Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Iwona - opinia wątek zamknięty Genialna obsługa. Zabieg nie był taki zły jak myślałam. Super komfort. Jestem...
~Iwona
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 maja 2021

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Salon odwiedzam już od ponad roku i za każdym razem wychodzę zadowolona. Miło...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 września 2018

Super zabiegi kosmetyczne-polecam!! wątek zamknięty Zabieg eiszelle-zabieg na komórkach macierzystych przynióśł mojej bardzo...
~Martyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lipca 2018

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Jestem po pierwszej wizycie. Pani dokładnie opowiedziała, czego spodziewać...
~K
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 stycznia 2018

Polecam depilację !!! wątek zamknięty Świetna jakość usługi, efekty widoczne już za pierwszym razem, a nie tak jak...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

Laserowa rewelacja wątek zamknięty LASERINA to zdecydowanie najlepszy gabinet depilacji laserowej w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

Profesjonalna Firma wątek zamknięty Kocham Laserine i baaaaardzo doceniam to jak bardzo mi pomogła z moim...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2016

Rewelacja! wątek zamknięty Do Laseriny poszłam sugerując się przede wszystkim opiniami zadowolonych...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2016

Zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam. Profesjonalna obsługa, znikoma bolesność a efekt juz po...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 maja 2016

Polecam!!! wątek zamknięty świetna cena, profesjonalna usługa i sprzęt naprawdę dobry bo efekt...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 marca 2016

Naprawdę skuteczna depilacja Polecam wątek zamknięty Do tej pory korzystałam z depilacji laserowej w Gdańsku ale wciąż szukałam...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Nowy gabinet z profesjonalną obsługą i bardzo atrakcyjną ofertą-miejsce...
~Mrs
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry