Widok

Layla

Layla Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Layla.
Layla
Chansons Yiddish, André Ochodlo & Odem Trio

Nowe pieśni jidysz polskich kompozytorów: Ewa Kornecka, Marek Czerniewicz, Zygmunt Konieczny, Piotr Mania, Jerzy Satanowski, Adam Żuchowski.

Aranżacje do programu będą dziełem Adama Żuchowskiego - kontrabasisty, który również jest kierownikiem muzycznym zespołu.

LAYLA - nowe kompozycje do wybitnej poezji jidysz - koncert będzie zawierał ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekam na ten koncert!!!

Konieczny, Czerniewicz- uwielbiam ich muzykę i stawię się w Atelier!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

pieniążki kochane !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Także się wybieram na Layle!

Jazz trio w tym składzie zapowiada się smakowicie ;-)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czy Szechter Disco Band i Blumsztain Maca Group zagrają?

Dawno ich nie słyszałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17

???

Zazdrosny jesteś bardzo,Dawidku.Wyluzuj, bo ci ciśnienie skoczy.
ps to strona kulturalna, więc daruj sobie te przynoszące wstyd Polakom komentarze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

constans

Mam wrażenie, że w tych kompozycjach czas zatrzymał się w miejscu. Nie ma mocy dążenia do nowej jakości, odradzania się aby pojawił się choć maleńki promyczek nadziei, iż coś się uda naprawdę, tylko wieczne błagania do Boga. Człowiek, który nie walczy o miłość, drugiego człowieka, jest sam i swoim smutkiem nic nie zmienia, jedynie w swoim wnętrzu psychicznym grzebie, grzebie. Dużo emocji aktorskich, zastanawiam się czy na każdym koncercie jest tak samo ich dużo...dla mnie to frapujące.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Asiu, podciągnęłaś całe mnóstwo kompozycji z tego programu pod jeden wspólny mianownik,a na szczęście tak nie jest.Pozdrawiam.
ps to było wspaniałe- niektóre kompozycje zatrzymały czas, ale w zupełnie innym sensie niż Ty o tym mówisz na początku komentarza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

d*pa osieckiej juz nie wystarcza

trzeba wymyslac poezje jak sie jedzie na czyims talencie i pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kultura

Wszystko szwindel (12 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...

Quo vadis (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Quo vadis . - Wartka akcja, krwiste postaci, wyrazisty wątek miłosny,...

do góry