Widok

Laryngolog Małgorzata Kwiatek co myślicie? brak opini może ktoś pomoże

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dostałam skierowanie do Pani doktor może ktoś był Gdyni ul, Abrahama Pani Małgorzata Kwiatek laryngolog może ktoś był warto z dzieckiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też pytałam o Panią dr na forum. Bez odpowiedzi. Mi Panią doktor polecała pediatra. Polecała jeszcze dr Garganisza z Luxmedu na Morskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam jak najbardziej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
chodzimy do tej pani dr do kardiotelu w Sopocie
Bardzo miła i sympatyczna, z dobrym podejściem do dzieci, czy się zna na rzeczy ciężko mi stwierdzić, bo chodzimy do niej z lekko powiększonym migdałem który w sumie jest do obserwacji i nie daje żadnych negatywnych objawów czy chorób
gdybym pani dr zadecydowała o usunięciu migdała na pewno bym to jeszcze skonsultowała z jakimś innym lekarzem
póki co pijemy immunotrofinę i jest ok

jeśli chodzi o podejście do dzieci to bardzo polecam, jeśli chodzi o fachowość trudno mi stwierdzić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki bardzo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry