Widok
Polecam ! : )
Film przygodowy, sympatyczny.Pełne smiechu dialogi.Dla spragnionych podróży dużo widoków.Opowiada o wymarzonych wakacjach rodzinnych,ktore nie do końca powiodły się po myśli bohaterów .Film pokazuje,że nawet jeżeli wakacje nie są do końca takie jak byśmy chcieli, to najważniejsze jest ,że spędziło się je w gronie rodzinnym. Bardzo polecam !! : )
Fajny, lekki i śmieszny :)
Faktycznie przedstawia trochę obraz Polaków wyjeżdżających na wakacje trochę obnażając nasze zachowania tzn: częste narzekanie na wszystko, słabą znajomość języków obcych, ale jest to zrobione tak sympatycznie, że nikt nie powinien poczuć się urażony, poza tym film karmi nas dużą dawką dobrego humoru, widownia w kinie śmiała siębardzo często podczas tego filmu, także i ja. Polecam.
Żenada
Nie wiem czy reżyser zna się na tym co robi ale to jakaś porażka...gorzej niż zero, film chyba kręcony bez scenariusza, temat może i dobry ale gra aktorów i dialogi poniżej jakiejkolwiek krytyki. Śmiałam się tylko i wyłącznie z tego jak można nakręcić takiego gniota.. lubię lekkie i przyjemne komedie ale to był jakiś dramat