Widok

Laparoskopia ktory szpital?

Ktory szpital polecacie na zabieg laparoskopii? Mam skierowanie na badania wstepne i kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac :(. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Warszawy lub Zabrza. U nas konowały
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

unikaj ginekologii w redlowie jesli nie chcesz byc kaleka

Mozesz rozwinac? Wlasnie tam mialam isc na zabieg...

mam "powikłania" po zabiegu, WNM, zaburzenia statyki narządów, neuralgię pourazową, miałam laparoskopię + łyżeczkowanie, jestem kaleką od zabiegu, a szpital nie ma sobie nic do zarzucenia

Dziekuje, bardzo mi przykro, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy. To Redlowo odpada.

niestety nie ułoży, bez zabiegu naprawczego nic nie da się zrobić, a ginekolodzy nie widzą problemu. Stanowczo odradzam redłowo. Jeśli chodzi o torbiele zwłaszcza endometriozę, polecam wrocław na nfz, dr nabzdyk, tyle że ona przyjmuje prywatnie, ale operuje na nfz, żałuję że tam nie pojechałam
Up up
W Lutym miałam laparoskopię na ginekologi w Szpitalu Copernicus. Operował mnie dr Jankowski. Bardzo polecam, zabieg trwał godz, ładnie zszyto mi miejsca i mam tylko 3 mało widoczne blizny. Miałam potworniak, na kontroli poszpitalnej inny ginekolog stwierdził, ze zostałam bardzo ładnie zoperowana i jajnik na którym byl guz zostal w idealnym stanie.

Inne tematy z forum Zdrowie

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry