Widok
Łagodny Pirat, prawie jak Jack Sparrow
Łagodny Pirat, prawie jak Jack Sparrow
Oddam pięknego i łagodnego psa w typie setera.
Jest młody(ok 1,5 roku) ,zabrany ze schroniska, ma komplet szczepień.
Z ważnych powodów rodzinnych i mieszkaniowych nie mogę go zatrzymac na stałe ,więc
z bólem szukam mu nowego domu,bo nie oddam go do schroniska!!!!
Zastrzegam sobie możliwośc wyboru - oddam wyłącznie W DOBRE RĘCE !!!
Pies nadaje się do domu z dziecmi,ale może też mieszkac w mieszkaniu- nic nie niszczy, załatwia się tylko na spacerze, bardzo szybko się uczy i jest super przylepą.
Oddam pięknego i łagodnego psa w typie setera.
Jest młody(ok 1,5 roku) ,zabrany ze schroniska, ma komplet szczepień.
Z ważnych powodów rodzinnych i mieszkaniowych nie mogę go zatrzymac na stałe ,więc
z bólem szukam mu nowego domu,bo nie oddam go do schroniska!!!!
Zastrzegam sobie możliwośc wyboru - oddam wyłącznie W DOBRE RĘCE !!!
Pies nadaje się do domu z dziecmi,ale może też mieszkac w mieszkaniu- nic nie niszczy, załatwia się tylko na spacerze, bardzo szybko się uczy i jest super przylepą.
najlepiej pozbyc się bo wakacje idą pełną parą...
czas wyjazdów się zaczął na dobre jak widać... nie pojmuję po co tacy ludzie w ogóle decydują się na zwierzaka? dla mnie to członek rodziny nigdzie się nie ruszam bez mojego... dla chcącego nic trudnego ale tak wygodniej jak widać
przecież TO TYLKO ZWIERZE!
Po co brałaś psa aby się go teraz pozbyć ? serca nie macie ludzie!
Najlepiej oddać bo trza na wakacje jechać PILNIE!
Głupota ludzi mnie boli najbardziej a zwierzaka mi bardzo szkoda bo ja traktuję swoje jak rodzinę... dziecko też tak łatwo byś oddała? ręce opadają....
przecież TO TYLKO ZWIERZE!
Po co brałaś psa aby się go teraz pozbyć ? serca nie macie ludzie!
Najlepiej oddać bo trza na wakacje jechać PILNIE!
Głupota ludzi mnie boli najbardziej a zwierzaka mi bardzo szkoda bo ja traktuję swoje jak rodzinę... dziecko też tak łatwo byś oddała? ręce opadają....