Widok
Z tego co mi wiadomo rowery są sprzedawane wyłącznie przez internet. Producentem jest firma Trans Rower http://www.transrower.pl W ofercie mają również rowery Kands i Spartacus. Ja kupiłam ten ostatni i jestem zadowolona. Polski producent, rowery całkiem niezłe i w dobrej cenie. Zadzwoń lub napisz do producenta maila, może ich rowery są dostępne stacjonarnie.
~pablox dzięki za odpowiedz. :)
Dzis wykonalem pierwsza przejazdzke moim nowym Lazaro Integral V2. Przesiadka z 'komunijnego' roweru, przepaść. Rower lekki. 1099,- od Bike Factory. Polecam.
Wsiadlem pierwszy raz od kilku ładnych lat (7?) na rower, i 12km zrobione.
Mam 185cm wzrostu, noga 85cm, rama 19 cali - i jest idealnie.
Pablo, gdzie jezdzisz? Do zobaczenia na drogach! (póki co, gdyńskich)
Dzis wykonalem pierwsza przejazdzke moim nowym Lazaro Integral V2. Przesiadka z 'komunijnego' roweru, przepaść. Rower lekki. 1099,- od Bike Factory. Polecam.
Wsiadlem pierwszy raz od kilku ładnych lat (7?) na rower, i 12km zrobione.
Mam 185cm wzrostu, noga 85cm, rama 19 cali - i jest idealnie.
Pablo, gdzie jezdzisz? Do zobaczenia na drogach! (póki co, gdyńskich)
Fajne :) Jeszcze raz dziękuję.
Rower naprawdę przyjemny. Sam kupiłem sobie v3 ( bo miałem dość czekania na v2 a "rzut monetą" czy kupić spartacusa 4.0 czy trochę droższego v3 dał wynik v3).
Trudno tak po tygodniu je porównać, ale jakaś różnica w komforcie jest, ale czy warta 300zł chyba nie.
Z wad rowerów należy wymienić kiepskie błotniki, oraz nie wymiarowość ram. Moja 19 może uszkodzić klejnoty a na Twojej miałem jeszcze swobodę. Trzecią jeszcze na szczęście nie zauważoną przeze mnie to słaby lakier.
Rower mam od wczoraj jeździ się przyjemnie. Czuć że to nie góral na nierównościach szczególnie z tyłu ale na asfalt o wiele lepszy.
Jak coś mogę pokazać różnicę :)
Rower naprawdę przyjemny. Sam kupiłem sobie v3 ( bo miałem dość czekania na v2 a "rzut monetą" czy kupić spartacusa 4.0 czy trochę droższego v3 dał wynik v3).
Trudno tak po tygodniu je porównać, ale jakaś różnica w komforcie jest, ale czy warta 300zł chyba nie.
Z wad rowerów należy wymienić kiepskie błotniki, oraz nie wymiarowość ram. Moja 19 może uszkodzić klejnoty a na Twojej miałem jeszcze swobodę. Trzecią jeszcze na szczęście nie zauważoną przeze mnie to słaby lakier.
Rower mam od wczoraj jeździ się przyjemnie. Czuć że to nie góral na nierównościach szczególnie z tyłu ale na asfalt o wiele lepszy.
Jak coś mogę pokazać różnicę :)