Widok

Lazaro integral v2, kands maestro..

Witam,
Szukam roweru do przymiarki, rama 19-21 cali. Interesuje mnie Lazaro integral v2. Czy w jakimś sklepie w Trójmieście był widywany?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co mi wiadomo rowery są sprzedawane wyłącznie przez internet. Producentem jest firma Trans Rower http://www.transrower.pl W ofercie mają również rowery Kands i Spartacus. Ja kupiłam ten ostatni i jestem zadowolona. Polski producent, rowery całkiem niezłe i w dobrej cenie. Zadzwoń lub napisz do producenta maila, może ich rowery są dostępne stacjonarnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To, że Bike Factory ma wyłączność, to wiem.. Ale może gdzieś w Biker Zonie w Gdyni, albo w tym rowerowym obok obwodnicy mają? Ktoś wie? Interesuje mnie Lazaro Integral V2..
Ja bym zadzwonił/napisał do producenta - jako że są z Polski to powinni się orientować czy ktoś ich rowery tu sprzedaje lub gdzies niedaleko
186cm mam maestro na ramie 21" - przyzwyczailem sie bo jest wielka mysle, ze 20" tez by byla bardziej do mnie "spasowana". Co do jakosci to szczerze polecam.
~pablox dzięki za odpowiedz. :)
Dzis wykonalem pierwsza przejazdzke moim nowym Lazaro Integral V2. Przesiadka z 'komunijnego' roweru, przepaść. Rower lekki. 1099,- od Bike Factory. Polecam.
Wsiadlem pierwszy raz od kilku ładnych lat (7?) na rower, i 12km zrobione.

Mam 185cm wzrostu, noga 85cm, rama 19 cali - i jest idealnie.
Pablo, gdzie jezdzisz? Do zobaczenia na drogach! (póki co, gdyńskich)
też próbowałem napisać do destrybutora tych rowerów ale w odpowiedzi dostałem, że nie można go nigdzie obejrzeć nawet w ich własnym autoryzowanym serwisie w gdańsku!!! bzdura na maxa! Mirek jak tobie udało się to zrobić, czy po prostu go kupiłeś?:D
Dobrze pomierzyłem, i kupiłem. Jestem z Gdyni (Cisowa/Chylonia), więc jak chcesz przymierzyć się do 19 cali (długość nogi ok 84cm), to zapraszam.
Witam, interesuję się ostatnio zakupem tego rowerku, lecz chciał bym go obejrzeć przed zakupem, więc tu pytanie do posiadaczy Lazaro integral V2 lub V3 z Gdańska jeżeli tacy tu są :) czy dało by radę zabrać ze 2 minutki na obejrzenie owego rowerku, wdzięczny bym był :D
Podjedz do gdyni - mogę udostępnić Lazaro Integral V2 z ramą 19 cali.
hej, jestem w rozterce pomiędzy ramą 17 a 19 cali. 177cm, około 80cm do punktu krytycznego w butach. byłaby możliwość aby się przymierzyć na ramie?
Wojtas, skąd jesteś? Zostaw na siebie jakiś namiar. Moim zdaniem 17 cali. Ja mam 185cm, lekko przy sobie, noga ok 84cm i mam luz nad kroczem ok 2-4cm.
Tylko te 17 wyglądają już znacznie gorzej przy takiej geometrii ramy. Boję się też o wysokość sztycy. Gdynia Dąbrowa. Podjechałbym gdzie Ci wygodniej.
Mirek jeżeli jest możliwość to sam chętnie bym go zobaczył, mieszkam w Rumi Janowo. Mam 183 cm i w zależności od własnego pomiaru 79-82 cm noga.
Zastanawiam się też nad v3, ale chyba v2 na Trójmiejskie warunki dla amatora jest optymalny.
Mój mail nicram0413@o2.pl
Napisałem maila.
Dziś będę miał chwilę czasu pod wieczór - panów zainteresowanych Lazaro zapraszam.
dziękuję za zainteresowanie. Dziś to ciekawa opcja. Niestety maila nie widzę.

Cały czas się zastanawiam v2 czy v3 czy może jakaś opcja ze sklepu stacjonarnego.
Zrobiłem literówkę w mailu - właśnie poprawiłem i wysłałem na prawidłowy adres. Około 16.40 jestem na Cisowej/Chylonii, samochodem.
@Marcin - jakie wrażenia po jeździe testowej?
Fajne :) Jeszcze raz dziękuję.

Rower naprawdę przyjemny. Sam kupiłem sobie v3 ( bo miałem dość czekania na v2 a "rzut monetą" czy kupić spartacusa 4.0 czy trochę droższego v3 dał wynik v3).
Trudno tak po tygodniu je porównać, ale jakaś różnica w komforcie jest, ale czy warta 300zł chyba nie.

Z wad rowerów należy wymienić kiepskie błotniki, oraz nie wymiarowość ram. Moja 19 może uszkodzić klejnoty a na Twojej miałem jeszcze swobodę. Trzecią jeszcze na szczęście nie zauważoną przeze mnie to słaby lakier.

Rower mam od wczoraj jeździ się przyjemnie. Czuć że to nie góral na nierównościach szczególnie z tyłu ale na asfalt o wiele lepszy.

Jak coś mogę pokazać różnicę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I super, kolejny Lazarowicz w Trójmieście :)
Niech się pogoda zrobi, to wyskoczę na te ścieżki w stronę rezerwatu Beka - rower na takie trasy w sam raz. Dziwne tylko, że geometria niby różna.. Przecież to te same rowery, tyle że z lepszym osprzętem (Przerzutki, korba, itp).
do góry