Widok

Łada 111

Auta zza wschodniej granicy nie cieszą się największą renomą, jednak w niektórych przypadkach mogą stanowić rozsądną alternatywę dla zachodnich produkcji. Jednym z nich może być Lada 111 kombi.Zacznijmy od tego, co auto oferuje w standardzie: korektor ustawienia świateł, reflektory halogenowe, zagłówki przód/tył, centralny zamek, obrotomierz, regulacja ustawienia kierownicy, zderzaki w kolorze ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Najładniejsze kombi, jakie zostało zaprojektowane. Piękna stylizacja, osiągi i nietuzinkowy kształt. Włoscy konstruktorzy powinni brać przykład.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nieźle

Jak na ruskich, to faktycznie sukces. Polacy nawet takiego samochodu nie umieja wyprodukować. Nie wiadomo, jak bedzie z awaryjnością po pierwszych latach. Jeśli bedzie jak w poprzednich modelach to OK. Za tą cenę to niezła oferta.

Kiła

Najbrzydszy samochód jaki moje oczy widziały.
Konstrukcja rodem z początku lat 80-tych.
Nie wziął bym go nawet jak by dawali mi go za darmo.
Ochyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

do jacka

TO JEST PIĘKNE KOMBI ,STYLIZACJA?????
WŁOSI POWINNI BRAC Z TEGO PRZYKLAD ???
WIDZIALES WNETRZE TEGO GOWNA????
CHCESZ WYZUCIC PIENIADZE DO KLOPA TO WLASNIE GO ZNALAZLES!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie wojt jestes burakiem mowiac ze polacy nie potrafia. nie produkujemy dzieki polityce a nie braku umiejetnosci. idz sie przetasuj palancie.

klub lada polska

po wszelkie porady zapraszam na nasza strone www.klubladapolska.of.pl
pozdrawiam

Jest OK

Mieliśmy teraz zlot użytkowników samochodów Łada w Sulejowie(dwudniowy)i mieliśmy okazję przyjrzeć się dokładnie tym samochodom i porozmawiac z ich właścicielami. Nie ztym większych problemów, auta są wygodne i bezawaryjne
POLECAM!

karol

ty kretynie "kiło" jak nie jeźdźiłeś to nie gadaj głupot!
poza tym,popatzr ośle na cenę samochodu,cenę części zamiennych,i koszty obsługi.
Kup sobie palancie A8 combi i bierz kredyt na klocki hamulcowe!

wcale wcale

Jeżeli ktoś kiedykolwiek jezdził ładą to ten model spełni jego życzenia co do poprzednika.Samochód jak na te warunki chodzi o stan polskich dróg jest rewelacyjny mam znajomego który właśnie eksploatuje dość intensywnie swoją 110 i jest bardzo zadowolony miał kiedyś ładę samarę.W ciągu miesiąca klepie około45 tyskm

bazon

w poruwnaniu do poloneza to całkiem fajne auto ale napewno bym go nie kupił

do radula

Radul, to jest włoska stylizacja, więc na drzewo... :P
w tej cenie zakupu i części nie ma innego auta... no chyba że mowa o palio :P ale części fiata są tak samo drogie jak gówniane.

Zgadzam sie z wczesniejszymi opiniami ze to tani samochód, ale czy az tak bardzo chcecie miec samochód? Lepiej zainwestuj te pieniadze w cokolwiek innego, bo wszystkie łady, a szczegolnie to nowe GÓWNO OBRZYDLIWE FUJ RZYGAC MI SIE CHCE jest ohydne, wstyd nim jezdzic, ba, wstyd byc w nim widziany. Po prostu omijac z daleka. Wszystko tylko nie to!!!!!! Litości :-0

Do poprzednika...

Przede wszystkim jak stać Ciebie na opinię (...),to podpisz się.Chyba,że brak Ci odwagi a jeżeli uważasz,że to co ruskie to gówno,to niestety zostałeś zrobiony przez rodziców na próbę a tatuś zapomniał zabić!!!!!
Nie jeździłeś,nie użytkowałeśto nie mów bzdur.

to burakowoz a nie samochod

Jezeli ktos jezdzil tym autem, to moze cos na ten temat napisc. W/g mnie w rankingu cena/jakosc Lada bije wszystkie marki na leb, a odnosnie jazdy nasz Poldek WYMIĘKA

Autor

Auto jak auto.Na zdjęciach niezłe,na "żywca" nietuzinkowe.Poldek w każdym razie wysiada(bo dziadek).Poldek-konstrukcja lat 50.Łada to już chyba 90.Ewidentnie młodsza.Za niską cenę nadaje się do jeżdżenia.Chyba że wygrało się w totka i można sobie pozwolić na merca.20-letnie BMW jakoś mi nie podchodzi.Chyba że oldtajmer.

Koniecznie muszę ją mieć...

już wiem, że takie auto kupię, nie wiem czy w wersji kombi, sedan czy hatchback... strona techniczna jest dla mnie nie ważna, ale auto i tak jest mocne i nadaje się na nasze paradrogi... Poza tym jest doskonałe, wręcz kultowe jeśli chodzi o wyrażenie kontestacji przeciwko zachodniemu stylowi życia....

MOŻE TO NIE PIĘKNE, MOŻE TO I "GÓWNO, ALE NA NASZYCH NIERÓWNYCH I DZIURAWYCH DROGACH SPRAWUJE SIE DUŻO LEPIEJ NIŻ ZACHODNIE CZY TEŻ DALEKOWSCHODNIE CACKA. MIESZKAM W MAŁYM MIASTECZKU OBOK MOJEGO BLOKU BIEGNIE ULICA KTÓRA PO ZIME WYGLĄDALA TAK JAKBY SPADŁ NA NIĄ GRAD METEORYTÓW, NO IŁADY 110 BO JEST ICH PARĘ NA MOIM OSIEDLU PRZEJEŻDŻAŁY BEZ PROBLEMU, ZRESZTĄ STARE SKODY, POLDKI,I INNE PAMIĘTAJĄCE CZASY KOMUNY TEŻ JAKOŚ SIĘ PRZETOCZYŁY, A ZACHODNIE CACKA CO CHWILE COŚ URYWAŁY. NIESTETY W TYM KRAJU - TRZEBA WIEDZIEĆ - ŻE PRĘDZEJ ZACZNIEMY LATAĆ W KOSMOS NIM TA ZŁODZIEJSKA WARSZAWKA WYBUDUJE POŻĄDNE DROGI.
A PONADTO JA TEŻ BYM CHCIAŁ JEŻDZIĆ CZYMŚ Z GÓRNEJ PÓŁKI , ALE MNI NA TO NIE STAĆ (1000ZŁ. PO 27 LATACH PRACY JAKO TECHNIK - NA MIESIĄC - NO I DO TEGO NA UTRZYMANIU RODZINA) I DLATEGO TEŻ SZUKAM AUTA PRZEDEWSZYSTKIM TANIEGO W EKSPLOATACJI I SOLIDNEGO. I TAKA JEST ŁADA.
TEGO RACZEJ NIKT NE KRADNIE,TAK ŻE I UBEZPIECZENIE JEST TAŃSZE.
A WSTYD TO JEST KRAŚĆ I Z DUPY SPAŚĆ !!!!!

KlasaB

Wymiarami wewnętrznymi i zewnętrznymi samochód ten należy zakwalifikować do klasy B czyli samochodów małych. W środku jest dużo ciaśniej niż np. w Fiacie Punto, przynajmniej z przodu. Jakość materiałów we wnętrzu po prostu fatalna. Do tego wygląda (to wnętrze) jak z samochodów japońskich z lat 70 i 80 tych. Zewnętrznie też nie wygląda to najlepiej. Widać, że projektowano to dawno temu. Zestrojenie zawieszenia ani komfortowe ani bezpieczne. Silnik głośny, szumy toczenia też. Ogólnie samochód sprawia wrażenie bardzo przestarzałego. Jakość Łady raczej nie sądze aby się poprawiła skoro już w nowym samochodzie bagnet oleju był wydarty o układ korbowy(!). Za te pieniądze zdecydowanie nie warto. Cena jest wyższa niż wartość tego samochodu w relacji do innych.