Widok

Lawendowe Wzgórza

Lawendowe Wzgórza Jasień Temat dostępny też na forum:
Lawendowe Wzgórza to osiedle zlokalizowane przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Budynki będą rozplanowane w kształt promieni słonecznych.

Na terenie o powierzchni ponad 40 ha łącznie powstanie ok. 3 tys. mieszkań. W pierwszym etapie zrealizowanych zostanie 248 mieszkań w budynkach sześciokondygnacyjnych.

Na terenie osiedla zaplanowano realizację nie tylko budynków mieszkalnych, lecz także ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

opinia

niezła inwestycja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie czuć szadółek hmm dziwne no ja czuję a też tam mieszkam .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uwaga ostrzegam

Pracownicy totalnie olewaja klientów jak przeleje się im zaliczke nic nie jest na czas żadna umowa. Na dodatek sprzedaja miejsca prakingowe dwa razy. Mozna się zdziwic jak po pracy ktos stoi na naszym miejscu i się okazuje że również kupił to miejsce. Do tego pracownicy ktorzy totalnie nic z tym nie robią i nie potrafią nawet wytłumaczyć sytuacji.

BASEN chcemy basen dla rodzin nie w szkole z chlorem ,ale 25 metrowy basen .

25 tys mieszkancow i ani jednego basenu dziekujemy ci adamowicz o siebie to umiesz zadbac ale o plebs to juz nie wynos sie juz .( ex-ministrant 12 mieszkan )shock.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

internauta

generalnie nie polecam. Wykończenie do stanu deweloperskiego pozostawia wiele do zyczenia. Tynki, posadzki, spady odprowadzenia ścieków, piony, itp itd - jedna wielka lipa. Po zakupie - podpisaniu umowy deweloper olewa klienta na każdej linii.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chcialem tam kupic ale przekalkulowalem sobie ze jednak Robyg tani nie jest i za tą cene mozna dostac mieszkanie w lepszej częsci miasta jak sie dobrze poszuka i ponegocjuje i w koncu zrezygnowalem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

josiek14

Mam zmieszkac w sierpniu 2015 i jest super .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lawendą tam na pewno nie pachnie...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja również bardzo polecam.

warte polecenia

moi przyjaciele mieszkają tam od roku - pomagaliśmy ich przy wyborze mieszkania. Jak na razie jest ok. Bardzlo dobry standard w porównaniu z konkurencją a cena niewygórowana. Brakuje jeszcze dobrego zagospodarowania osiedla, ale jak widać - rozwija się.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Podoba mi się

Bardzo fajne osiedle, wielu młodych i pozytywnie nastawionych do życia ludzi ludzi, przedszkole i sklepy na miejscu (pawilon handlowy otwierają w kwietniu), ładny plac zabaw dla dzieci, monitoring. Ogólnie pozytywne wrażenia. Ceny mieszkań konkurencyjne, standard zbliżony jak u innych (wyróżnają drewniane okna i wysokość mieszkań oraz brak ścianek z karton gipsu). W 2017-18 będzie linia tramwajowa na Morenę, a potem może i w stronę Chełmu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

mieszkaniec

Świetnie rozwijająca się lokalizacja, teraz kiepska komunikacja z miastem, ale za 2-3 lata będzie super! Prawie skończone mały pawilon handlowy, a w okolicy wszystkie możliwe markety.

Bardzo dobre połączenie autem w sumie wszędzie! Rzut beretem do obwodnicy, a dwa kroki dalej już Kaszuby ;).

Bardzo zadowoleni jesteśmy z mieszkania i okolicy, a szadółki tylko czasem "umilają" zapachy.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

na swoim

Szadułki czułam dwa razy w ciągu 8 miesięcy. Na przystanek idę minutę. Sklep będzie za 4 tygodnie! Jest plac zabaw, cisza, spokój. Jestem zadowolona i polecam!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Fatalna jakość

Pierwsze bloki już zaczynają się rozpadać, fuszerka goni fuszerkę. Robyg przestał robić przeglądy, tylko czeka aż termin rękojmi minie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

porazka!!Szadolki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16

Najlepsze osiedle jakie widziałem

mieszkam tam już od roku i nie widziałem jeszcze lepszej lokalizacji (na południu) a szadółek prawie nie czuć i jest spoko
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 11
:) zgadzam się, że zapachy owszem, co jakiś czas nas nawiedzają, ale bez przesady! Widziały gały, co brały :) hehe
Przystanek bliziutko, autobusy co godzinę, ale są! na chodniki w jedną czy w drugą stronę jeszcze poczekamy, ale jak nie autkiem, to autobusem można dostać się na pobliskie osiedla. To początki powstającego osiedla, więc musimy ubrać się w cierpliwość, ale jak na razie jest mi tu baardzo dobrze ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4