LOUI Ambasador Urody

Salony kosmetyczne

Gdynia, Wielkopolska 251

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jagna - ocena Pełen profesjonalizm. Otrzymałam fachową pomoc w problemie z którym borykałam...
~Jagna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 maja 2024

Znamy sie tyle lat wątek zamknięty Pani Krzysiu, znamy sie ponad 15 lat i nigdy nie wyszlam z Pani gabinetu...
~Grazyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 marca 2017

Polecam wątek zamknięty Profesjonalizm i punktualność . Jestem stałym klientem i mogę polecić panią...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2016

Ania zara - opinia wątek zamknięty Pani Krzysztofa Kozłowska najlepsza na świecie , pełen profesjonalizm,...
~Ania zara
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2016

Ania - opinia wątek zamknięty Salon godny polecenia!Profesjonalizm,fachowa wiedza i cudowna atmosfera!
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 marca 2016

Serdecznie polecam wątek zamknięty Przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm, Serdecznie polecam
~Anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 listopada 2015

tragedia wątek zamknięty przyszlam na oczyszczanie o został mi położony na twarz kwas bez mojej zgody!...
~Maryna
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 stycznia 2014

Polecam wszystkim! wątek zamknięty Po wielu miesiącach wizyt u nieuczciwych, cudotwórczych kosmetyczek, wreszcie...
~Nadia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 lutego 2014

NIE MA LEPSZEGO!!! wątek zamknięty Nie ma lepszego miejsca na zrelaksowanie się, poprawienia sobie samopoczucia...
~Monika Koszałka
1

dodano: 20 listopada 2011

jestem zachwycona wątek zamknięty Z usług kosmetycznych Pani Krzysi Kozłowskiej korzystałam już kilka razy. Za...
~Beata
-

dodano: 24 września 2013

Najlepszy wątek zamknięty To jest gabinet, który powinien być wzorem dla wszystkich takich miejsc! Pani...
~Ania
-

dodano: 6 marca 2013

Super! wątek zamknięty Jestem zadowolona z zabiegu pani Magdy a dokładnie liftu rzęs super polecam...
~Sandra Wolińska
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 września 2012

NAJLEPSZY GABINET! wątek zamknięty Gabinet odkryłam w grudniu 2011 i z pewnością już nigdy nie skorzystam usług...
~Iwona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 marca 2012

Zrelaksowana i odmłodzona... wątek zamknięty Wspaniały gabinet!Bardzo miła i profesjonalna ekipa pani Krzysi , w...
~Bożena ramdane
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 listopada 2011

gabinet godny polecenia wątek zamknięty jeśli chcesz się zrelaksować jeśli chcesz się odmłodzić jeśli chcesz się...
~Ewa Tykwińska-Adamów
-

dodano: 7 listopada 2011

Rewelacja!!!!! wątek zamknięty W gabinecie korzystałam z peelingu całego ciała i nałożenia samoopalacza....
~Katarzyna
-

dodano: 12 września 2011

Warto wątek zamknięty Polecam zabiegi na ciało jestem w trakcie kuracji już jeden centymetr mniej:)...
~Bożena Gliwa
-

dodano: 15 marca 2011

polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Gabinet kosmetyczny "Instytut Guinot" jest duszą pracujących w nim...
~Anka
3

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 października 2010

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Czytałam opinie na temat tego gabinetu zamieszczone na tej stronie i zgadzam...
~Stina
-

dodano: 16 lipca 2010

Komfort i relaks!!!! wątek zamknięty gabinet poleciła mi znajoma. Na początek pyszna kawka :)Przeprowadzono ze...
~zachwycona
-

dodano: 4 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

34

wątków

do góry