Widok
L.P.A. SERVICE
Witam.
Chciałbym zapytać czy ktoś współpracował z ww. firmą ? obecnie oferują prace w niemczech/francji na takich warunkach:
Praca stała
Kontrakt na 2 lata (8 tyg. na 3 tyg.)
Bezpłatne przejazdy z i do pracy - tj z Polski
Pełne wyżywienie
Zakwaterowanie
Większość ofert pracy za granicą ma podobne "zapewnienia" ,a jak to wygląda na miejscu to wszyscy doskonale zdają sobie sprawę.
Chciałbym zapytać czy ktoś współpracował z ww. firmą ? obecnie oferują prace w niemczech/francji na takich warunkach:
Praca stała
Kontrakt na 2 lata (8 tyg. na 3 tyg.)
Bezpłatne przejazdy z i do pracy - tj z Polski
Pełne wyżywienie
Zakwaterowanie
Większość ofert pracy za granicą ma podobne "zapewnienia" ,a jak to wygląda na miejscu to wszyscy doskonale zdają sobie sprawę.
I czesto tak z agencjami bywa, niby wszystko takie pilne wyjazdy Francja, Holandia, Finlandia lub Niemcy nagle czar pryska czekasz i czekasz. Po 3 miesiącach znowu kurka pełna mobilizacja formularzy trzystatrzy i za 7 euro po odliczeniu wszystkich ich kosztów(kwatera itp.) możesz dopiero wyjechać. |S|C|A|F|F|O|L|D|E|R| |PL|
Podobna sytuacja
Praca w Niemczech, poprzez tą firmę, montowanie rusztowań. Z mojej strony wszystkie papiery są już dostarczone, czekam na skierowanie na badanie wysokościowe już 3 tygodnie. Wyjazd podobno w najbliższy weekend a kontakt z firmą tylko mailowy oraz telefoniczny. Nie ma żadnych konkretów, jak wyjazd się uda na pewno napisze jakie są warunki.
Praca w Niemczech, poprzez tą firmę, montowanie rusztowań. Z mojej strony wszystkie papiery są już dostarczone, czekam na skierowanie na badanie wysokościowe już 3 tygodnie. Wyjazd podobno w najbliższy weekend a kontakt z firmą tylko mailowy oraz telefoniczny. Nie ma żadnych konkretów, jak wyjazd się uda na pewno napisze jakie są warunki.
Takie pieprzenie... Ten gosc i ta jego wypowiedz to sciema miałem z nim przyjemnosc w gdynskiej stoczni MASAKRA!! Zrezygnowałem z renomowanej firmy vistal pod obietnica złotych gór mimo iz ostrzegalem ze jestem nowicjuszem i co zostałem z niczym gosc nic nie wie znika jak go potrzeba wogóle jakis haos brak dokumentów.. tydzien przychodziłem o 7 rano i zawsze kogogs brakowało wiec spowrotem do domu Oczywiscie nie z jego winy 2 tyg bujania sie za darmo wstawania o 6 z całym mandzurem i fisako brak pracy nie ufac mu ten gosć to sciemniacz jakich mało !!!