Widok

Lawendowe Wzgórza

Lawendowe Wzgórza Jasień Temat dostępny też na forum:
Lawendowe Wzgórza to osiedle zlokalizowane przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Budynki będą rozplanowane w kształt promieni słonecznych.

Na terenie o powierzchni ponad 40 ha łącznie powstanie ok. 3 tys. mieszkań. W pierwszym etapie zrealizowanych zostanie 248 mieszkań w budynkach sześciokondygnacyjnych.

Na terenie osiedla zaplanowano realizację nie tylko budynków mieszkalnych, lecz także ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ma ruszyć budowa przedszkola. To dla mnie ważne, bo mam 2-latka i niebawem przyjdzie na świat nasza Kruszynka. Szukamy mieszkania dla ludzi, to znaczy funkcjonalne, w dobrejlokalizacji i za dobrą cenę. No i chyba dzięki tej informacji o planowanej budowie przedszkola Lawendowe Wzgórza wygrywają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Ty widać jesteś jednym z tych wytatuowanych dresiarzy z pitbulem bez smyczy czy może któryś z d**ili z autem po tuningu? No właśnie ładnie to ujales... daj żyć innym czyli zachowuj się tak by to innym nie przeszkadzało. Nie drżyj mordy w nocy robiąc imprezę przy otwartym oknie,nie napier... wiertara po 22 . Czy to rzeczywiście z mojej strony duże wymagania ? Kulturę wynosi się z domu człowieku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro taki zadowolony to co Ty tu robisz???nie masz nic innego ciekawego do robienia?
O sr*jacych psach i nie sprzatajacych właścicielach już nie wspomnę... A to pomóc osiedle wyksztalconych ludzi heh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a to ze masz niewychowanych sąsiadów to wina dewekopera, dzielnicy czy moze jakiejś partii politycznej?

bo moim zdaniem trzeba zwrócić im uwagę, ewentualne wwezwać straż. Ja tez mieszkam na tym osiedlu i nie mam takich doświadczeń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu nie chodzi o winę tylko o opinię o ludziach zamieszkujących na tym osiedlu. Mieszanina bombowa. I grzeczne zwracanie uwagi i tak nie dziala
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce do życia jak najbardziej do rozważenia. szczególnie jak do pracy obwodnicą. Słyszałam że poziom szkół też jest ok

chyba nawet nie byłeś na tym osiedlu

i znasz je co najwyżej z prospektów reklamowych. to jest dobrze wykonane osiedle, i nic sie nie rozpada, ciekawa jestem co ciebie inspirowało dla takiego wpisu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jezu kto im płaci za takie wpisy. Na Lawendowym dobrze sie mieszka i nic się nie rozpada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajne osiedle

przejeżdżałem dziś w tej zimowej scenerii niedaleko tego osiedla. spodobało mi się tu. chciałbym tu zamieszkać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no fakt

to osiedle wygląda naprawdę fajnie, i nie tylko o tej porze roku

Ciekawe osiedle i rozwiązania. Gdańsk sie rozrasta. I dobrze

My nie mamy problemów. Sądsiedzi i okolica okej. Polecam

Ile teraz kosztuje metr na Lawendowym Wzgórzu???

Parkingi

Nie ma gdzie parkować!!!!!! Podziękuję
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja mam

indywidualne miejsce parkingowe i jakoś nie narzekam.,,,kupiłem je zresztą w promocji od robyga.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tyle co zawsze

ceny mieszkań na tym osiedlu były zawsze bardzo przyzwoite!

i do tego system smart house

a to jest fajna "zabawka"

Czy to prawda że jest tu darmowe wifi w częściach wspólnych? Proszę o info

wiesz, na wszystkich osiedlach jest taki problem wiec nie ma gadać.Taka rzeczywistośc. A tu przynajmniej fajnie się mieszka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3