La Korniszon

Restauracje

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Odwiedziłyśmy lokal z koleżankami z grouponem. Jedzenie świeże i wyśmienite,...
~Iza
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2013

Bardzo polecam. wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, duże porcje, bardzo miła obsługa, kameralny klimat....
~Ja
1

dodano: 15 kwietnia 2013

!!! pycha !!! wątek zamknięty Swego czasu bywałam tam stałą klientką. Zakochałam się w polędwiczkach w...
~Magdalena M
1

dodano: 17 kwietnia 2013

Szczera opinia La Korniszon od anonimowego klienta, który otwiera własny, piąty lokal w trójmieście. wątek zamknięty Witam serdecznie. Bywałem w restauracji LaKorniszon wiele razy. Piszę dopiero...
~Oskar
1

dodano: 8 grudnia 2012

Smacznie, zdrowo i wesoło wątek zamknięty Znam prawie wszystkie restauracje w Sopocie i ta jest zdecydowanie najlepsza....
~Anna Katarzyna
-

dodano: 25 listopada 2012

Adrianna - opinia wątek zamknięty w restauracji jest przepyszne jedzenie oraz ładny wystrój i będąc tam czuję...
~Adrianna
-

dodano: 12 listopada 2012

100 % satysfakcji wątek zamknięty Miła Obsługa, świetne i przede wszystkim świeże jedzenie - polecam każdemu.
~Paweł
-

dodano: 27 października 2012

Tak trzymać! wątek zamknięty Pysznie i miło. Trzymam kciuki za sukcesy i pozdrawiam :)
~Alicja
1

dodano: 9 listopada 2011

Wspaniale! wątek zamknięty Będąc z mężem na wakacjach w Sopocie odwiedziliśmy La Korniszona już...
~Laura
-

dodano: 7 września 2012

Mniam wątek zamknięty Byłem dziś drugi raz, pycha pycha jeszcze raz pycha. Jadłem lunch w promocji...
~Borys
1

dodano: 7 lutego 2012

Niestety nie przyłączam się do pochwał. Nie polecam. wątek zamknięty Plusy: smak potraw ogólnie ok, miła i pomocna kelnerka, proste i skromne...
~misia
1

dodano: 6 lipca 2012

Dobre miejsce wątek zamknięty Polecam na spotkania z przyjaciółmi przy dobrym jedzonku, ale dość drogim...
~Jerzy Boj
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 stycznia 2012

Impreza Okolicznościowa wątek zamknięty Gorąco polecam Wszystkim Restaurację La Korniszon. Impreza okolicznościowa...
~Hipolit
-

dodano: 26 czerwca 2012

Jedzenie faktycznie dobre ale obsługa a konkretnie... wątek zamknięty Wraz z dziewczyna okreslamy siebie jako kulinarnych dewiantów, nie dlatego,...
~Paweł
-

dodano: 14 czerwca 2012

PYSZNIE! wątek zamknięty Po prostu pycha... nic dodać, nic ująć!! Zupy rewelacja, drugie dania pięknie...
~marek
-

dodano: 30 maja 2012

Przepyszne naleśniki !! wątek zamknięty W LaKorniszonie bywam często zazwyczaj w biegu wpadając na lunch w super...
~Artur M.
-

dodano: 23 maja 2012

pysznie! wątek zamknięty Wspaniały klimat, bardzo miła obsługa, jedzenie pyszne, menu świetne, każdy...
~Kazik
-

dodano: 6 maja 2012

Super wątek zamknięty Nie będę sie rozpisywał niesamowite jedzenie w naprawdę dobrej cenie, zupa...
~Krzysiek
-

dodano: 8 kwietnia 2012

Miła odmiana w Sopocie!! Polecam! wątek zamknięty W końcu fajne miejsce w Sopocie z pysznym jedzeniem i w rozsądnych cenach :)...
~Mela
-

dodano: 22 marca 2012

Cena do jakości porażająca. wątek zamknięty Makaron nie przyprawiony ze śladową ilością kurczaka. Danie główne mięso +...
~Tomala
1

dodano: 16 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry