Widok

Laserowa korekcja wady wzroku

Witam, coraz częściej zastanawiam się nad zabiegiem...Wada -7,5, moje oczy przestają tolerować szkła kontaktowe po prawie 15 latach noszenia....Czy ktoś z Państwa poddał się takiemu zabiegowi i może podzielić się swoją opinią? Gdzie najlepiej w 3mieście i u którego lekarza wykonać taki zabieg? Myślałam o Nowym Wzroku w Gdańsku lub Lagunie w Gdyni. A jeśli nie Trójmiasto to może jakaś polecona placówka w innym mieście?
Pozdrawiam i bardzo dziękuję za podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mogę polecić zabieg laserowej korekcji wzroku w klinice okulistycznej Eyemed. Bardzo dobzi lekarze - zaproponują odpowiednie badania i dopasują metodę :) https://eyemed.pl/laserowa-korekcja-wzroku/

ślepakiszka
2017-06-21 17:43:30
Witam, coraz częściej zastanawiam się nad zabiegiem...Wada -7,5, moje oczy przestają tolerować szkła kontaktowe po prawie 15 latach noszenia....Czy ktoś z Państwa poddał się takiemu zabiegowi i może podzielić się swoją opinią? Gdzie najlepiej w 3mieście i u którego lekarza wykonać taki zabieg? Myślałam o Nowym Wzroku w Gdańsku lub Lagunie w Gdyni. A jeśli nie Trójmiasto to może jakaś polecona placówka w innym mieście?
Pozdrawiam i bardzo dziękuję za podpowiedzi.
Miałem korekcję wzroku LASIK na Ukrainie. Cena była znacznie niższa i podoba mi się ich obsługa. Widać, że starają się pomóc, a nie zarobić pieniądze. Pomogli mi i w ciągu zaledwie kilku dni mój wzrok znacznie się poprawił. Byłem zadowolony i nigdy nie żałowałem, że zgodziłem się na operację. To też było przerażające, zwłaszcza podróż do innego kraju w tym celu. Nie byłam pewna, czy wszystko będzie dobrze. Ale byłem w pełni usatysfakcjonowany. Wszystko zorganizowałem za pośrednictwem lokalnej firmy o nazwie uamedtours

czy to jest bolesny zabieg?

Jeśli w innym mieście, to mogę polecić klinikę Eyemed w Lublinie :) https://eyemed.pl/laserowa-korekcja-wzroku/

Jeśli trójmiasto to tylko i wyłącznie klinika Idealny Wzrok, w której zabiegi wykonuje dr Adam Trapkowski. Naprawdę warto!

Zdecydowanie polecam Idealny Wzrok w Gdyni!

Gdańsk nie, ale Warszawa i klinika Libermedic. Jeśli chcesz mieć poprawnie i najlepiej wykonaną laserowa korektę wzroku to tylko tam.

Jestem po zabiegu laserowej korekcji już kilka miesięcy, miałam wadę -6D i astygmatyzm. Na początku się trochę bałam ale znajoma robiła w Nowym Wzroku w Gdańsku i mi poleciła. Szczerze mogę potwierdzić że nie ma się czego bać i na co czekać, jestem bardzo zadowolona ;)

w Trójmieście w laserowej korekcji polecana jest Laguna Medical, bo mają najdłuższe doświadczenie w korekcji laserem, słyszałam dużo dobrych opinii wśród znajomych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja miałem w Katowicach w Optegrze korekcję laserową i polecam, klinika jest naprawdę dobra, zabieg robiła mi dr Janiszewska-Bil, ma duże doświadczenie w korekcjach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdzie do Lentivu? ja myślę o Katowicach bo mam najbliżej...i zdaje się ze każda Optegra jest dobra, nie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma czego sie bać ;) jak dla mnie najlepsza opcja na pozbycie się wady wzroku. Co do samej metody, to ja zakwalifikowałam sie do lentivu i ten zabieg tez miałam potem ;)

Boję się.......

Witam, czy ktoś wykonywał ostatnio zabieg laserowej korekcji wzroku w Blikpolu w Sopocie i chciałby mnie polecić? :)

A ja uważam, ze czasem jest warto przejechac iles km żeby miec dobrze przeprowadzoną laserowa korekcję wzroku np. ja wybierma się np do optegry na wizytę kwalifikacyjną i korzystam póki jest promocja za 0 zł Zobaczymy do czego się załapię.

Ja bym się bała lasera
Ech, tematy zdrowia to non stop reklama
. A znaczna większość ma powrót wady w krótkim czasie plus dodatkowe konsekwencje. Nikt normalny ,publiczny człowiek, nie wymienia od razu nazwy kliniki . Patologia w wydaniu tych reklam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecający kliniki z centrum i południa Polski przez przypadek w Trójmieście? :) wstydźcie się, pracownicy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja specjalnie na operację jechałam do Warszawy do Vidium Medica , bo zależało mi na tym, żeby laserowa korekcja odbyła się nowoczesną metodą FemtoLASIK vOptimum. Wszystko się udało, dziś moje okulary leżą sobie w szufladzie a ja widzę dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potwierdzam - Pan Doktor Ćwirko ze Spektrum to świetny specjalista, mega fachowiec i cudowny człowiek w jednym! Polecam gorąco. Wyleczył mi syna za co będę wdzięczny do końca życia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry