Laguna smaków

Smażalnia ryb

Gdynia, al. Jana Pawła II

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
RK - ocena Smaczna rybka, duży minus za brak toalety przy lokalu. Przydałaby się chociaż...
~RK
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 12 lipca 2024

Kasia - ocena Klimatyczne miejsce w samym sercu Gdyni Skwer Kościuszki Smażalnia"Laguna...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 24 marca 2024

tomasz - opinia wątek zamknięty Zawsze tam chodzimy ze znajomymi z Wawy czy z Walbrzycha naprawde super i...
~tomasz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 czerwca 2022

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam to miejsce. Czysto, smacznie, przemiła obsługa....
~Arkadiusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

zadowolony wątek zamknięty Bardzo często w sprawach zawodowych jestem na wybrzeżu i za każdym razem...
~rysiu
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lutego 2015

NAJSMACZNIEJSZA WIZYTÓWKA MIASTA =niesamowite miejsce! wątek zamknięty Kilkakrotnie w roku pokonujemy 400km żeby wrócic TYLKO NA TĄ flądrę, NIE NA...
~stokrotka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 października 2014

A ja polecam wątek zamknięty Zaskoczona jestem negatywną opinią poniżej - to chyba jakaś "warszawka"...
~MCh
1

dodano: 21 października 2013

najlepsza ryba w Trójmieście. wątek zamknięty Świeże, smaczne czego można więcej oczekiwać? może zmiany wystroju, talerzy,...
~AS
-

dodano: 18 czerwca 2014

Laguna Smaków- FANTAZJA !!! dla podniebienia.. wątek zamknięty Jestem stałą klientką LAGUNY SMAKÓW hmm- chyba od poczatku jej powstania. I...
~małgoś
-

dodano: 10 marca 2014

Poprostu rewelacjaaa!!! wątek zamknięty Musze przyznac ze Bar Laguna Smakow to najlepszy na calym skwerku. Czesto tam...
~Stala klientka
-

dodano: 3 marca 2014

Tragedia!!! wątek zamknięty Nie polecam nikomu. Mieliśmy ochotę na pyszne danie rybne i gdzie tego szukać...
~D&M
2

dodano: 28 lipca 2013

Dziękuję dziękuję dziękuję!! wątek zamknięty Dotąd bywałam czasem na rybce w Lagunie Smaków, zawsze było pysznie. Ostatnio...
~Paulina
-

dodano: 28 lutego 2014

Dno !!! wątek zamknięty Szczerze nie polecam ! Zamówiłam dla rodziny zestaw obiadowy. Jedzenie było...
~Niezadowolona klientka
-

dodano: 25 lutego 2014

Warto !!!!! Polecam ten bar turystom i mieszkańcom :) wątek zamknięty W trzech słowach uroczo, smacznie i wyjątkowo :) Obsługa mile przyjmuje...
~justyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 października 2013

Laguna smaków - genialna! wątek zamknięty Nie wiem kto napisał źle o Lagunie ale tylko jakiś zawistny oszołom - pewnie...
~wybredny obiektywny
-

dodano: 22 października 2013

POLECAM wątek zamknięty Szczerze POLECAM !!!!! Profesjonalna obsługa, przystępne ceny, czysto,...
~bubu
-

dodano: 21 października 2013

Polecam serdecznie wątek zamknięty Jak najbardziej polecam!! Nie wiem co miała na myśli Pani poniżej ?? Może to...
~Klientka :)
-

dodano: 20 października 2013

Najlepsze ryby w Gdyni wątek zamknięty Rzeczywiście najlepsze i naświeższe ryby w Gdyni. A szefowa Pani Grażynka i...
~Turystka
1

dodano: 28 czerwca 2013

rewelacja wątek zamknięty polecam wszystkim! nie tylko turystom, chyba nawet bardziej polecam...
~Klientka :)
-

dodano: 12 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry