Widok
Lagom
Domy Lagom staną w kameralnym otoczeniu, na Ujeścisku. W pobliżu inwestycji znajdują się ciekawe miejsca spacerowe, w tym wieża widokowa Kozacza Góra i przylegający do niej lasek. Komfort przyszłych mieszkańców zapewni również rozwinięta dzielnicowa infrastruktura. Wszystkie codzienne udogodnienia są tu w zasięgu ręki - przystanek komunikacji miejskiej, poczta, restauracje, szkoła czy ...
więcej
więcej
stary...
a co mnie to obchodzi... dzisiaj wydałem na kajzerkę i bułkę parę złotych ale w innej piekarni bo w tej mojej było drożej... na tej zasadzie możemy sobie wrzucać wpisy... zresztą zapewne Twój ograniczony budżet brzmi tak jakbyś to Ty sam był ograniczony (w sensie zawodowym)... i tak pewnie będziesz tam gnił całe życie i czekał na lepsze czasy... współczuję.
Świetna inwestycja! Z rodziną już długo myślimy o zakupie domu i wynajęciu obecnego mieszkania, aby amortyzowało to ratę kredytu. Natomiast nie możemy się doczekać zamieszkania w domku z ogródkiem, zwłaszcza teraz to wydaje nam się kuszące przy izolacji. Jesteśmy już po jednym czacie z konsultantem dewelopera, teraz jeszcze musimy porozumieć się z bankiem...
trudno, żeby przy takiej prestiżowej lokalizacji i formie osiedla, było to osiedle tanie - to nie jest inwestycja dla przeciętnego Kowalskiego, tylko zamożniejszych mieszkańców Gdańska - nie dziwię się, że nie pędzą z rabatami etc. - to i tak się sprzeda, a że mamy pandemię... cóż, co się odwlecze...