Widok
Goraco polecam kwiaciarnie w gdyni chyloni na ulicy chylonskiej u wylotu ul.kcynskiej na przeciwko kosciola tam jest taka mala kwiaciarnia.Sama tam zamawiam wizanki slubne zdobienie kosciola i stołów . Mam od nich stroiki i nie raz zamawialam tam kwiaty i zawsze bylam zadowolona znajomi rowniez.No i nie sa drodzy.
ja będę w 2010 brała w mikołaju :) Moja siostra ślubowała tam i stroiłam jej kościoł bo oni dają wyłącznie odświętne krzesła (przynajmniej tak było w 2007r). Ksiądz super poprowadził mszę, bez zbędnego gadania. Jak siostra sie zestresowała przysięgą szybko rozładował atmosferę przyspieszając ceremonie żeby nie zalała łzami ołtarza;)
ja we wrześniu w przyszłym roku :) a u siorki prowadził ks Janusz W. a o muzykę i nastrój zatroszczył się zespol agape :)
No prosze u Was siostry rok po roku :) my z trochę większą przerwą, a to dlatego żeby goście zdążyli zapomnieć o kościele i sali - bo te dwie mamy te same ;)
No prosze u Was siostry rok po roku :) my z trochę większą przerwą, a to dlatego żeby goście zdążyli zapomnieć o kościele i sali - bo te dwie mamy te same ;)
Ks Janusz jest super,ja myślałam o Nikosie,ale obawiam się,że będzie za bardzo przeżywać:-)a co to za zespół?jakiś od nas?Ja raczej organistę,bo moim zdaniem jest dobry:-)ładnie gra i śpiewa.Jakoś tak wyszło,że rok po roku:-)z resztą mogą być przesunięcia i na przykład na początku 2011:-)ale chciałabym tego uniknąć.Ks Janek był ostatnio na kolędzie-jak zwykle kupa śmiechu:-)
Hm,a ja myślę,że można porozmawiać z proboszczem,żeby miał na uwadze nasze preferencje:-)słyszałam,że Nikos często udziela ślubów i że nie każdy jest zadowolony:-)że niby krzyczy,ekscytuje się itp:-)Ja chyba zapytam się,albo osobiści uderzę do księdza,którego bym chciała,liczę też na to,że w ciągu roku niektórzy odejdą (oby nie Janusz)i przyjdą nówki.