Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Hania - ocena Organizacja urodzin na najwyższym poziomie. Dzieci nigdy się nie nudzą, z...
~Hania
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 24 października 2025

katarzyna - ocena Warsztaty zorganizowane w przedszkolu dla 5latkow pierwsza klasa. Jakość...
~katarzyna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 października 2025

Anna H. - ocena Korzystamy z zajęć w ramach warsztatów prowadzonych w przedszkolu. Genialne...
~Anna H.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Anita Dymarkowska - ocena Super zajęcia, dzieci zachwycone. Moja córka uwielbia slimy w związku z czym...
~Anita Dymarkowska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Ania - ocena Pełen profesjonalizm, zajęcia mają bardzo dobrą atmosferę. Dzieci widać, że...
~Ania
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Michał - ocena Świętowaliśmy w WittLab 7. urodziny córki i to był najlepszy wybór! Cała...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Paulina - ocena Świetna organizacja, niesamowite pomysły, dzieci na zajęciach siedzą jak...
~Paulina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Ola - ocena Jak zawsze z klasą i pasją. Szkolenie prowadzone z zaangażowaniem, humorem i...
~Ola
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 października 2025

Joanna S. - ocena Kuchnia molekularna dla dzieci to już kolejne szkolenie, na którym byłam w...
~Joanna S.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 21 października 2025

Amelia - ocena Mega profesjonalizm! Pani Magda wie co robi i robi to świetnie. Serdecznie...
~Amelia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Karolina Hebel - ocena Odbyłam szkolenie u pani Magdy, organizacja i wiedza na 100%
~Karolina Hebel
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Magda Paradowska - ocena Szkolenie w Laboratorium Pomysłów WittLab to solidna dawka inspiracji, wiedzy...
~Magda Paradowska
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 października 2025

Anna G. - ocena Wszystko bardzo profesjonalnie, a jednocześnie zrozumiałe dla osoby, która...
~Anna G.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 października 2025

Marta - ocena Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm. Piękne dekoracje, ciekawe...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 października 2025

Milena - ocena Byłam na zajęciach wiele razy, za każdym razem wychodziłam zadowolona....
~Milena
-

Milena - ocena Byłam na zajęciach wiele razy, za każdym razem wychodziłam zadowolona....
~Milena
-

Ela...Ela - ocena Mistrzowskie przygotowanie urodzinek. Temat "Urodziny małej damy- kosmetyki"-...
~Ela...Ela
-

Zadowolona Matka - ocena Moje dziecko przeżyło na zajęciach coś niesamowitego! To nie ja piszę opinie,...
~Zadowolona Matka
-

dodano: 17 października 2025

Aleksandra - ocena Moje córki były zachwycone urodzinami, za rok wrócimy
~Aleksandra
-

Sylwia - ocena Warsztaty dla dzieci są fantastyczne. ️Zawsze z motywem przewodnim, który...
~Sylwia
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry