Widok

Łada 111

Auta zza wschodniej granicy nie cieszą się największą renomą, jednak w niektórych przypadkach mogą stanowić rozsądną alternatywę dla zachodnich produkcji. Jednym z nich może być Lada 111 kombi.Zacznijmy od tego, co auto oferuje w standardzie: korektor ustawienia świateł, reflektory halogenowe, zagłówki przód/tył, centralny zamek, obrotomierz, regulacja ustawienia kierownicy, zderzaki w kolorze ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PASKUDA !!!

Przez 50 lat ruski dymał was w tyłek...to i teraz szmaty szukają starego alfonsa - to do tych debili którzy tak wzdychają do tego paskudnego ruskiego ustrojstwa !!!

Do wszystkich co się tym brzydzą

Ja ni wiem po co Rosjanie eksportują to do Polski.
To tak ja by Polacy chcieli sprzedawać Czehom
poldki.

Boże jakie gówno

Zdania sa podzielone...

Dlaczego wpadacie z jednej skrajności w drugą? A czy ktoś się wypowiedział, co użytkuje ten samochód? Ja już jeżdźę 5 i pół roku Ładą 110, serwisuję ją u p. Czecha w Modylnicy k/Krakowa (kto ma ładę, ten go zna - lub szukajcie na necie) i chwalę ten samochód. Za jest to, że to po części GM (bo jest udziałowcem AwtoVAZ) np. układ jezdny; BOSCH np. część elektroniki i oprogramowanie; Deska jest dziełem VDO; A poza tym - Check control (układ spr. silnika), centralny zamek, alu felgi, wentylowane tarcze, elektr. szyby, i np. miękkie (!) w dotyku tworzywa wykończeniowe deski, wielopunkt (który rosjanie wprowadzili już ponad 7 lat temu w Samarach), tanie części, a poza tym przerobiłem na gaz i jak na razie cool (8,5 l gazu na 100). Zastanówcie się: po co Rosjanie mają wprowadzać nowe modele, skoro tem model jest tak udany, jak na nich? Przecież są też Łady 110 z silnikiem 2.0 (z Astry), napędem na cztery koła, czy też model PREMIER (czyli łada 110 full wypas i super jakość) - tylko że w Polsce dealer Łady nie sprawuje się najlepiej. Minusem jest tylko wykonanie - właśnie przez Rosjan - np. zaślepka na przycisku koło kierownicy i np. jak u mnie zamek w tylnych prawych drzwiach. Moim zdaniem dobra relacja ceny do jakości - wiadomo, że nie jest to Astra III - ale za tą cenę?

ten samochód to 100 procentowa kupa gówna

Lada 110

Jezdze juz 110 5 lat i faktycznie jak na ta cene to samochod jest super. Malo awaryjny, tani w eksploatacji oraz przestronny. Mam 5-cio osobowa rodzine i bez problemow sie miescimy razem z bagazami i z przyslowiowym workiem kartofli :). A osoby negujace ta rodzine samochodow niech dalej rozbijaja sie drzszymi samochodami i niech sie zastanawiaja skad wziasc kase na czesci.

Superbryka

SUPERBRYKA Zapraszamy do zabawy
Portal i strona dla ludzi interesujących sie motoryzacją, sensownym tuningiem, restauracją starych aut i wszyscy maniacy którym temat motoryzacyjny jest bliski sercu

111 NAJLEPSZE!!!

Lady dobre samochoy!
Jeżdżę samarą1500 (1991) db. zamienię na 111

łada to złom

nie będe się rozpisywał bo szkoba mi czasu pisac o tym gracie po prostu łada złom jak wszystkie samochody tej marki

jeżdzę

Ja użytkuje Samarę przez jakieś 8 lat, jest to brzydkie co by nie mówić auto, ale po przejechaniu 200000 km mam jeszce fabrycznie nastawiona zbieżność, jak ostatnio byłem na przeglądzie to nie wierzyli, ( i to w dobrej straji obsługi) , pali ok 8 litrów na 100 km i w cale nie oszczędzam pedału. Generalnie za swą cenę to niezłe paskudztwo, znam gorsze. Ale drugi raz tego bym nie kupił, bo znam lepsze.

mediator

zamiast sobie ubliżać idźcie do dobrego lekarza najlepiej do psychiatry

lepsze jest

Mam matiza niezamienił bym sie na łade MaTIZ TO ALEGANCKI SAMOCHÓD I JEST BEZAWARYJNY A NIETAM JAKIEŚ RUSKIE PRZYDKIE I AWARYJNE PRZYDACTWO.

Samochód zupełnie dobry

Jeździłem kiedys ładą samarą 3 lata oprócz skrzeczącej tapicerki i kiepskiej blacharki auto całkiem niezłe jak za tę cenę , więc Ci którzy nie użytkowali tej marki niech nie wypowiadają się

Ścisła światowa czołówka

To ścisła światowa czołówka najbrzydszych qr.a krokodyli, ale jak na kacapów to normalka. AVE HONDA ACCORD

haha

kizior jezeli mówisz ze matiz jest lepszy od łady to chyba cos ci sie poprzestawialo albo nigdy lada nie jechales :) ja mam lade samare 1.3 i biore gownianego matiza z miejsca. A 111 jak za ta cene to dobry samochod

lada 1300

masz racje mowiac ze lada wyprzedzisz matiza ale z polonezem 16 GLI nie masz szans wiem bo mój brat ma lade a ja poloneza i troche sie wstydzi jak mu muwie jedna rudka a zwycisca zbiera kase ....

matiz eleganckie auto

Kto napisal ze matiz to eleganckie auto?to co debilu powiesz o mercedesie albo np.maybachu???matiz to pudlo zapalek i nic wiecej

matiza da rade wziac lada poza tym matiz to wywrotne gowno waskie ale ekonomika matiza jest sto razy lepsza (silnik suzuki w koncu) nie wiem jak z niezawodnoscia a ludzie czy sie komu podoba to rzecz gustu np mnie matiz za nic w swiecie sie nie podoba a lady mi sie podobaja (tylko trza spojrzec z innej perspektywy:P)i potwierdzam ze silnik lady (sowieckiej) jest niezawodny (czytaj niezniszczalny) ale trza uwazac na odpadajace kola

NAJBRZYDSZY BAJWYŻSZYT TYŁ...

Patrąc na przód da się jeszcze zaakceptować. Trochę podobny do Espero. Ale tył... Zobaczcie odległość koła od szyby. Porażka.

trtrt

dobre auto