Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Moja ulubiona restauracja wątek zamknięty Odwiedzam restaurację dość regularnie ponieważ uwielbiam wracać do moich...
~sab
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 października 2014

Miło i smacznie! wątek zamknięty Przytulna restauracja z przemiłą obsługą. Dania warte swojej ceny. Pyszne...
~Natalia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 października 2014

Mój numer jeden w Gdyni wątek zamknięty W La luna Rossa spróbowałam większości potraw i nigdy się nie zawiodłam....
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2014

SMACZNIE I PRZYJEMNIE! wątek zamknięty Odwiedziliśmy La lune pewnego ciepłego wieczoru zupełnie przez przypadek,...
~Kasia i Piotr
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 września 2013

Rozczarowanie wątek zamknięty Przy okazji wizyty w Gdyni wraz z żona odwiedzamy ta restauracje. I tym razem...
~Karol i Adrianna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2013

Mmmmm! wątek zamknięty Pysznie i szybko podane. Z pewnością do was wrócę na śniadanie czy obiad....
~Adam
-

dodano: 4 sierpnia 2013

Zdecydowane TAK! wątek zamknięty W ciągu ostatniego miesiąca aż 3 razy zatrzymałam się w la Lunie: dwa razy...
~Iwona
-

dodano: 2 lipca 2013

knajpka na chrzciny gdynia wątek zamknięty polecam La lune w Gdyni na Świętojeńskiej na chrzest. tydzień temu robiłam...
nadia001
-

dodano: 6 września 2012

nr 1 w trójmieście w podaniu KAWY wątek zamknięty Witam, Miałem przyjemność osobiście zaproponować właścicielom Illy. I wybrali...
~Maurycy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 lutego 2012

Doskonale spędzony czas wątek zamknięty Odkąd znam tą restaurację, przychodzę do niej z największą przyjemnością....
~Paweł Mejer
-

dodano: 14 stycznia 2012

Rewelacja wątek zamknięty Miła obsługa, kameralny lokal, wyśmienicie wyglądające i smakujące dania....
~Dziwaczekjalapa
-

dodano: 11 grudnia 2011

super! wątek zamknięty Miła obsługa, wystrój na prawdę na poziomie, a jedzenie - po prostu...
~Karolina K.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2011

Super wątek zamknięty Polecam to miejsce: doskonała obsługa, pyszne jedzenie, rewelacyjne desery,...
~Ewcia
-

dodano: 23 czerwca 2011

Wciąż trzymają poziom :) wątek zamknięty Ponownie muszę pochwalić za właściwie wszystko: miłą obsługę, bardzo ładnie...
~M
-

dodano: 13 czerwca 2011

Pychota wątek zamknięty Polecam to miejsce wszystkim a szczególnie zwolennikom makaronów. Jak dla...
~Stała klientka
1

dodano: 10 lutego 2011

SUUUPEEEERRRRR!! :)) wątek zamknięty Do przyjścia skłoniła mnie zupa dnia-szpinakowa. Na początku myślała ze...
~Malwina
-

dodano: 22 maja 2011

EXTRA :) wątek zamknięty Jestem wielbicielką La Luny od dawna. Z początku zachwyciły mnie obsługujące...
~sonnegg
-

dodano: 27 stycznia 2011

Jestem bardzo na "tak" wątek zamknięty Klientką tej małej restauracji byłam już kilkakrotnie. W najbliższy weekend...
~rebel_vampire
-

dodano: 19 października 2010

Rewelacja! wątek zamknięty Zachęcona tym co widziałam, przechodząc obok, na talerzach postanowiłam...
~Cleo
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 lipca 2010

polędwica taka jak lubię wątek zamknięty idąc Świetojańską zobaczyłem na potykaczu polędwica w gorgonzoli,a od paru...
~Tom
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
25

24

wątków

do góry