Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
la femme - uczennica zawiedziona - na zakończenie wątek zamknięty * Jeśli chodzi o niby bezpłatny kurs przedłużania paznokci 3 metodami-...
~zawiedziona
6

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lutego 2009

Ja byłam bardzo zadowolona wątek zamknięty Ja byłam bardzo zadowolona z tej szkoły.
~maja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

Świetna szkoła wątek zamknięty ja byłam bardzo zadowolona. tęsknię za tymi czasami :)
~afro
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 października 2015

mONIKA - opinia wątek zamknięty Nie polecam szkoły , obiecują wiele ale okazuje sie że niema wielu obiecanych...
~mONIKA
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 stycznia 2009

pozdrawiam i dziękuję wszystkin wykładowcom i kochanej dyrekcji wątek zamknięty Jestem absolwentką. Z łezką w oku wspomninam szkolne zajęcia . Boże jak było...
~bar
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 marca 2009

sprawdziłam wątek zamknięty Też byłam na drzwiach, fajnie było. A jaka muza w sekretariacie, te babki...
~Ulka
2

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2009

la femme - uczennica wątek zamknięty Jak to się mówi\" nie szata zdobi...\" ... Pod \"powłoczką pięknego budynku,...
~Zawiedziona
1

dodano: 16 lutego 2009

byłam skreślona wątek zamknięty po sesji egzaminacyjnej w zeszłym roku zostałam skreślona ze szkoły. Byłam w...
~monnika
-

dodano: 9 marca 2009

la femme - uczennica zawiedziona wątek zamknięty * w sklepiku są rabaty Tylko na produkty firmowe a są takie ceny ze ten rabat...
~zawiedziona
-

dodano: 16 lutego 2009

ania - opinia wątek zamknięty Profesjonalnne podejście i bardzo dobre warunki pracy, mila atmosfera.
~ania
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 24 marca 2008

byłam uczennicą La Femme wątek zamknięty kiepska atmosfera... przereklamowana. na prawde, nie polecam.
~mimi
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 września 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
25

11

wątków

do góry