mam pojęcia, jak się nazywa.. jest w pawilonach na przeciwko danego Supersamu - teraz to chyba siec34, koło poczty i szkoły społecznej. Panie tam dobierają wiązankę do sukni, do dodatków, do stroju pana młodego, a jeśli chcesz udekorować salę, to pojadą i ocenią, dopasują do koloru ścian, serwetek ;) moja siostra już ich wypróbowała i my też będziemy mieli kwiaty stamtąd :)
Ile wcześniej zamawiacie kwiaty??
image
image
mówią, że dwa tygodnie przed wystarczy
Tylko nie ta kwiaciarnia , sprzedają stare zmarźnięte kwiaty w doniczce. Jak dotąd mielismy inną opinię o tej kwiaciarni . Ale dzisiaj to poprostu potraktowano nas strasznie. Bede kazdemu odradzała.
PORAZKA !!!!!!!
polecam kwiaciarnie przy okrąglaku-kościele, na Dąbrowskiego. Zawsze super kwitki mają i fajne pomysłu. Sama zamawiam tam swoją wiązankę i dekoracje.
Dobra, ale nie najtańsza jest też na ul. Kosynierów. W tym ciągu handlowym, gdzie jest sklep "Żabka" i sklep komputerowy i jakieś biuro sprzedaży nieruchomości i weterynarz...

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry