Widok

LAPAROSKOPIA tuż, tuż ;/

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny 5 czerwca mam się zgłosić do szpitala na zabieg laparoskopii kamieni w woreczku zólciowym a boję się jak diabli...może któraś ma to za sobą? opiszcie co i jak...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja mama miała dawno temu.. ale nie laparoskoptycznie.. Wiem, że po zabiegu musiała uważać na jedzenie ciężkich rzeczy.. Tak jest dio dzisiaj..
ja tez miała laparoskopie 2 miesiące po porodzie, dietę trzymałam cały tydzień ( a powinnam do 3 miesięcy) mi nic nie było do tej pory czuję się świetnie, nie mam żadnyhc dolegliwości, specjalnie nie uważam na to co jem... ale może to zalezy od organizmu?:)
p.s. ja po dwóch dniach jak wyszła do domu to juz latałam na mopie po całym mieszkaniu, prasowałam i sprzatałam.... jedynie nie mogłam nociś ciężkich rzeczy.. zabieg skończył sie o 12.00 a byłam tak gklodna że o 19 pozwolili m i zjeść jogurt i banana... no i trzeba wstawać żeby zrosty sie nie probiły bo to podobno boli jak cholera..
dzięki dziewczyny... :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Madziara.. widocznie zależy od organizmu.. :) wiem, że jak mamie coś zaszkodzi to lipa.. parę dni ją męczy.. a jest kilkanaście lat po zabiegu.. z tym, że wcześniej były operacyjnie.. przynajmiej mama tak miała.. pamiętam jak przez mgłę, że kilka dni na pewno leżała w szpitalu.. kilka lat wtedy miałam.. :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Płaczące dziecko a sąsiedzi (70 odpowiedzi)

Witajcie, piszę bo mam ogromny dylemat i ciekawa jestem, czy ktoś może sobie z czymś podobnym...

do góry