Widok

LIDL co warto kupić ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
Co warto kupić w LIDLu ? Bardzo rzadko tam bywam i nie wiem co jest warte uwagi, a muszę kupić coś na obiad :)

Jedyne co zawsze tam kupuję to Chusteczki uniwersalne W5 :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widzę, że nie tylko ja mam taki problem z parówkami, ja mam jeszcze gorzej bo w domu zjedza u mnie tylko parówki z Nowaka i zadnych innych nikt nie chcę ruszyć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a te parówki z Nowaka mają dobry skład? :P Kiedyś je kupowałam ale wtedy jeszcze nie byłam "dzieciowa" i nie zwracałam uwagi na to co w środku ;)
tak na prawdę to do końca nie wiem, bo dziecku daje sokoliki, ale juz mu sie przejadły i ich nie chcę. Ale przy okazji mogę podpytac ile % miesa maja.
AgusiaGda byłam dzisiaj w Nowaku i trochę jestem rozczarowana :) te nowakowskie parówki mają 71% mięsa wieprzowego, ale one mi smakuja bardzo innych nie ruszę, fakt że dziecku daję jeszcze sokoliki. Wiem, że z parówek typ[owo dla dzieci najlepiej wypadają sokoliki i te piratki czy jakoś tak z lidla, bo ostatnio na WP był ranking :)
Dori30 - dzięki :) widziałam na stronie Nowaka parówki cienkie i śniadaniowe. To które mają 71% mięsa?
Znalazłam dobre parówki :) te Lidlowe już sobie odpuściliśmy, nie będziemy ich kupować.
Dobre parówki odkryłam w sklepie P.M. Lis (Sierakowice), mięsa mają 84,5% czy jakoś tak. (Sklep koło dawnego Atrium i cukierni Magda, za rynkiem na Przymorzu)

Czy warto kupować dania gotowe w tygodniu azjatyckim? Jak ze smakiem(np. jakieś krewetki w cieście, sajgonki itp.)?
Z Biedronki te 93% mięsa są dobre z tych twardych (niestety mój syn ich nie lubi ze względu na ta twardość właśnie)ale smakowo są w porządku, te w dużym niebieskim opakowaniu były jeszcze niedawno całkiem dobre ale teraz są wg mnie strasznie słone i sporo gorsze -przestałam je kupować , z braku laku kupujemy Berlinki Classic
AgusiaGda widzę, że juz znalazłaś swoje parówki :) ale ja mówiłam wyżej o tych typowo Nowaka :)
widzę, że dopisałam na drugim koncie to ja Dori30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry