Widok

Kwiaciarnia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dzuewczyny poratujcie szukam dobrej ale nie za drogiej kwiaciarni na terenie gdansk najlepiej wrzeszcz slyszalam pozytywne opinie o tej kwiaciarence kolo strazy pozarnej na ryneczku kolo partyzantow bylam tak ale niestety od 01.07-31.07 mają urlop ratujcie gdzie jeszcze znajde dobra kwiaciarnie? ktos bral kwiaty na morenie na maruszazówny od pani joli??????

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może kwiaciarnia Mildan na morenie.

image
image
Miłość jest opowieścią wyrażaną gęstem,dotykiem,
zapachem,
ja polecam tą za manchattanem, alternatywna sie chyba nazywa, niedroga, cały lipiec mają tam remont ALE PANIE POWIEDZIAłY ZE SA POD TELEFONEM I JAK COś TO ZAWSZE SIE ZJAWIą !!

imageimage
Też miałam bukiet z alternatywnej koło Manhattanu - polecam!
Jeśli nie tam to w centrum przy ul. Grobla IV (naprzeciwko SP 50) jest inna kwiaciarnia alternatywna Mały Park

Ja polecam kwiaciarnie Mildan na morenie. Miałam od nich wiązanke oraz zdobili mi kościół oraz samochód rewelacja :)

polecam pania aleksandre cicholewska ( ma swoja strone i pracownie florystyczną ) oraz dziewczyne z medisona ( ma krecone włosy ) - nie polecam zamawianie bukietu u pani z budki - dostaniesz , przecietna wiazanke ze wstązka :( osoby które ci polecam to doswiadczone florystki ,a cena bukietu to tylko 4 butelki wódki :) wiec zastanow sie co jest wazniejsze , kwiaty ktore beda cie szpecic na zdjeciach i filmie przez lata , czy mniej pijany gosc , polecam bukiet np: z jednego duzego kwiatu za to bardzo unikalnego np : sterlicji . cudowne ,tanie i oryginalne sa takze bukiety z gałazkowych gozdzików,a moze lawenda - cały kosciół bedzoie pieknie pachniał ,widziałam taki bukiet na pokazie cudo :) .... podaj e-mail , podesle ci fajne i tanie propozycje
to ja tez poprosze te propozycje bukietów:-)
agnieszka@futuris.pl

image

image
juz cos ci podesłałam :)
kwiaciarnia Złocień Morena

ja tez poprosze propozycjetej kwiaciarni naemailika:):)

Poproszę o propozycję kajaror@wp.pl
kwiaciarnia Hibiskus na suchaninie - super!!!

image
image
Baccara na Zamenhoffa we Wrzeszczu. Sprawdzona od lat przez rodzinę. Robiłam tam wiązankę dla siebie (kalie) i świadkowej (krótkie róże) i kwiaty dla rodziców (długie róże). Kwiaty były zrobione tak jak chciałam.
Bardzo fajna obsługa, do tego przystępne ceny.

-.-

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry