Widok

Lawendowe Wzgórza

Lawendowe Wzgórza Jasień Temat dostępny też na forum:
Lawendowe Wzgórza to osiedle zlokalizowane przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Budynki będą rozplanowane w kształt promieni słonecznych.

Na terenie o powierzchni ponad 40 ha łącznie powstanie ok. 3 tys. mieszkań. W pierwszym etapie zrealizowanych zostanie 248 mieszkań w budynkach sześciokondygnacyjnych.

Na terenie osiedla zaplanowano realizację nie tylko budynków mieszkalnych, lecz także ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no fakt

to osiedle wygląda naprawdę fajnie, i nie tylko o tej porze roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajne osiedle

przejeżdżałem dziś w tej zimowej scenerii niedaleko tego osiedla. spodobało mi się tu. chciałbym tu zamieszkać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu kto im płaci za takie wpisy. Na Lawendowym dobrze sie mieszka i nic się nie rozpada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

chyba nawet nie byłeś na tym osiedlu

i znasz je co najwyżej z prospektów reklamowych. to jest dobrze wykonane osiedle, i nic sie nie rozpada, ciekawa jestem co ciebie inspirowało dla takiego wpisu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miejsce do życia jak najbardziej do rozważenia. szczególnie jak do pracy obwodnicą. Słyszałam że poziom szkół też jest ok
Tu nie chodzi o winę tylko o opinię o ludziach zamieszkujących na tym osiedlu. Mieszanina bombowa. I grzeczne zwracanie uwagi i tak nie dziala
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a to ze masz niewychowanych sąsiadów to wina dewekopera, dzielnicy czy moze jakiejś partii politycznej?

bo moim zdaniem trzeba zwrócić im uwagę, ewentualne wwezwać straż. Ja tez mieszkam na tym osiedlu i nie mam takich doświadczeń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
O sr*jacych psach i nie sprzatajacych właścicielach już nie wspomnę... A to pomóc osiedle wyksztalconych ludzi heh

Skoro taki zadowolony to co Ty tu robisz???nie masz nic innego ciekawego do robienia?
A Ty widać jesteś jednym z tych wytatuowanych dresiarzy z pitbulem bez smyczy czy może któryś z d**ili z autem po tuningu? No właśnie ładnie to ujales... daj żyć innym czyli zachowuj się tak by to innym nie przeszkadzało. Nie drżyj mordy w nocy robiąc imprezę przy otwartym oknie,nie napier... wiertara po 22 . Czy to rzeczywiście z mojej strony duże wymagania ? Kulturę wynosi się z domu człowieku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma ruszyć budowa przedszkola. To dla mnie ważne, bo mam 2-latka i niebawem przyjdzie na świat nasza Kruszynka. Szukamy mieszkania dla ludzi, to znaczy funkcjonalne, w dobrejlokalizacji i za dobrą cenę. No i chyba dzięki tej informacji o planowanej budowie przedszkola Lawendowe Wzgórza wygrywają.

muszę się nie zgodzić,

to naprawdę jest kwestia kultury osobistej bo nam akurat pomogli i też nie miałem sytuacji w której nie odpowiedzieli na jakieś pytanie, chociaż czasami musiałem poczekać bo konieczna była konsultacja z "technicznym".

a ty pewnie z tych co to bułkę przez bibułkę a bezę widelcem?

to jest osiedle dla normalnych ludzi - żyj i daj żyć innym!!

Cieszę się że i Ci zadowoleni się zmobilizowali i napisali jak jest naprawdę. Wiadomo że hejter frustrat nie ma nic lepszego do roboty a zadowolony człowiek nie wypisuje pieśni pochwalnych w internetach. I poźniej może się wydawać że wszystko bee, ato kapitalne osiedle

Ja też sobie chwalę wybór mieszkania na Lawendowych Wzgórzach. Dokladnie do tego się przygotowałam i świadomie dokonałam z mężem wyboru. Mamy stosunkowo blisko do pracy (oboje) dobrą cenę i metraż mieszkania. Na dodatek funkcjonalnego :-) Tym co marudzą, mówimy nie :-)

A ja mieszkam

i nie narzekam. Zawsze znajdzie się grupa malkontentów, którym wszystko przeszkadza. Wybór mieszkania to nie zakupy w spożywczaku. Ja zrobiłem dokładne rozeznanie co dostanę od developera za tę cenę, czy gdzieś dostanę równie tanio i dobrze + w lokalizacji, która mnie interesuje. Przejechałem się kilka razy, żeby sprawdzić czy nie zalatuje za bardzo Szadółkami - i potwierdzam - spokojnie da się życ, a potem jeszcze raz czy dwa zobaczyć jak budują. To samo zrobiłem w wypadku dwóch innych osiedli, które też rozważałem. Suma sumarum wyszło mi, że Lawendowe Wzgórza będą najlepszym wyborem. Trochę się nachodziłem wokół tematu ale dzięki temu się nie rozczarowałem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nieciekawe sasiedztwo

ktos tu napisał wcześniej "młode ciekawe towarzystwo" phhh dobre sobie. co weekend imprezy na ogródkach, darcie ryja na całe osiedle, chlansko... w tygodniu podobnie. nikt nie liczy się z tym, że może to komuś przeszkadza, że niektórzy mają m ale dzieci, które już spia. Dresy chodzą że swoimi psiskami bez kaganaca,a spróbuj im coś powiedzieć... buraki wieczorem i noca bujaja się po osiedlu swoimi autami po tuningu i na full gaz i muza. MDM i wszystko jasne... nie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pogoda robi się lepsza i robota idzie lepiej. Ładnie wyglądają te Lawendowe Wzgórza. Ciekawe czy będzie pachnieć lawendą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Marta

Bardzo fajne osiedle:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze wygldaja te Lawendowe Wzgórza. Podoba mi się to osiedle.