Widok

Łada 111

Auta zza wschodniej granicy nie cieszą się największą renomą, jednak w niektórych przypadkach mogą stanowić rozsądną alternatywę dla zachodnich produkcji. Jednym z nich może być Lada 111 kombi.Zacznijmy od tego, co auto oferuje w standardzie: korektor ustawienia świateł, reflektory halogenowe, zagłówki przód/tył, centralny zamek, obrotomierz, regulacja ustawienia kierownicy, zderzaki w kolorze ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czwórka z plusem

jestem 3 właścicielem, auto z 2000 roku, 72000 przebiegu, brak wspomagania to nic strasznego, wszystko działa bez zarzutu, ewentualne niedopatrzenia w wykończeniu są w najmniej widocznych miejscach

Polacy to sieroty nie kieli własnego samochodu ( no poza syreną , ale co to jest ) to samochód rodem z lat 40. I Ruscy jacy sa tacy sa ale samochody to im wychodza swietnie.

2107

Łada jest z 1986r a więc pełnoletnia i jest od ciężkiej roboty typu worki z cementem czy kartoflami jest traktowana jak typowy rusek przez polaka . Przeglądy i części dostaje na czas .Do kościoła na mszę dojeżdżam jednak innym samochodem . Prosta , wytrzymała i nigdy mnie nie zawiodła .

strach ma skosne oczy

boicie sie tej ladziny jak wladza tankow w 1981...

hehe

ZEMSTA STALINA

ochyda, kiedyś się tym przejechałem

wygląda ochydnie,brak wspomagania przecież nawet polonez truck miał wspomaganie,a o silniku już nie mówiąc to ledwo rusza z miejsca już o dynamicznej jeżdzie nie muwiąc !!!!!!

ŁADA 2106 1978 R.

AUTO NIE DO ZDARCIA ! DOCHODZI 400 000 KM. SILNIK NIE DO UJECHANIA , POD WARUNKIEM ,ŻE TRZEBA O NIEGO DBAĆ , SAMEMU SERWISOWAĆ I OMIJAĆ WARSZTATY BO SPIER... ROBOTĘ ! NIE ODDAJĘ NA ZŁOM , BO D... WOZI I NIC NIE KOSZTUJE , POZA BENZYNĄ ! POKAŻCIE MI DRUGIE TAKIE AUTO .

auto stylistycznie upośledzone...

http://poboczem.pl/co-w-furach-skrzypi/news/jakie-czasy-taka-rewolucja,910985,3877

Serwis Łada 110

Proszę o informacje gdzie najbliżej Gdańska jest serwis Łada. Pali mi się check engine co byśdzie zrobili? Proszę o infor na email.

coś wam powiem ja turlam sie ladą 2107 od pięknych kilku lat i powiem wam że nie widzę lepszego auta niż lada.Fakt może nie jest dobrze wyposażone ale dojedzie wszędzie a może nawet dalej niż zachodnie auta i nie obchodzą mnie opinie 'buraków' kturych tatusiowie są właścicielami firm i wożą sie furami za kilkaset tys.niech mówią co chcą bo mają kasę.Ja jakbym miał tylko troszkę więcej pieniędzy to bez zastanawiania kupił bym sobie 110 lecz niestety narazie
mnie nie stać.Więc niech nie piepszy mi tu nikt że lada to złom i że wstyd sie w niej pokazać bo taki ktoś to jest poprostu nikt.
Pozdrowienia dla wszystkich ładziankarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pioseneczka

fajna jest o niej piosenka: ,,Kupiłem se auto pie******* ładę, nie chce ci** jeździć" itd. :)))))))))

debile..

tak to jest jak ktos ma kase...ja mam 21 lat...łade dostałem poi tacie-nie to ze gówno ale miał kase na nowy...ma juz 7lat bo kupił ja odrazu po wejsciu do polski...03.2000...jak do tej pory nie stała w warsztacie dłózej niz 3godziny przy wymianie amortyzatorów po 120000km i standradowych zeczy jak sprzegło,klocki itp..a jak chodzi o silnik...zapraszam cwaniaków z oplami,fiatami,dewoo i tak dalej...zero szans..przyspieszenie z*******e jak na ta cene...

Jeździłem 110 jak za takie pieniądze ok , teraz kupię 21106 z silnikiem opla ,

Debil

Rosjanie też umieją robić auta Palanci

Fajny wózek

Wole łade ao trupów jakie mają inni miłośnicy 4 kółek, panoszą sie audicą taty albo innymi wynalazkami a pod lakierem purchle hi hi hi jak mialem łade to nie jeden cwaniaczek w ślicznym autku na parkingu wołał ( pchni mnie ) lekki mrozik i ładna skorupka stoi bekkka

trtrt

dobre auto

NAJBRZYDSZY BAJWYŻSZYT TYŁ...

Patrąc na przód da się jeszcze zaakceptować. Trochę podobny do Espero. Ale tył... Zobaczcie odległość koła od szyby. Porażka.

matiza da rade wziac lada poza tym matiz to wywrotne gowno waskie ale ekonomika matiza jest sto razy lepsza (silnik suzuki w koncu) nie wiem jak z niezawodnoscia a ludzie czy sie komu podoba to rzecz gustu np mnie matiz za nic w swiecie sie nie podoba a lady mi sie podobaja (tylko trza spojrzec z innej perspektywy:P)i potwierdzam ze silnik lady (sowieckiej) jest niezawodny (czytaj niezniszczalny) ale trza uwazac na odpadajace kola

matiz eleganckie auto

Kto napisal ze matiz to eleganckie auto?to co debilu powiesz o mercedesie albo np.maybachu???matiz to pudlo zapalek i nic wiecej

lada 1300

masz racje mowiac ze lada wyprzedzisz matiza ale z polonezem 16 GLI nie masz szans wiem bo mój brat ma lade a ja poloneza i troche sie wstydzi jak mu muwie jedna rudka a zwycisca zbiera kase ....