Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sama chce zostać instruktorem tak się nakręciłam wątek zamknięty Pozytywna energia, radosne babki, ful energii - tak mi się spodobało, że...
~Ala
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2016

Zawsze może być lepiej, ale nie jest źle wątek zamknięty Od jakiegoś czasu uczęszczam na ćwiczenia do tego klubu i jestem całkiem...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2016

dla starszych Pań wątek zamknięty Siłownia dla kobiet +45. Mojej mamie bym poleciła. Czysto, elegancko. Z klimą...
~Nicole
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 września 2015

Żenada wątek zamknięty Za mała sala spinning. Wyłączana przez trenerów klimatyzacja na sali spinning...
~Gal Anonim
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 listopada 2014

Lady Fitness Gdynia wątek zamknięty Polecam klub Lady Fitness Gdynia. Zajęcia są prowadzone super dzięki całej...
~klientka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 października 2014

Bardzo fajny klub fitness wątek zamknięty Bardzo fajny klub fitness.Duża różnorodność zajęć przez co każdy znajdzie coś...
~Gość
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 maja 2014

Dziwna zasada wątek zamknięty Zdziwił mnie fakt, że z kartą Benefit Multisport Plus nie można chodzić na...
~gość
2

dodano: 19 lipca 2013

Zadowolona wątek zamknięty Ćwiczę w klubie regularnie od kilku miesięcy. Obsługa bardzo miła,klub ma...
~Moni
-

dodano: 18 października 2013

POLECAM:-)))))) wątek zamknięty Przesympatyczna obsługa, świetne zawsze uśmiechnięte instruktorzy w...
~Julia
-

dodano: 11 września 2013

Szkoda, że Panie właścicielki nie mają pojęcia o prowadzeniu klubu wątek zamknięty Szybko i na temat. Chodziłam do tego klubu od samego początku, niestety mimo...
~Gosia
-

dodano: 17 sierpnia 2013

Ania - opinia wątek zamknięty Niestety w ostatnim czasie zmiany na gorsze:(sauna na życzenie klienta (...
~Ania
-

dodano: 11 lipca 2013

najlepszy klub! wątek zamknięty Bardzo polecam ten klub! miła obsługa i bogata oferta zajęć. Jestem...
~Kasia
-

dodano: 10 czerwca 2013

SZAŁU NIE MA wątek zamknięty Wielki minus z klimatyzacją, nie rozumiem w sali od spinningu wisi przy...
~domi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 maja 2013

z przyjemnoscią wątek zamknięty Z przyjemnością wpadam wieczorem na pilates, stretching i szybką saunę....
~Ania
-

dodano: 6 kwietnia 2013

Ewa - opinia wątek zamknięty Jak na szeroką ofertę klubów fitness bardzo wysoka cena w stosunku do...
~Ewa
-

dodano: 6 kwietnia 2013

Najlepszy Klub w Mieście wątek zamknięty Bardzo się cieszę że powstał klub tylko dla kobiet w centrum Gdyni i to...
~Madzia
-

dodano: 5 marca 2013

Kesja - opinia wątek zamknięty Witam Miałam okazje wspólnie z koleżanką skorzystać z oferty klubu. Już po...
~Kesja
-

dodano: 21 lutego 2013

Dobry klub, godny polecenia wątek zamknięty Klub na dobrym poziomie, "pachnie świeżością", kameralny, w centrum Gdyni,...
~Monika
-

dodano: 22 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry