Widok

Last Minute

Last Minute Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Last Minute.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

baaaardzo faaaaajny film :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przesympatyczna, pełna ciepła komedia.Wartka akcja i dowcipne dialogi.Pełen relaks. K.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

To takie nasze polskie, a jednak można się pośmiać.Fajny
film i dobrze zrobiony. M.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam ! : )

Film przygodowy, sympatyczny.Pełne smiechu dialogi.Dla spragnionych podróży dużo widoków.Opowiada o wymarzonych wakacjach rodzinnych,ktore nie do końca powiodły się po myśli bohaterów .Film pokazuje,że nawet jeżeli wakacje nie są do końca takie jak byśmy chcieli, to najważniejsze jest ,że spędziło się je w gronie rodzinnym. Bardzo polecam !! : )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ubaw po pachy !!!!!!!

cudowna komedia ,można w niej po prostu się zakochać gorąco polecam tolcia...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajny, lekki i śmieszny :)

Faktycznie przedstawia trochę obraz Polaków wyjeżdżających na wakacje trochę obnażając nasze zachowania tzn: częste narzekanie na wszystko, słabą znajomość języków obcych, ale jest to zrobione tak sympatycznie, że nikt nie powinien poczuć się urażony, poza tym film karmi nas dużą dawką dobrego humoru, widownia w kinie śmiała siębardzo często podczas tego filmu, także i ja. Polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda pieniędzy

Film żałosny, trochę śmiesznych tekstów, ale reszta to straszny gniot. Fabuła słabo pomyślana, a dialogi jak dla głupiutkiej 15-latki z tipsami i jej kolesia drecha który skończył 2 klasy podstawówki. Masakra.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Żenada

Nie wiem czy reżyser zna się na tym co robi ale to jakaś porażka...gorzej niż zero, film chyba kręcony bez scenariusza, temat może i dobry ale gra aktorów i dialogi poniżej jakiejkolwiek krytyki. Śmiałam się tylko i wyłącznie z tego jak można nakręcić takiego gniota.. lubię lekkie i przyjemne komedie ale to był jakiś dramat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

super

Kto był w Egipcie ten zrozumie ten film, jego dialogi.Lekki, odprężający dla całej rodziny.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny

No dobra świetny to trochę za dużo powiedziane, jednak dawno nie było tak dobrej komedii Polskiej. Świetne dialogi, , oczywiście jeśli ktoś potrafi się śmiać sam z siebie- głównie wyśmiewający Polaków. Polecam jeśli ktoś chce się wprawić w dobry nastrój:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

obyczajowa, komedia śmieszna dla wracających z Egiptu

Miłe sympatyczne wspomnienie wakacji...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko :)

Nie jest to może jakieś arcydzieło kinematografii ale przecież nie taki był cel. Prosta komedyjka - nareszcie nie romantyczna ;) Cała sala kinowa raczej się śmiała i nikt nie wychodził ;) Polecam jak nie ma się co zrobić z czasem i chcesz się trochę pośmiać!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajniutkie bardzo:)

byłam na filmie i jestem zadowolona z decyzji:)
lekka komedia, można się pośmiać:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajna ogrzewająca komedia na zaśnieżoną wiosnę

byliśmy całą rodziną i film jest na prawdę wakacyjny!
Lekka komedia dla całej rodziny

klapa

nudny nie śmieszny denny bez sensu wygląda to jak filmiki z serii pamiętnik z wakacji ale tam amatorzy grali lepiej jak ta zgraja mało znanych aktorzyn

Inne tematy z forum Filmy

Wartość sentymentalna (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Hamnet (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hamnet . Przeczytaj o filmie.

Melania (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

do góry