Widok

Lans i podryw - odradzam

Na początku miejsce bardzo mi się spodobało - szczególnie zajęcia dodatkowe typu abt, joga itp. Potem jednak zauważyłam, że to miejsce to tak naprawdę lans i podrywanie na każdym kroku - ja na siłownię przychodzę, żeby poćwiczyć a nie po to, żeby co chwilę użerać się z panami, którzy tylko wyszukują laski na podryw.

Instruktorzy są nachalni (szczególnie jeden, któremu podczas zaczepiania mnie dwaj ćwiczący obok panowie zwrócili uwagę, że jest on od pomagania w ćwiczeniach a nie od podrywania dziewczyn).

Na to postanowiłam przymrużyć oko, ale moja cierpliwość skończyła się w momencie, gdy dostałam smsa od pana managera, który zapytał, czy nie poszłabym z nim na kawę. Zadzwoniłam do niego od razu, żeby powiedzieć, że nie życzę sobie takich smsów a to, że manager ma wgląd do danych klientów w systemie nie pozwala mu na korzystanie z nich w celach prywatnych.

Manager obiecał mi zwrot pieniędzy za karnet, jednak tych pieniędzy nie dostałam do dziś.

Zdecydowanie odradzam to miejsce.
Moja ocena
Fitness Authority - KLUB IMPULS FITNESS kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1

oferta: 3

wyposażenie: 4

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
hehe...chyba Pani sie cos pomylilo...bo z tego co wiem to menager klubu jest od jakis kilku dni...wiec ciezko by bylo zeby pisal do Pani sms :))) jestem klientka stala od poczatku klubu!! i jestem bardzo zadowolona!!! pozdr.Kasia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Biedna :) Wszyscy Cie chcą tam poderwać:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm...podryw rozumiem w tytule opinii..ale Lans??? czy Pani wie co to znaczy?zapraszam do słownika :) bo w klubie impuls napewno LANS nie panuje...chodze tam na zajecia od 6 miesiecy...i nie wyczułam tam Lansu..a raczej mile, sympatyczne klientki, instruktorow oraz Pani na recepcji ktore sa zawsze usmiechniete i pomocne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kasia = Daria. Jedno IP a dwa komentarze. Jeżeli to prawda to ładnie przegiął - myślę, że pod stalking to podchodzi haha.

A tak na serio to zróbcie coś z klimatyzacją i światłem bo klienci się od was odwracają - pamiętajcie chytry traci dwa razy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kasia=daria bo mamy jedenk komputer w domu...a jesteśmy siostrami...a nie odrazu jakies podejrzenia...swiat zwariowal!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaskakujące siostry! Chyba jednojajowe te siostry skoro obie piszą tak samo i walą tak samo kropkami ;]
Oj nieładnie tak kłamać ludziom, a fuj!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe BUSTED
Manager widać jest i czuwa nad piarem podszywając się pod Kasię i Darię jednocześnie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za bzdury!!! Czytając to jestem w wielkim szoku, uczęszczam do Klubu od kilku miesięcy, najpierw przez akcje Groupon a teraz indywidualnie i jestem bardzo zaskoczona powyższymi opiniami;(. Rzeczywiście są dni kiedy nie da się wytrzymać bo jest gorąco, ale w porównaniu z innymi klubami tego typu nie ma wielkiej tragedii, ponieważ obiekt jest dość spory. Fajnie,że na salach do zajęć jest klima i tam zawsze jest odpowiednia temperatura do ćwiczeń.
Do obsługi klubu również nie mam żadnych zastrzeżeń, recepcja pomocna i zawsze z pozytywną energią, tak samo jak instruktorzy. Nikt nigdy mnie nie zaczepiał ani tym bardziej podrywał, a słowo lans zupełnie nie pasuje do tego miejsca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Jeżeli ma Pani uwagi na temat funkcjonowania klubu i pracy personelu zachęcam do skorzystania z maila info@powerpit.pl.
Zależy mi również na wyjaśnieniu kwestii zwrotu pieniędzy za karnet.
Proszę o kontakt via e-mail, lub odwiedziny w klubie w celu wyjaśnienia tej sprawy.
Pozdrawiam
manager Centrum Sportowego Fitness
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no no no panie manager !! nieładnie tak ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry