Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Wybraliśmy się z rodzinką na obiadek do La Vita w Sopocie, czas oczekiwania...
~Goliat
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 marca 2017

TRAGEDIA wątek zamknięty Witam, chciałbym się z Państwem podzielić moimi uwagami odnośnie restauracji...
~Patryk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 września 2016

Ania - opinia wątek zamknięty Gdy wybieram się na wieczornego drinka po meczacym dniu w pracy, oczywistym...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 czerwca 2016

Pozytywnie zaskoczona wątek zamknięty Bylam ostatnio w La vicie w Sopocie i bylam mile zaskoczona mimo negatywnych...
~Maja
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lutego 2016

Niestety wątek zamknięty Swojego czasu było to bardzo dobra restauracja niestety ostatnimi czasy albo...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 stycznia 2016

DZIADOSTWO! wątek zamknięty Wybraliśmy się do La Vita ostatnio ze znajomymi. Obsługa SKANDA. Jakieś...
~X
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 grudnia 2015

pysznie polecam wątek zamknięty jedzenie pyszne ciekawe menu wystrój przytulny nowoczesny dość drogo ale...
~chelsea
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

La vita Sopot wątek zamknięty Totalne rozczarowanie makaron podgrzewany w mikrofali to mówi samo za siebie...
~Lidia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 września 2015

Niestety. Zepsuło się... wątek zamknięty Po dłuższej przerwie wybrałam się na obiad. I niestety spotkało mnie wielkie...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2015

NIE POLECAM wątek zamknięty Zamówiliśmy penne all'arrabbiata. W moim talerzu znalazłam ogromną ilość...
~niezadowolona smakoszka kuchni w
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 lipca 2015

Niestety wątek zamknięty Może zacznę od początku. Zamówiliśmy : bruschette , krewetki i pizze. Fakt,...
~Kinga
-

dodano: 3 czerwca 2015

Nie polecam wątek zamknięty Słaba obsługa- powolna, niezorganizowana. Nie wszystkie dania były dobrze...
~Anna
-

dodano: 5 maja 2015

Rozczarowanie!!!! wątek zamknięty Jestem stałym bywalcem La Vity w Gdyni- i jestem w wielkim szoku jak może być...
~Ania
-

dodano: 27 kwietnia 2015

Kpina burze na kołach wątek zamknięty Obsługiwani byliśmy przez 3 osoby. Po 5 minutach podano jedno danie z...
~JAREK
-

dodano: 25 kwietnia 2015

Obsługa fatalna!!!! wątek zamknięty Nasza ulubiona restauracja w Gdyni przepyszne jedzenie, profesjonalna obsługa...
~Monika
-

dodano: 20 kwietnia 2015

Ogromny plus wątek zamknięty Czytam opinie poprzednikow i oczy przecieram ze zdziwienia ... otóż byłam w...
~DS
-

dodano: 5 stycznia 2015

rozczarowana - opinia wątek zamknięty Tragedia. Tortelini z szpinakiem i rocotta byly okropne,mdle,bez smaku i...
~rozczarowana
-

dodano: 22 grudnia 2014

BZ - opinia wątek zamknięty Jeśli masz czas do tzw. "wytracenia" to OK. Na dania (wcale nie wyszukane)...
~BZ
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 lipca 2014

Tylko jedzenie Dobre wątek zamknięty Byłam pierwszy i jak na razie ostatni raz w La Vita. Chodzę do restauracji...
~Agosia
-

dodano: 4 maja 2014

Beznadziejna obsługa wątek zamknięty Jestem a właściwie byłam stałą klientką tej restauracji. Już poraz kolejny...
~Ania
-

dodano: 19 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
91

86

wątków

do góry