Widok

Lawendowe Wzgórza

Lawendowe Wzgórza Jasień Temat dostępny też na forum:
Lawendowe Wzgórza to osiedle zlokalizowane przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Budynki będą rozplanowane w kształt promieni słonecznych.

Na terenie o powierzchni ponad 40 ha łącznie powstanie ok. 3 tys. mieszkań. W pierwszym etapie zrealizowanych zostanie 248 mieszkań w budynkach sześciokondygnacyjnych.

Na terenie osiedla zaplanowano realizację nie tylko budynków mieszkalnych, lecz także ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bloków przybywa więc i ludzi coraz więcej. Lato i buraki się pojawiają. Co weekend to samo.. Prucie po ulicach po 23 i testowanie głośności swoich aut. Noż ku.. skad się bierze ta patola??? Motocyklisci to samo..pokazuja jakie małe knuty maja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniale, ale mieszkańcy miast jednak chcą mieszkać w mieście, a nie poza nim. Sugeruję się najpierw zorientować w stawkach, a później oceniać tę konkretną, która jest całkiem dobra.

Ja szukałem lokalu pod inwestycję i właśnie wybrałem LW - chcę uprzedzić inflację i utratę wartości kapitału, który zgromadziłem, wydaje mi się to dobrym krokiem w tych czasach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mieszkamy tu juz dluzszy czas i nie mamy wiekszych powodow do narzekan. Oczywiscie nie lubimy sie ze wsyzstkimi sasiadami ale tez tu mielismy calkiem farta ;) Natomiast samo mieszaknie super, myslimy juz o odswiezeniu wystroju wnetrza ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My chcemy się przenieść z miejscowości ok. 10 km od Trójmiasta do Gdańska, spodobały nam się Lawendowe Wzgórza i mamy całkiem fajną ofertę. Są tu jacyś mieszkańcy, którzy mogą się wypowiedzieć, jak sąsiedzi, klimat na osiedlu etc.?
To ja w moim mustangu w wersji cabrio piłuje nocami po osiedlu. Tylko nie wsadzaj mi jabłka w tłumik, albo nie wciskaj pianki uszczelniającej bo zabierzesz moja ostatnią radość życia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Około 6900 za m2 z taką lokalizacją to chyba jakiś żart. Jeszcze blok na bloku. Za mieszkanie 3 pokojowe dać 430k to już wole dorzucić więcej i kupić działkę za Gdańskiem i parterowy dom 100m2 wybudować.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie !

Co za buraki piluja auta noca po osiedlu????

Bardzo na plus LW :) Mieszkamy, oczywiście był jakieś niedociągnięcia w lokalu, ale szybko naprawione. Naprawdę nie mamy powodu do narzekań!

pasi

Polecam, bardzo dobre miejsce do życia - nie mam zastrzeżeń :)

My szukamy mieszkania i jesteśmy po czacie z deweloperem - coś czuję, że Lawendowe Wzgórza to może być nasz wybór, bardzo nam pasuje to osiedle :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

trolu marketingowy

śmiardowo wysypisko gratis ta klauzula jest wpisana w umowę pod pojęciem - klient zapoznał się z lokalizacją. Non stop śmierdzi a spalarnię wybudują i będą truli furanami i innymi toksycznymi związkami spalania śmieci. Aby ten biznes śmieciowy przynosił zyski można spalać z kilku województw a nawet trzeba bo Gdańskie smieci to za mało na takiego giganta jaki powstanie.

na śmiardowie buhahah twoje ip się wyświetla tłuku marketingowy. Wysypisko gratis w promocji 8tys /m2

mieszkasz za miastem i narzekasz

Mieszkamy, nie mamy zastrzeżeń :) Fajny budynek, udany projekt mieszkania - jest dobrze!

To osiedle to był bardzo dobry wybór :) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni!

W porządku inwestycja, jesteśmy z partnerką bardzo zadowoleni - osiedle jest całkiem ładne, nie mieliśmy problemów przy odbiorze, ogólnie - godne polecenia miejsce.
Najgorsze jest to że, czuć wysypisko, wy tam mieszkacie to się już przyzwaczailiscie, ja mieszkam kawałek za miastem i za każdym razem czuje kwaśny zapach jak wysiadam tam z auta. Ale najgorsze jest to że nawet jak skończą budować jeden blok, to na wiosnę budują kolejne. Calyczas jeżdżą maszyny bydowlne, pełno błota na ulicach i w lato się strasznie kurzy. Robyg nie buduje pod każdym blokiem hali garażowej, miejca parkingowe oddalone od bloku ze 100m. Nie wyobrażam sobie jak można zimą iść z dzieckiem takim małym do zmrożonego auta. Ogólnie takie przedmieścia Gdańska, ceny sporo poszły w górę ok 7 k za m2. 550k za sensowne mieszkanie. Duży plus to sporo rozrywki dla panów :) pełno ogłoszeń panienek lekkich obyczajów :) jak komuś nie prszkadza burdel po sąsiedzku to polecam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdy tylko pokończą remonty to będzie jedno z fajniejszych miejsc do mieszkania!!!

Fajna inwestycja, która jest coraz lepiej skomunikowana i już niedługo to będzie złote miejsce do mieszkania! Polecam wszystkim, sama zdecydowałam się właśnie na TO miejsce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2