Widok

Lagom

Lagom Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Domy Lagom staną w kameralnym otoczeniu, na Ujeścisku. W pobliżu inwestycji znajdują się ciekawe miejsca spacerowe, w tym wieża widokowa Kozacza Góra i przylegający do niej lasek. Komfort przyszłych mieszkańców zapewni również rozwinięta dzielnicowa infrastruktura. Wszystkie codzienne udogodnienia są tu w zasięgu ręki - przystanek komunikacji miejskiej, poczta, restauracje, szkoła czy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moje marzenie tu zamieszkac...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobry wieczór Panie Pato-deweloperze:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo to obserwowałaś przez ten czas, ja nie podzielam Twojej opinii a widzę te rejony regularnie i mi osobiście bardzo wszystko odpowiada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo ciekawa opinia. Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania. Ale w tej inwestycji kupujesz szereg, w domyśle "dom z ogrodem z tarasem" a tego ogrodu tak naprawdę nie ma. Jest tylko niebezpieczna w użytkowaniu, trudna do zagospodarowania ogromna skarpa. Więc jakie tu plusy?

Super, że Tobie odpowiada. Jeśli chodzi o mnie, w życiu nie kupiłabym takiego czegoś- nawet po niebywale promocyjnej cenie. Na szczęście już stoi- zainteresowani mogą obejrzeć przed zakupem ( i zdecydować, czy im to odpowiada). Gdyby każdemy podobało się to samo, nie byłoby dobrze, prawda? Odpowiada Ci - kupuj, śmiało. Widać, że marketing dewelopera działa, coś chyba ze sprzedażą idzie nie tak...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie piękne bunkry. Morza nie widać ale przynajmniej bezpiecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aż żal tego terenu ,domki też ładne ale jak można je było pozbawić choć odrobiny ogródka,chociaż 40m2 na płasko ,jak można mówić że ta skarpa to ogród ?szkoda

?

No i jak się mieszka w tych domach ?są Państwo zadowoleni ?nie doskwiera brak ogródka ?jak z komunikacją ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0