Widok

Laserowe usuwanie blizn

witam. 8 lat temu miałam wypadek samochodowy. Miałam kilka operacji i zostały mi po tym blizny (nie małe ... 25cm, 9cm i 3cm i kilka innych mniejszych) chciałabym się dowiedzieć czegoś o laserowym lub jakimś innym sposobie usuwania blizn.

Jeżeli ktoś miał taki zabieg to proszę o info jak to się odbywa, ile kosztuje i jaki jest efekt . Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez chetnie sie czegos dowiem. Mam mniejsza blizne ale zle sie z nia czuje.
Polecam "Proderm" w Gdyni na ul.Świętojańskiej 135/2.
Dobra jakośc usługi (córka - modelka jest zadowolona),przystępna cena (mam porównanie z innymi odwiedzonymi przeze mnie gabinetami).
Mają stronę internetową wraz z cennikiem.

Pozdr.
Ten proderm laserowo usuwa tylko małe blizny potrądzikowe itp, a takie jak ja mam operacyjnie i nie usuwają tylko poprawiają (wycinają i szyją lub kleją na nowo i jest ładniejsza i mniejsza) ale to mnie nie zadawala po za tym koszty OD 600zł a moje mega duże blizny to by było pewnie ok. 2-3tys ... Wie ktos cos wiecej może??

Inne tematy z forum Zdrowie

Trądzik różowaty jak ratować twarz (4 odpowiedzi)

Co polecacie na Trądzik różowaty. Coraz więcej klientek przychodzi do mnie z tym problemem....

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Wrażliwa skóra twarzy (60 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry