Widok

Lalka

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Lalka.
Lalka na motywach powieści Bolesława Prusa Pierwsza w Polsce musicalowa wersja powieści Bolesława Prusa! Opowiedziana na nowo historia zamożnego warszawskiego kupca Stanisława Wokulskiego i jego uczucia do pięknej, lecz zubożałej arystokratki Izabeli Łęckiej. Romantyczny marzyciel goniący za iluzjami w starciu ze światem konwenansu, snobizmu i przesądów. Miłość, zazdrość, walka, kariera, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obsada!

Moim zdaniem dzięki obsadzie spektakl jest skazany na sukces. Nie mogę się doczekać, by zobaczyć R. Gosławską w roli Łęckiej!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 9

scenografia

Na pewno scenografia przy której swój niewątpliwy talent po raz kolejny pokaże Damian Styrna bedzie dodatkowym atutem w/w widowiska!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Myślę, ze sztuka skazana na sukces dzięki scenografii i obsadzie!! ;-)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

to dyro sie lalka bawi

no no geje juz sie smieja i czekaja na nowa dotacje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 46

Gdyby ceny biletów były inne to ludzie chodziliby do teatru regularnie

..............
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 12

ja tez nie moge sie doczekac!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez zaluje ze ceny nie sa nizsze, ale teatr ma komplet na kazdym przedstawieniu i naprawde nie musi ich obnizac...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

jak sobie wyobrazasz zeby ceny byly nizsze w teatrze, gdzie na scenie jest 60-70 osób, do tego jest pełno pracowników obsługi, technicznych, jest wielki budynek wymagający ogrzania, oświetlenia itp, orkiestra...?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

cena

Ceny biletów są dość wysokie, nie wszystkich stać na regularne bywanie w teatrze,...a czasami dochodzą jeszcze koszty dojazdu .... chciałoby się częściej, wprost wskazane szczególnie dla młodzieży i nauczycieli. Bardzo miło wspominam np. Skrzypka na dachu ( byłam kilka razy) i pewnie obejrzałabym go po raz kolejny.Jeździliśmy ze Słupska na spektakle czasami kilka razy w miesiącu z młodzieżą i nie tylko...teraz nas nie stać..... A " Lalkę" warto by zobaczyć
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

lalka

pzeciez to skrawki lalki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

z jakiej pani jest szkoły? ja się uczę w słupsku w liceum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naprawde warto
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11

skrawki...

Może i skrawki - ale za to jakie piekne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

piękna Lalka

Wczorajsza próba generalna, którą przez przypadek udało mi się zobaczyć, nie pozostawia żadnych wątpliwości - to piękne, nowatorskie przedstawienie i murowany sukces.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

to straszne.Te wszystkie opinie to chyba sami pseudo wykonawcy sobie wystawiają.Scenografia ok.Jedynie niestety.Kolejny sukces muzycznego ha,ha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

kultura

Przykro czytać bezczelne komentarze.Chwała Teatrowi Muzycznemu.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pięknie!!!

Mamy tyle wspaniałej (naszej) literatury, po którą warto sięgać, by tworzyć takie „perły” . Brawo, brawo, brawo…
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

brawo!

Lalka to spektakl obłędny! Wspaniałe kreacje aktorskie. Obsada premierowa wyborna- R.Ostrowski i R.Gosławska wspaniały duet. Fantastyczna muzyka, świetna choreografia, scenografia, światła... SUKCES! :) Gratuluję
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

UCZTA DLA DUSZY

jestem zachwycony !!! pomimo paru przejęzyczeń cudnie !!! brawo ARTYŚCI
BRAWO MUZYCY !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lalka

Opinie do spektaklu: Lalka.
Lalka na motywach powieści Bolesława Prusa Pierwsza w Polsce musicalowa wersja powieści Bolesława Prusa! Opowiedziana na nowo historia zamożnego warszawskiego kupca Stanisława Wokulskiego i jego uczucia do pięknej, lecz zubożałej arystokratki Izabeli Łęckiej. Romantyczny marzyciel goniący za iluzjami w starciu ze światem konwenansu, snobizmu i przesądów. Miłość, zazdrość, walka, kariera, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry