Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo nieprzyjemna sytuacja wątek zamknięty Mieliśmy wykupiony karnet na kolację do wykorzystania do 20 kwietnia. Po...
~Amelia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Godne polecenia wątek zamknięty Chciałam polecić miejsce na uroczystości rodzinne. Mieliśmy w tym miejscu...
~Beata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 października 2017

Gorący polemy wątek zamknięty Podczas spaceru odwiedziliśmy restaurację Laguna Smaku podane dania były...
~Dorota.K
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 grudnia 2016

POLECAMY wątek zamknięty organizowaliśmy w LAGUNIE pierwsza komunie naszego syna. Jedzenie było...
~Ilona i Marek Gajewscy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2016

Polecam, było smacznie, miło, :) wątek zamknięty Odwiedziłam Lagunę Smaku przy okazji świętowania urodzin córki. Korzystałam z...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 maja 2016

Można polecić, ceny wysokie, ale jakość potraw świetna wątek zamknięty Nie dawno zakupiliśmy groupon na dwie osoby. Składający się z czterech potraw...
~Maciej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2016

Nie polecam! wątek zamknięty Do Laguny smaku trafiłam zachęcona wysokimi ocenami na tej stronie. Niestety...
~b_aa
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2014

polecam wątek zamknięty byliśmy z grupona i wbrew opiniom innych osób uważam, ze restauracja jest...
~niunia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 listopada 2013

Wesele naszych marzeń wątek zamknięty Chcielibyśmy gorąco podziękować miłej obsłudze oraz kucharzom za pyszne...
~Natalia i Maciej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 września 2014

obiad weselny wątek zamknięty Organizowaliśmy w restauracji Laguna Smaku obiad weselny. Miejsce bardzo...
~Marek
-

dodano: 11 lipca 2014

Pysznościii !!! wątek zamknięty Witam, do laguny smaku trafiliśmy z polecenia taksówkarza i muszę przyznać,...
~Zuzanna
-

dodano: 17 maja 2014

Nie polecam z groupona wątek zamknięty To był pierwszy lokal, w którym oboje musieliśmy zamówić to samo z 3-...
~Marek
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 marca 2012

Impreza weselna wątek zamknięty Gorąco polecam tę restaurację, fajny klimat, super obsługa, dobre i pięknie...
~Gość weselny
-

dodano: 12 grudnia 2013

Gorąco polecamy wątek zamknięty Bardzo przyjemna restauracja. Obsługa i jakość potraw na wysokim poziomie....
~Paweł i Karolina
-

dodano: 10 grudnia 2013

Wieslawa - opinia wątek zamknięty byłam na imprezie weselnej, było super,jedzenie, obsługa, klimat, wystrój...
~Wieslawa
-

dodano: 2 grudnia 2013

Łukasz - opinia wątek zamknięty Wszystko super- tylko dwie uwagi: z uwagi, iż dania przynoszone są z kuchni...
~Łukasz
-

dodano: 25 listopada 2013

fajne miejsce wątek zamknięty Byłem przedwczoraj z żoną na kolacji. Jedzenie bardzo dobre, ale porcje...
~krystian
1

dodano: 29 stycznia 2012

Miła atmosfera wątek zamknięty Wraz z rodziną spędziliśmy miłe chwile wczorajszego wieczoru w tej...
~Andrzej
-

dodano: 8 lipca 2013

Może być ale bez rewelacji wątek zamknięty Dania całkiem przystępne choć za dużo upiększaczy. Chłodnik w zasadzie niezły...
~Łukasz
-

dodano: 1 lipca 2013

Kawa wątek zamknięty Czasem jakość danego miejsca można poznać po pozornie najprostszym...
~Klient
-

dodano: 16 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
69

62

wątków

do góry