Widok

Lawendowe Wzgórza

Lawendowe Wzgórza Jasień Temat dostępny też na forum:
Lawendowe Wzgórza to osiedle zlokalizowane przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Budynki będą rozplanowane w kształt promieni słonecznych.

Na terenie o powierzchni ponad 40 ha łącznie powstanie ok. 3 tys. mieszkań. W pierwszym etapie zrealizowanych zostanie 248 mieszkań w budynkach sześciokondygnacyjnych.

Na terenie osiedla zaplanowano realizację nie tylko budynków mieszkalnych, lecz także ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

warte polecenia

moi przyjaciele mieszkają tam od roku - pomagaliśmy ich przy wyborze mieszkania. Jak na razie jest ok. Bardzlo dobry standard w porównaniu z konkurencją a cena niewygórowana. Brakuje jeszcze dobrego zagospodarowania osiedla, ale jak widać - rozwija się.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja również bardzo polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lawendą tam na pewno nie pachnie...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10

josiek14

Mam zmieszkac w sierpniu 2015 i jest super .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chcialem tam kupic ale przekalkulowalem sobie ze jednak Robyg tani nie jest i za tą cene mozna dostac mieszkanie w lepszej częsci miasta jak sie dobrze poszuka i ponegocjuje i w koncu zrezygnowalem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

internauta

generalnie nie polecam. Wykończenie do stanu deweloperskiego pozostawia wiele do zyczenia. Tynki, posadzki, spady odprowadzenia ścieków, piony, itp itd - jedna wielka lipa. Po zakupie - podpisaniu umowy deweloper olewa klienta na każdej linii.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

BASEN chcemy basen dla rodzin nie w szkole z chlorem ,ale 25 metrowy basen .

25 tys mieszkancow i ani jednego basenu dziekujemy ci adamowicz o siebie to umiesz zadbac ale o plebs to juz nie wynos sie juz .( ex-ministrant 12 mieszkan )shock.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwaga ostrzegam

Pracownicy totalnie olewaja klientów jak przeleje się im zaliczke nic nie jest na czas żadna umowa. Na dodatek sprzedaja miejsca prakingowe dwa razy. Mozna się zdziwic jak po pracy ktos stoi na naszym miejscu i się okazuje że również kupił to miejsce. Do tego pracownicy ktorzy totalnie nic z tym nie robią i nie potrafią nawet wytłumaczyć sytuacji.

Nie czuć szadółek hmm dziwne no ja czuję a też tam mieszkam .

opinia

niezła inwestycja

Prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze wygldaja te Lawendowe Wzgórza. Podoba mi się to osiedle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Marta

Bardzo fajne osiedle:)

Pogoda robi się lepsza i robota idzie lepiej. Ładnie wyglądają te Lawendowe Wzgórza. Ciekawe czy będzie pachnieć lawendą

nieciekawe sasiedztwo

ktos tu napisał wcześniej "młode ciekawe towarzystwo" phhh dobre sobie. co weekend imprezy na ogródkach, darcie ryja na całe osiedle, chlansko... w tygodniu podobnie. nikt nie liczy się z tym, że może to komuś przeszkadza, że niektórzy mają m ale dzieci, które już spia. Dresy chodzą że swoimi psiskami bez kaganaca,a spróbuj im coś powiedzieć... buraki wieczorem i noca bujaja się po osiedlu swoimi autami po tuningu i na full gaz i muza. MDM i wszystko jasne... nie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja mieszkam

i nie narzekam. Zawsze znajdzie się grupa malkontentów, którym wszystko przeszkadza. Wybór mieszkania to nie zakupy w spożywczaku. Ja zrobiłem dokładne rozeznanie co dostanę od developera za tę cenę, czy gdzieś dostanę równie tanio i dobrze + w lokalizacji, która mnie interesuje. Przejechałem się kilka razy, żeby sprawdzić czy nie zalatuje za bardzo Szadółkami - i potwierdzam - spokojnie da się życ, a potem jeszcze raz czy dwa zobaczyć jak budują. To samo zrobiłem w wypadku dwóch innych osiedli, które też rozważałem. Suma sumarum wyszło mi, że Lawendowe Wzgórza będą najlepszym wyborem. Trochę się nachodziłem wokół tematu ale dzięki temu się nie rozczarowałem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też sobie chwalę wybór mieszkania na Lawendowych Wzgórzach. Dokladnie do tego się przygotowałam i świadomie dokonałam z mężem wyboru. Mamy stosunkowo blisko do pracy (oboje) dobrą cenę i metraż mieszkania. Na dodatek funkcjonalnego :-) Tym co marudzą, mówimy nie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cieszę się że i Ci zadowoleni się zmobilizowali i napisali jak jest naprawdę. Wiadomo że hejter frustrat nie ma nic lepszego do roboty a zadowolony człowiek nie wypisuje pieśni pochwalnych w internetach. I poźniej może się wydawać że wszystko bee, ato kapitalne osiedle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ty pewnie z tych co to bułkę przez bibułkę a bezę widelcem?

to jest osiedle dla normalnych ludzi - żyj i daj żyć innym!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

muszę się nie zgodzić,

to naprawdę jest kwestia kultury osobistej bo nam akurat pomogli i też nie miałem sytuacji w której nie odpowiedzieli na jakieś pytanie, chociaż czasami musiałem poczekać bo konieczna była konsultacja z "technicznym".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0