Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Foch barmana.. wątek zamknięty Sobota sporo ludzi przy barze, trzeba zwrócić uwagę barmana (barmanki), żeby...
~Leszek
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 marca 2011

Jakub - opinia wątek zamknięty bardzo fajny klimat miłle wspomnienia gwarantowane ;)
~Jakub
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 listopada 2010

pub wątek zamknięty Jeśli o mnie chodzi to tam można pójść tylko jak do pubu i to maksymalnie do...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 grudnia 2009

! wątek zamknięty to idealne miejsce na szaloną imprezę do rana, gdzie znajdziemy zniewalającą...
~olas!
-

dodano: 9 stycznia 2010

Alis - opinia wątek zamknięty bylo ok, w sumie miła niespodzianka,bo nie spodziewałam się fajnej imprezy....
~Alis
-

dodano: 10 sierpnia 2009

:/ wątek zamknięty Ogólnie fajnie miejsce, ale dla kogoś kto lubi przebywać w miejscu zadymionym...
~MISIA
-

dodano: 5 lipca 2009

Super/ wątek zamknięty Byłam w sobote pierwszy raz na imprezie w dolce i wszystko bardzo mi sie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 stycznia 2009

Polecam wątek zamknięty Super miejsce na piwo, fajna muzyka, wystrój i przede wszystkim obsługa....
~ka
-

dodano: 5 stycznia 2009

Ekstraklasa wątek zamknięty Super obsługa (Justyna, Labi pozdrawiam), dobre drinki no i oczywiscie...
~sierżant
-

dodano: 9 grudnia 2008

:) wątek zamknięty bardzo przyjemne miejsce :) miła obsługa (zwłaszcza Pan w okularach :) pyszne...
~air
-

dodano: 5 grudnia 2008

jestem bardzo rozczarowana wątek zamknięty odradzam niedzielny chillout w tym miejscu!!! widocznie pod koniec weekendu...
~coty
1

dodano: 23 listopada 2008

brawo! wątek zamknięty wszystko juz chyba zostalo napisane w komentarzach - pozostalo jedynie dodac,...
~zauroczona w Kubusiu
-

dodano: 4 października 2008

SUPER MIEJSCE - POLECAM!!! wątek zamknięty Nic dodać nic ująć!!!
~Aga
-

dodano: 22 września 2008

gosia - opinia wątek zamknięty bardzo fajna atmosfera, można poznać ciekawych ludzi :)
~gosia
-

dodano: 18 września 2008

Cudne miejsce wątek zamknięty Jedno z lepszych, o ile nie najlepsze miejsce do pogadania, wypicia i...
~Dominika
1

dodano: 21 czerwca 2008

meega ;] wątek zamknięty idealne miejsce na piwko/drinka ze znajomymi przed po lub zamiast imprezy....
~Kobra
1

dodano: 2 kwietnia 2008

REWELKA wątek zamknięty Wspaniale miejsce na spedzenie czasu w wyrafinowanym, spokojnym i bardzo...
~Mr J
1

dodano: 1 lutego 2008

Czas Słodko Spędzony wątek zamknięty Zaprosiłam kilu znajomych w celu posiedzenia, popicia, pogadania. Piątek...
~Miła
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 stycznia 2008

Polecam wątek zamknięty Nie się co rozpisywać - trzeba zobaczyć, bardzo fajne miejsce....
~Tomek
-

dodano: 17 grudnia 2007

Fajno! wątek zamknięty Właśnie stamtąd wróciłam, byłam 1 raz. Świetna muzyka, extra wystrój,...
~losagos
-

dodano: 9 grudnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

25

wątków

do góry