Widok

LUDZIE!!! nie musicie iść na wybory!!Halewicz sam to załatwi !!!

Nie ma sensu wstawać rano Halewicz sam da rade!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cytat z blogu Roberta Gwiazdowskiego:

"Anthony Downs w napisanej w 1957 roku „Economic Theory of Democracy” przekonywał, że świadoma absencja wyborcza, wbrew powszechnym utyskiwaniom, że głos nieoddany jest stracony i lepiej wybrać „mniejsze zło”, jest całkiem sensowną strategią wyborczą zorientowaną na przyszłość. Oznacza ona, że istniejące na rynku „produkty” nie są warte zainteresowania. A to rodzi nadzieję, że w końcu, w którymś kolejnym głosowaniu tym potencjalnym „klientom” zostanie zaoferowany lepszy „towar”. Oczywiście zawsze po rozpakowaniu pudełka z napisem „3x15” może się okazać że jest tam „VAT 23” a reklamacje można składać dopiero za 4 lata. Ale tak się można bawić, jak jest czym płacić za zabawę. A chyba coraz lepiej widać, że w końcu nie będzie czym płacić. "
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
sadzisz, ze statystyczny wyborca jest w stanie t zrozumiec?

albo przebrnac przez taka ilosc tekstu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Im większa frekwencja tym silniejsza legitymizacja władzy i co za tym idzie przekonanie o bezkarności i uspawiedliwienie dla dymania społeczeństwa. Niezależnie od opcji. Wystarczy spojrzeć na obecną sytuację ekonomczną w UE.
Oczywiście typowy wyborca-tuman typu Halewicz przyczytał w Pani Domu o obywateliskim obowiązku i łynkął to jak młody pelikan. Pozostaje tylko współczuć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo mój fan klub się zebrał:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
tak, tak mow sobie tak dalej

jezeli nie zauwazyles to w tej rozmowie funkcjonujesz jako pewien archetyp -

wzorzec czlowieka nierozgarnietego, ktorym latwo manipulowac, a do tego z problemami z glowa, ktory swoje zale wylewa na forum

"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
halewicz to zawodowy troll opłacany przez trojmiasto.pl
Zasada jest prosta - wiekszy ruch na forum i w komenatrzach = wiecej wyswietlen reklam = wieksze wplywy dla portalu.
Jesli koniecznie musicie z czlekiem dyskutowac to sugeruje jakiegos AdBlocka do przegladarki, przynajmniej nie dostanie od was zlamanego grosza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
zarzut, że rzekomo jestem opłacany przez Portal trojmiasto.pl jest bezczelnym pomówieniem - żądam przeprosin.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Cóż, ja nie zakładam osobnych wątków na czyjś temat:) Więc jesteś typowym psychofanem, który ma obsesje na punkcie wirtualnej postaci, prześladuje Cię postać Halewicza, w zasadzie już nie potrafisz się obyć beze mnie - obsesja pomieszana z paranoją.

Napisałeś, że jestem nierozgarnięty, łatwy w manipulacji i mam "problemy z głową" - z chęcią poczytam, po czym sądzisz, że tak jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a propos obsesji.. powiedz jak to jest spędzić całą niedzielę na trojmiasto.pl piszac komentarze pod artykulami? płacą chociaż dobrze "panie biznesmenie"? a może ty tak sam z siebie? 0_0
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Trzeba mieć pieniądze i fantazje, synku"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
no to gratuluje fantazji :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A dziękuję:) Doskonale się bawię, mając takich psychofanów. Im więcej piszesz na mój temat, tym lepszy mam ubaw ^_^
P.S. słabo Ci wychodzi kopiowanie moich emotów - poćwicz

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Miło popatrzeć jak się miotasz Halewicz. Wstaw jeszcze jakiś obrazek żulu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
U wish u twat ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Idę na wybory i wiecie na kogo nie będę glosował hahahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
halewicz... ogonek pod siebie i do budy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz ! siły włos na łbie a zachowujesz sie jak g*wniarz!!
jesteś beznadziejnym starym ramolem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zejdź już z tego Halewicza. Boli Cię jego aktywność na forum, to nie właź tutaj, nie czytaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie podoba ci się lafiryndo, że mi się nam troll Halewicz nie podoba to nie właź tu, nie czytaj.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
waż słowa szmondaku - do damy się odzywasz. Przeproś Niulke prostaku za zeta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
W domu nauczyli Cię takiej kultury, buraku? Współczuję, naprawdę współczuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Daj spokój Niulka, przyjdzie Admin i zrobi porządek z tym śmietnikiem.
halewicz, dzień w którym wypłyną twoje dane osobowe będzie dniem, w którym napiszesz ostatniego posta na tym forum. to tylko kwiestia czasu. juz dzis się raz zapomniałeś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przyjmuję przeprosin od prostaków, Hal. Nie interweniuj, ja z nim rozmawiać nie będę. Niech się chełpi i udusi tym, co z domu wyniósł, ja mam to gdzieś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tępy jednak jesteś:) Tępy jak polsilver:)
jak twoja matka dowie się co tutaj wypisujesz, to będziesz inaczej śpiewał. pas na pupę i szlaban na interenet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obraziłeś Niulkę - jesteś skończony dla mnie.
zaraz się dowiesz ze jesteś faszysta ,wielki obrońca dam sie znalazł ,sam innych wyzywa a tu proszę,wyzwij go na pojedynek Hal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

do góry