Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mateusz - opinia wątek zamknięty praca wykonywana z kreatywnoscia i zaangazowaniem dzieci zadowolone
~Mateusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 stycznia 2020

halina - opinia wątek zamknięty Moje dziecko brało udział w pół koloniach było bardzo zadowolone na pewno...
~halina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 grudnia 2019

Weronika - opinia wątek zamknięty Super profesjonalne podejście
~Weronika
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 grudnia 2019

Natalia - opinia wątek zamknięty Najważniejsze, że dzieci zadowolone tanio profesjonalnie mile Panie
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 grudnia 2019

Ewa - opinia wątek zamknięty Praca wykonywana z pełna pasją i dzięki czemu nieograniczoną dobrą energiią,...
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 grudnia 2019

Emilia - opinia wątek zamknięty Dzieci zadowolone a to najważniejsze:)Napewno skorzystam jeszcze
~Emilia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 grudnia 2019

Ewelina - opinia wątek zamknięty Profesjonalne podejście, 200% zaangażowania, rewelacyjni pedagodzy.
~Ewelina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 grudnia 2019

Marta - opinia wątek zamknięty Profesjonalne podejście, znakomita opieka. Z czystym sumieniem polecam.
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 grudnia 2019

Mateusz - opinia wątek zamknięty Świetne miejsce, prowadzone przez ludzi z pasją. Polecam z całego serca
~Mateusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Jagoda - opinia wątek zamknięty Organizowałam urodziny corki z wami i jestem bardzo zadowolona! Panie są...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Laura - opinia wątek zamknięty Super dzieci zachwycone. Polecam z czystym sumieniem. Fantastyczna opieka
~Laura
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Zadowolony Rodzic - opinia wątek zamknięty Firma spoko profesjonalna kadra i podejście do dzieci
~Zadowolony Rodzic
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry