Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Salon Łatka - najlepszy w Gdańsku :) wątek zamknięty Pani fryzjerka bardzo miła, zawsze sie pyta jak piesek sie nazywa. Przystepne...
~JB
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 stycznia 2016

strzyżenie wątek zamknięty wybór tego miejsca padł ze względu na opinie,ja też mogę z ręką na sercu...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 lipca 2014

POLECAM:) wątek zamknięty polecam salonik,bardzo miła i uśjmiechnięta Pani z dobrym podejściem do...
~ANIA
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 czerwca 2013

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Spędziłam kilka dni w Gdańsku i znajomi namówili mnie żebym zaprowadziła...
~Iwona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 września 2012

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam salonik Łatka. Chodzę regularnie z moim shih-tzu. Fryzurka po wizycie...
~Monika
-

dodano: 29 maja 2012

Polecam!!!! wątek zamknięty Profesjonalna obsługa. Super strzyżenie. Polecam gorąco!
~Gucio
-

dodano: 20 maja 2012

Bogusia - opinia wątek zamknięty salon pielęgnacji ŁATKA polecam wszystkim posiadaczom czworonogów,korzystamy...
~Bogusia
-

dodano: 17 maja 2012

JUSTYNA - opinia wątek zamknięty Profesjonalizm,miła obsługa-SERDECZNIE POLECAM !! Zostanę STAŁĄ KLIENTKĄ :))...
~JUSTYNA
-

dodano: 21 lutego 2012

gorąco polecam wątek zamknięty Bardzo sympatyczna Pani, ze świetnym kontaktem z naszymi pupilami; dokladnie...
~mqq
-

dodano: 22 listopada 2011

Gorąco polecamy:) wątek zamknięty Gorąco polecamy Pani Ela opiekuje się urodą naszego Maksia prawie3 lata i...
~MAKSIO Z RODZINKĄ
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 maja 2011

POLECAM!!! wątek zamknięty Salonik godny polecenia, czysto schludnie, Pani przesympatyczna i miła nie...
~Pańcia Guzika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 marca 2011

gorąco polecam wątek zamknięty Bardzo sympatyczna Pani, ze świetnym kontaktem z naszymi pupilami; dokladnie...
~mqq
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 czerwca 2010

Polecam wątek zamknięty Z całą pewnością jeszcze odwiedzimy to miejsce. Pies obstrzyzony tak jak...
~Karola
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

13

wątków

do góry