Widok

L.P.A. SERVICE

Witam.
Chciałbym zapytać czy ktoś współpracował z ww. firmą ? obecnie oferują prace w niemczech/francji na takich warunkach:
Praca stała
Kontrakt na 2 lata (8 tyg. na 3 tyg.)
Bezpłatne przejazdy z i do pracy - tj z Polski
Pełne wyżywienie
Zakwaterowanie
Większość ofert pracy za granicą ma podobne "zapewnienia" ,a jak to wygląda na miejscu to wszyscy doskonale zdają sobie sprawę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
współpracowałem z ta firma jakiś czas rozszedłem się jak na człowieka przystało ....
dużo obiecuje ale jak nie masz czegoś na papierku naprawdę mocno się zastanów nim podejmiesz jakiekolwiek kroki .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, czy możesz napisać coś więcej o tej firmie jak tam się pracuje czy wypłaty są na czas i w ogóle.Chciałbym jechać do Francji z tą firmą. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To lepiej się rozpakuj =) Nie polecam wałki na stawkach/kwatera i nie ma odwrotu siedzisz 8 tygodni jak w obozie pracy =\
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwykły polski bajerant Udaje że ma dużo pracy i płacy Wciąż szuka nowicjuszy to chyba daje do myślenia Jak większość pseudo polskich pracodawców na gruncie polskich pseudo stoczni
I czesto tak z agencjami bywa, niby wszystko takie pilne wyjazdy Francja, Holandia, Finlandia lub Niemcy nagle czar pryska czekasz i czekasz. Po 3 miesiącach znowu kurka pełna mobilizacja formularzy trzystatrzy i za 7 euro po odliczeniu wszystkich ich kosztów(kwatera itp.) możesz dopiero wyjechać. |S|C|A|F|F|O|L|D|E|R| |PL|
Ten gościu to jakiś wielki ściemniacz dużo obiecuje, bajery rzuca o Holandi, Niemczech itp a później gada że nie z jego winy wyjazd nie wyszedł ale na pewno on załatwi inna robote i czekac można do śmierci na robote...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do mnie ostatnio dzwonili że zatrudnienie będzie przez firmę z płocka i trzeba jakieś badania zrobic i że czeka na skierowania wyjazd pomiędzy 17-24 marca.
Firmie zależy na jak najszybszym wyjezdzie ale jakoś się przeciąga to wszystko
Podobna sytuacja

Praca w Niemczech, poprzez tą firmę, montowanie rusztowań. Z mojej strony wszystkie papiery są już dostarczone, czekam na skierowanie na badanie wysokościowe już 3 tygodnie. Wyjazd podobno w najbliższy weekend a kontakt z firmą tylko mailowy oraz telefoniczny. Nie ma żadnych konkretów, jak wyjazd się uda na pewno napisze jakie są warunki.
Oferta pracy - Magazynier.

Miejsce pracy - Pogórze.

Cv bezpośrednio do pracodawcy na sdres :
Pogórze ul. Wiejska 1

Mile widziane uprawnienia na sztaplarki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ściemniacze niby chcieli umowe podpisywac ale nie z nimi tylko poprzez firme z płocka itp za każdym telefonem inna wymówka zmarnowany czas tylko pewnie juz bym dawno był gdzieś na jakiejś robocie a tak to siedze znowu w domu
SAMO ZŁOŻENIE DOKUMENTÓW NIE OZNACZA PODPISANIA UMOWY I NIE DAJE GWARANCJI ZATRUDNIENIA. MYŚLĘ ŻE UNIKNELIŚMY MY JAKO FIRMA I PAŃSTWO JAKO PRACOWNICY WIELU KŁOPOTÓW,
GDYŻ FIRMA BEGIN : VCARD VERSION OKAZAŁA SIĘ NIERZETELNYM I NIEWYPŁACALNYM PARTNEREM.MY MOŻEMY Z NASZEJ STRONY TYLKO PRZEPROSIĆ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Takie pieprzenie... Ten gosc i ta jego wypowiedz to sciema miałem z nim przyjemnosc w gdynskiej stoczni MASAKRA!! Zrezygnowałem z renomowanej firmy vistal pod obietnica złotych gór mimo iz ostrzegalem ze jestem nowicjuszem i co zostałem z niczym gosc nic nie wie znika jak go potrzeba wogóle jakis haos brak dokumentów.. tydzien przychodziłem o 7 rano i zawsze kogogs brakowało wiec spowrotem do domu Oczywiscie nie z jego winy 2 tyg bujania sie za darmo wstawania o 6 z całym mandzurem i fisako brak pracy nie ufac mu ten gosć to sciemniacz jakich mało !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Współpracuję z tą firmą dwa lata i jestem zadowolony.
dobre warunki umowa o prace i co ważne pieniądze na czas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry